Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Bugün gelenekseldik çok şükür :KK45: bir de sanırım bugün dünya tarhana günü herkes tarhana yapmış miss
-Tarhana çorbası
-Kuru Fasulye (eti dondurucuda unutmuşum etsiz oldu)
-Şehriyeli Pilav
-1 Hafta boyu yiyeceğimiz ıslak kek

Pirinçi islat bir saat kala pilav için birde pisirince sariyorum ben demlensin hem sıcak kalıyor tane tane oluyor pisi kabartma tozuyla hemen yapabilirsin börek yapan pisiyi yapar canım benim menüm yok bugün bakıyorum bakalım kısmet🥰
Merhaba arkadaşım.

Teşekkür etmeye geldim!

Gerçekten pirinci yarım saatten fazla ıslatınca çok güzel oldu.

Çok teşekkür ederim fikir için. :KK36:

Hic yemek yok🙈 belki babaannemlere gideriz. Gitmezsek de tavuk sote yaparim dunden pilavda var bide cacik oh mis yeter
Keşke benim babaannem de hayatta olsaydı da bende yemeklerimi alıp gitseydim tontonuma
Tam bir ramazan aşığıydı rahmetli
Ramazan demek bol babaannemli anılar demek benim için
Sizinkine Rabbim sağlık afiyet versin

hayırlı sabahlar güzel bayanlar , sahurda karışık tost , zeytin,peynir domates ve çay vardı

bu akşam iftara taze kurufasulye yapıcam yazın buzluğa atmıştım badala fasulyesi diyolar ege bölgesinde yetişiyomuş tadı enfes normal kuru fasulyeden çok daha lezzetli yanına pirinç pilavı turşu ve ayran bugünlük bu kadar hepinize kolay gelsin :halay:

Günaydın hanımlar Ramazan'ın ortasına doğru yorgunluk uykusuzluk çöktü işten eve gelip Allah ne verdiyse hemen pişirip yiyorum eşimde vardiyada iftarı tek yapıyorum 😀 sahurda haşlanmış yumurta yemekten usandım gönlüm çok güzel şeyler yapmak istiyor ama bitkinlik yorgunluk hat safhada 😕

X