Gayet güzel birşey eklemeye gerek yokKızlar yarın misafirim gelecek ben diyorum ki
Lahana sarması
Mercimek çorbası
Tavuk ve patates fırında
Pilav
Kereviz salatası
Kıvırcık salatası (mısırlı)
İçecek
Turşu
Acaba başka ne yapsam?
Heyyooo!!!Selamlar herkese,
Bugün de kız kardeşim geliyor erkek arkadaşıyla birlikte iftara. Çok bir şey hazırlama dediler :) Erkek arkadaş da görücüye çıkacak bize, çocukcağız biraz heyecanlı ehehe.
Fırınlanmış domates çorbası (üzerine kaşar peyniri ve artan pidelerden yaptığım kruton)
Kabaklı havuçlu cevizli meze
Zeytinyağlı yaprak sarması (buzluğumda var)
Pilav üstü et döner (yanına belki domates biber közlerim süs olsun diye)
Yeşil salata
Çubuk turşum var ondan da çıkarırım.
Tatlıyı onlar gelirken getirecekmiş. 4 kişiyiz yeter sanırımHerkese afiyetler olsun şimdiden.
bi çeşitte tatlı olabilir bence kolay gelsin :)Kızlar yarın misafirim gelecek ben diyorum ki
Lahana sarması
Mercimek çorbası
Tavuk ve patates fırında
Pilav
Kereviz salatası
Kıvırcık salatası (mısırlı)
İçecek
Turşu
Acaba başka ne yapsam?
Heyyooo!!!
Çok severim görücü işlerini!!!
Damattan okkalı bir tatlı bekliyoruz artık!
En azından ben bekliyorum!
Menü de harika olmuş,ellerine sağlık arkadaşım.
Rica ederim.Valla ben de bekliyorum, ilk intibası tatlıyla olacak. Teşekkür ederim.
Kendine güven yaparsınEllerine sağlık arkadaşım.
Bizim de bu hafta börek planımız yok.
Allahım nasip ederse haftaya biz de yapalım bari…
Pişiyi asla yapamam da böreği becerebiliyorum çok şükür…
Ekstra börek yapıyorumGayet güzel birşey eklemeye gerek yok
Tatlıyı damat gelince getirecek yada kendi elleriyle yapar nede olsa aşçı ( askere gidecek de gitmeden çağırayım)bi çeşitte tatlı olabilir bence kolay gelsin :)
Ben kendime güveniyorum.Kendine güven yaparsın
Ekstra börek yapıyorum
Tatlıyı damat gelince getirecek yada kendi elleriyle yapar nede olsa aşçı ( askere gidecek de gitmeden çağırayım)
Bide çiğ köfte eklendi menüyeGayet güzel birşey eklemeye gerek yok
Bence annene git deki buradan geçiyordum halinizi hattınızı sormaya geldimselamlar
hala karar vermedim ne pişireceğime. Allah'ım acilen kendime gelmem lazım. sanki evde beyaz eldivenliler geziyormuş da her şeyi onlar yapacakmış gibiyim. Dünyadan haberim yok
Ramazan ayındayız! Deniz sezonunda değiliz ki karpuz peynirle geçiştirelim
Neyse akşam için iki ihtimalim var ya menemen yapacağım ya da akşam eve giderken kızarmış tavuk alacağım.
Anneme gitmek veya giderken yanlışlıkla pideciye girmek de bi çözüm olabilir
herkese afiyet olsun dualar ibadetler kabul olsun Allahım bugünümüzü aratmasın işallah...Amin
Ah ya A 101’e gireyim derken kendimi lahmacuncuda buldum!selamlar
hala karar vermedim ne pişireceğime. Allah'ım acilen kendime gelmem lazım. sanki evde beyaz eldivenliler geziyormuş da her şeyi onlar yapacakmış gibiyim. Dünyadan haberim yok
Ramazan ayındayız! Deniz sezonunda değiliz ki karpuz peynirle geçiştirelim
Neyse akşam için iki ihtimalim var ya menemen yapacağım ya da akşam eve giderken kızarmış tavuk alacağım.
Anneme gitmek veya giderken yanlışlıkla pideciye girmek de bi çözüm olabilir
herkese afiyet olsun dualar ibadetler kabul olsun Allahım bugünümüzü aratmasın işallah...Amin
Pidecide son iki boş masaKızlar ben yarının menüsünü hazırladım da bugun ne pişiricem