Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Nice sağlıklı güzel yaşları olsun inşallah. Okusunlar büyüsünler iyi yerlere gelsinler. Rabbim güzel yazılar yazsın sizinkilere ve tüm evlatlara. Tahtları bahtları güzel olsun bereketli ömürleri olsun.

çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin hiç kimseye ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlarada sabırlar versin biz istanbuldayız ama inanın okadar çok üzüldük canımız yandıki bol bol dua ediyorum. elimizden daha fazlası gelse benim çok yakın bi arkadaşım adanada yaşıyo onlarda bişe yok çok şükür ama yakın ailesinden 4 kişiyi kaybetti hatayda

maşallah ellerinize sağlık daha ne olsun :)

Bugün bezelye var pazardan taze bezelye aldım çıkalı 3 hafta oldu bugüne kısmet oldu almak.

Tavuklu havuçlu patatesli bezelye
Tavuk suyuna tereyağlı şehriyeli bulgur pilavı
Cacık, turşu
Mevsim salata
Patatesli poğaça

Çıkmış mı bezelye?
Haftaya biz de yapalım bari.

Ellerine sağlık arkadaşım.

Çıkmış mı bezelye?

Evet canım çıktı 3 hafta oluyor burada erken çıkıyor bezelye,bakla filan çıktı yaz meyveleride çıkıyor havalardan ötürü.

Teşekkür ederim herkesin ellerine sağlık hayırlı cumalar

hayırlı cumalar , bugün işte yoğundum anca fırsat buldum yazmaya
sahurda karışık tost , haşlanmış ymurta,kahvaltılıklar ve çay vardı.
bu akşam iftara dünden sehriye çorbam var bide pazardan balık bakıcam iftara yetişebilecek kızartabileceğim bi çeşit bakalım bol kıvırcık karışık salata roka ve şalgam olur herhalde :) iyi iftarlar herkese

Evet canım çıktı 3 hafta oluyor burada erken çıkıyor bezelye,bakla filan çıktı yaz meyveleride çıkıyor havalardan ötürü.

Teşekkür ederim herkesin ellerine sağlık hayırlı cumalar
Baklayı gördüm de dokunuyor bana. Hiç düşünmedim bile. Oysa çok severim.

Bezelye alalım bari.

Hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah arkadaşım.

Rabbim hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Nice güzel seneleri olsun ❤

Çıkmış mı bezelye?

ben pazar günü semt pazarında göremedim. birinde vardı sadece. o da sanki geçen seneden kalma ürünleri satıyor gibiydi. izmirde havalar soğuk gidiyor diye daha tezgahlara düşmemiş olabilir. bakla aldım hem miniklerden hem de çok pardon eşşek baklası diye tabir edilen irilerden. ama o da sana dokunuyormuş. ayşe kadın çıkar yakında ben de ona bayılıyorum

Taze fasulye de çıkmıştı ama evde hala konserve olunca fiyatını sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…