- 2 Ağustos 2013
- 34.318
- 102.529
Yaaa olur denerim bir günmayalı pişi tarifi verebilirim istersen çok güzel oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa olur denerim bir günmayalı pişi tarifi verebilirim istersen çok güzel oluyo
tabiki hemen 1 su bardağı ılık su,1su bardağı ılık süt, 1 yumurta,1 çay bardağı sıvı yağ , tuz, 1 çorba kaşığı şeker, yarım paket yaş maya veya 1 paket kuru maya ve alabildiğice un ama yumuşak bi hamur olucak 1 saat kadar da mayalanacak ben mayalandıktan sonra merdaneyle açıyorum. çok ince olmıyacak şekilde bardakla kesiyorum yuvarlak şekilli olsun diye ama bıçakla kare dikdörtgende kesebilirsiniz ( ben hamurun yumuşak olması için hamuru son toparlama aşamasında elime sıvıyağ sürüyorum un katınca katı oluyo diye ) fırından alınan hamurdan daha çok seviyorum bu tarifi benbana verebilirsin
yazdım canım afiyet olsunYaaa olur denerim bir gün
oh harikasın eline sağlık. en kısa sürede deneyeceğimtabiki hemen 1 su bardağı ılık su,1su bardağı ılık süt, 1 yumurta,1 çay bardağı sıvı yağ , tuz, 1 çorba kaşığı şeker, yarım paket yaş maya veya 1 paket kuru maya ve alabildiğice un ama yumuşak bi hamur olucak 1 saat kadar da mayalanacak ben mayalandıktan sonra merdaneyle açıyorum. çok ince olmıyacak şekilde bardakla kesiyorum yuvarlak şekilli olsun diye ama bıçakla kare dikdörtgende kesebilirsiniz ( ben hamurun yumuşak olması için hamuru son toparlama aşamasında elime sıvıyağ sürüyorum un katınca katı oluyo diye ) fırından alınan hamurdan daha çok seviyorum bu tarifi ben
Hem makarna hem pirinç fazla olur, sarma salata ve çorba kâfi benceHayırlı günler
Lahana ve yaprak sarması dün akşam sardım
Salata
Belki makarna tam belli değil
Hindistan cevizli kek
Teşekkür ederimyazdım canım afiyet olsun
Haklısın benim içinde yeterli. Sarma etli olunca benim çocuklar yanına makarna istiyor. Çorba da pek sevmiyorlar ,bende onların istediği olsun diyorum ❤Hem makarna hem pirinç fazla olur, sarma salata ve çorba kâfi bence
Mayali pişi candir. Ben mayasiz hic yapmam.mayalı pişi tarifi verebilirim istersen çok güzel oluyo
Yaaa olur denerim bir gün
yazdım canım afiyet olsun
Bu işler sizlerin denemesiyle olmaz.oh harikasın eline sağlık. en kısa sürede deneyeceğim
Bana göre tontondu, beni turşu küpüm diye severdiAh ne güzel anılar hep özenirim böyle tonton babaannelere. Benim babaannem de annemle babamın arasını bozmaya çalışarak bir ömür bitirdi