Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Oh oh maşallah yavrumuza da şifa olsun et olsun inşallah

Selamlar Hayırlı cumalar

güzel bir gün olsun hafta sonumuz şimdiden güzel geçsin inşallah.

Sahur domates söğüş ve kaşarlı tost çay yanına elma portakal

Akşama nasipse Mercimek çorbası -zeytinyağlı bakla ve domates soslu makarna-yoğurt olacak.

Allah nasip ederse yarına iftara misafirimiz olacak. Senelerdir kimseyi alamamıştım. Hamilelik bebecik coronacık derken. Çok şükür bu sene kısmet oldu da çağırabildim insancıkları

Yarın biraz yemeği fazla yapıp onlarla iki gün idare etmeyi düşündüğümden bugün az çeşit olacak. Yani salata tatlı filan detaya girmeyeceğim. Rabbim bereketlendirsin inşallah tüm sofraları. Oruçlar dualar ibadetler kabul olsun inşallah.

Sağlıcakla kalın

Pişi çok çok severim.
Yap yap pişi yap.
Ellerine sağlık arkadaşım!
Yapayım de mi
Haftasonları çocuklarım erkenden spora gidiyor, şöyle uzun uzun kahvaltı yapamıyoruz. Şimdi de ramazan.
Kahvaltı özlemişlerdir.
Çay da demleriz.

Teşekkür ediyorum Lale hanımcım aman canın çekmesin de

Nice mutlu sağlıklı yılları olsun, gördükleri en kötü gün geride kalmış olsun, bahtları açık olsun inşallah

Maşallah reşit olmuşlar, 18 önemli tabii

Benim ikizlerim de 9 yaşında olacaklar yakında, heyecanla bekliyorlar

Allah razı olsun çok teşekkür ederiz
Maşallah sizin ikizlere

Maşallah maşallah ikizlere!!!

Doğum günleri kutlu olsun! Allahım karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın, kaderleri muhteşem olsun inşallah!

Yap yap pişi yap!!!

Ne güzel! Spora giden çocuklar çok hoşuma gidiyor! Maşallah!!!
Olsun bizim burada fırın var!

Her türlü hamur işini süper yapıyorlar. Canım çekince kocama söylerim işten gelirken getirir.

Biz de akşam kahvaltısı çok severiz!

Yapıcam pişi yapıcam
Ah süpermiş yakında fırın olması.
Öyleyse rahatladım

Bereketli sofralarımız olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…