Allah rahmet eylesinKeşke benim babaannem de hayatta olsaydı da bende yemeklerimi alıp gitseydim tontonuma
Tam bir ramazan aşığıydı rahmetli
Ramazan demek bol babaannemli anılar demek benim için
Sizinkine Rabbim sağlık afiyet versin
ohhhh pek eğlenceliSelamlar herkese,
Bugün de kız kardeşim geliyor erkek arkadaşıyla birlikte iftara. Çok bir şey hazırlama dediler :) Erkek arkadaş da görücüye çıkacak bize, çocukcağız biraz heyecanlı ehehe.
Fırınlanmış domates çorbası (üzerine kaşar peyniri ve artan pidelerden yaptığım kruton)
Kabaklı havuçlu cevizli meze
Zeytinyağlı yaprak sarması (buzluğumda var)
Pilav üstü et döner (yanına belki domates biber közlerim süs olsun diye)
Yeşil salata
Çubuk turşum var ondan da çıkarırım.
Tatlıyı onlar gelirken getirecekmiş. 4 kişiyiz yeter sanırımHerkese afiyetler olsun şimdiden.
Ah ne güzel anılar hep özenirim böyle tonton babaannelere. Benim babaannem de annemle babamın arasını bozmaya çalışarak bir ömür bitirdiKeşke benim babaannem de hayatta olsaydı da bende yemeklerimi alıp gitseydim tontonuma
Tam bir ramazan aşığıydı rahmetli
Ramazan demek bol babaannemli anılar demek benim için
Sizinkine Rabbim sağlık afiyet versin
Poğaça yapabilirsin.İftara ne yapsam ne yapsam
Pişi beceremiyorum olmuyor bi türlüPoğaça yapabilirsin.
Mücver kızartabilirsin.
Pişi yapabilirsin.
Tatlı olarak
Ağlayan pasta olabilir.
Bana da üç,dört tabak uzatabilirsin.
Kendi sevdiklerimi saydım ahahahaaa
evet bende de aynı durum hasıl olmaya başladı. hemmen bi silkelenip geliyim diyordum ki sanırım regl oluyorumGünaydın hanımlar Ramazan'ın ortasına doğru yorgunluk uykusuzluk çöktü işten eve gelip Allah ne verdiyse hemen pişirip yiyorum eşimde vardiyada iftarı tek yapıyorumsahurda haşlanmış yumurta yemekten usandım gönlüm çok güzel şeyler yapmak istiyor ama bitkinlik yorgunluk hat safhada
Canım benimPişi beceremiyorum olmuyor bi türlümücver olabilir bak hiç yapmıyorum onu
Ah ah yakın olsak keşke
Kıyamam ya…evet bende de aynı durum hasıl olmaya başladı. hemmen bi silkelenip geliyim diyordum ki sanırım regl oluyorumbiraz mola olacak artık
Kıyamam ya…
Çalışırken oruç zor.
Bir de yavrular ve eş var. Sofra kur,kaldır. Sahur var.
Anne olduğumdan beri evdeyim.
Çalışmak ve evde olmak arasındaki farkı çok iyi anlıyorum. Bir de ben hep kolay yemekler yapıyorum ya da sağ olsun komşular ve eşim destek oluyor.
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
mayalı pişi tarifi verebilirim istersen çok güzel oluyoPişi beceremiyorum olmuyor bi türlümücver olabilir bak hiç yapmıyorum onu
Ah ah yakın olsak keşke
bana verebilirsinmayalı pişi tarifi verebilirim istersen çok güzel oluyo
Ben de “diyor evde sıkılırım.İnan olsun hiç zoruma gitmiyor ama yetiremeyince üzülüyorum eksik kaldık diye. Ne tv gördüğüm var ne de sosyalleştiğim. Eve gitmek için saat sayıyorum ailemle zaman geçireyim diye. Sonsuz şükür bu hissi verene.
Olsun bu da orucun cilvesi diyorum. Allah kerimdir.
Bende bi dönem evde oturdum ama ikinci bebeden sonra 8 aylıktı başladığımda . şimdilerde çalışayım bebe okula başlayınca evde otururum diye kendimi motive ediyorum.
Hepimizin yardımcısı olsun yaradan.