Sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim. Bizim de doğum günü menülerimiz hep beyti olurHayırlı Cumalar
Bugün benim ikizlerin doğum günü18 yaşına girdiler
Farklı planlarımız vardı. Nasip böyleymiş
İftarda
Mercimek çorbası
Beyti
Doğum günü pastası
Herkese hayırlı iftarlar
Ben barbunya,börülce severim.ben pazar günü semt pazarında göremedim. birinde vardı sadece. o da sanki geçen seneden kalma ürünleri satıyor gibiydi. izmirde havalar soğuk gidiyor diye daha tezgahlara düşmemiş olabilir. bakla aldım hem miniklerden hem de çok pardon eşşek baklası diye tabir edilen irilerden. ama o da sana dokunuyormuş. ayşe kadın çıkar yakında ben de ona bayılıyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Nice güzel seneleri olsun ❤
Çok teşekkür ederim canımSağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim. Bizim de doğum günü menülerimiz hep beyti olur
evet onlar güzel sıcak hava olunca düşüyorlar tezgaha. ben de deniz börülcesi severim ama hiç yapmadım bedava bulunca yerimBen barbunya,börülce severim.
Onlar için de erken galiba.
Ne varsa yaz mevsiminde var.evet onlar güzel sıcak hava olunca düşüyorlar tezgaha. ben de deniz börülcesi severim ama hiç yapmadım bedava bulunca yerim
aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, bereketli yaşları olsun canımHayırlı Cumalar
İftarda
Mercimek çorbası
Beyti
Doğum günü pastası
Herkese hayırlı iftarlar
deniz börülcesi harikadır. biz sürekli yaparız. aslında çok zor değil.Ne varsa yaz mevsiminde var.
Kışın havalar da zor yemekler de.
Deniz börülcesi ben de denemedim çok zor zaten. Bir o kadar da lezzetli.
Sağ ol canım benimaileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, bereketli yaşları olsun canım
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunNevreste Allahim gönüllerindeki isteklerini yaşamak nasip etsin sağlıklı güzel yılları olsun Rabbim daha güzel mutlu günler göstersin nice mutlu sağlıklı güzel yıllarıniz olsun
Hayırlı Cumalar
İftarda
Mercimek çorbası
Beyti
Doğum günü pastası
Herkese hayırlı iftarlar
Çok teşekkür ederim canımYeni yaşlarında güzel anılar biriktirecekleri sağlık ve mutluluk dolu seneler diliyorum
tatlı olarak daha önce yapıp dolaba koyduğum kuru üzümlü, fındıklı, kakaolu organik bitter kaplı meyve küplerinden yedim.Sahurda karışık peynirli omlet vardı. Zeytin, kuruyemiş, söğüş salata
Iftar menüsü
Ezogelin çorbası
Etli kereviz yemeği
Salata
kesinlikle öyle. biz de bu akşam artanları başka kaba aldık ama çelik tencereleri makineye attık. hep elde yıkıyoruz. yok dedim makineye girsin makine ne diye alındı sanki.Herkese afiyetler olsun.
İftardan sonra en zoruma giden şey şu bulaşık
Müge anlı gibi söyleniyorum
Onu kaldır, bunu indir, küçük kaba al, sıcak suda beklet falan derken yemek yapmaktan çok daha zor geliyor
Neyse sahur menüsü
Omlet, domates çeşitli peynir, zeytin ve zahter helva
Benim makine bozuldu her şey ele kaldı çok arıyorum makineyikesinlikle öyle. biz de bu akşam artanları başka kaba aldık ama çelik tencereleri makineye attık. hep elde yıkıyoruz. yok dedim makineye girsin makine ne diye alındı sanki.