Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Ahhh keşke
Sağ olun Kimse yanlış anlasın istemem

Hiç kimse yanlış anlamaz canım arkadaşım.
Sen bir keresinde bana “burası sadece iftar/sahur menü topiği değil. Biz dostuz her şeyi paylaşıyoruz,gülüyoruz,ağlıyoruz,içinden ne geliyorsa onu yaz” demiştin,hatırlar mısın? Evvelki seneydi…

Sen de yaz,anlat.

İmkan olsa da karşılıklı oturup konuşsak…

Ahhh ah!

Size de çok geçmiş olsun inşallah arkadaşım.

annem fizik tedavi için yatis yaptik hastaneye şükür ciddi bir şey değil

Amin çok teşekkür ederim lalecim
Rica ederim Parecim. Allahım dermansız dert vermesin inşallah.

Evet evet geçen de duydum, birinden.

Fizik tedavi için hastaneye yatırmışlar.

Benim de fizik tedaviye gitmem gerekiyor,randevu verdiler,acaba beni de yatırırlar hastaneye?

Burada biri paylaşmıştı, Ramazan'ın ilk günü mercimek çorbası yaptım, on beş gündür onu yiyoruz paylaşımı gibiyim Her yemeğim fazla oluyor, nasıl oluyor anlamıyorum
Ramazan bereketi maşallah rabbim artırıyor.
Allah tekrar yaşatmasın. sahurda bunu düşündüm. yaşamadan bilemeyiz. ama kalben acınızı paylaşıyoruz. Allah bilir gördüğünüz ve artık alışageldiğiniz ne çok acı yaşadınız. Allahım sabırlar ve dayanma gücü versin her bir kardeşimize. gidenlere de rahmet eylesin.
Yazmayayım diyorum dayanamıyorum
yazmadan olur mu nasıl geçecek bu kalp acısı bu sızı. Her zaman ve her durumda yazacaklarını anlatacaklarını dinlemek isterim. sağlıcakla kal arkadaşım.

Ramazan da yoğunluk yok tenha dedi dr yatıralım daha iyi olur dedi
Dün yattık 10 gun yatiş var
Inşallah iyi olur bana zor olucak biraz
Yapacak birşey yok
Rabbim şifa versin herkese ağır imtihanlar hastalıklar vermesin

Bilmiyorum ama sanki senide yatırırlar bazende günlük git gel yapıyorlar yani sadece fizik için hastaneye gelip tadeva olup evine gidiyorsun
Çocugun olduğu için öyle de yapabilirler

Zor tabii…

Hastanede yatmak da zor refakatçi olmak da zor. Bir de oruçlusun.

Allahım güç kuvvet versin inşallah canım benim.

Bugunki iftar menüm
Mercimek corbasi
Karnıyarık
Biber dolması
Visne kompostosu
El emegim baklavam
Kendi bahcemin yapragiyla sardığım sarmalarım
Mevsim salata
Üc evladım, kocam ve ben
Simdiden herkese hayirli iftarlar
zaman çabuk geliveriyo

Yazmayayım diyorum dayanamıyorum
Neden yazmayasın ki?
Nasrettin Hoca 'nın bir fıkrası var hani damdan düşüp çevresinde konuşanlara bana damdan düşen birini getirin diye. Halinden daha çok anlayacağı için.
Depremzedeler için bir konu açılsa Kazen de üyelere bildirim gönderse, hem sizler sıkılmadan yazsanız, dertleşseniz, biz de destek olsak ne güzel olur.

Herkese hayırlı cumalar, bugün için ne sahur ne iftar menümü yazamayacağım, sahura kalkmadım, iftara da dünkü yemekler aynen devam. Misafir gelmesinin en güzel yanlarından biri de yemeklerin ertesi güne da kalması bence Ama yarın yine bir misafir menümle burada olacağım Mutlu iftarlar

Merhabalar
Dünden yoğurtlu tarhana çorbası(İlk kez yaptım, Arda'nın Mutfağında gördüm)
Dünden kıymalı patates yemeği var.
Yine yanına birşey düşünmeliyim, az çünkü
Belki makarna olabilir.
Ya da pişi mi yapsam şöyle çoluk çocuk kahvaltı gibi yapalım, çocuklarla kahvaltı edemiyoruz diye.
Bilemedim kararsızım şuan.
Bakalım biraz geçsin bulurum bir fikir.

Cumamız mübarek olsun inşallah canım arkadaşlarım. Ne güzel Ramazan’ın 2.cumasına da kavuştuk!!! Büyük Rabbim tüm dualarımızı bir an önce kabul etsin inşallah.

Dünkü patatesli börek içinden kalanla yaptığın omlet kocam ve bebecik tarafından çok beğenildi, az önce bile birtanem kocam tekrar tekrar teşekkür etmek için aramış. Yavru da şıp diye yedi çok şükür! Çok mutlu oldum!

Ben yemedim ben öyle karışık yiyecekler sevmem.

Şimdi de yavruyu besleyip yatırdım,geldim hem buraya hem de Müge’nin karşısına.

İftar menümüz gene anneciğimizden öğrendiğim uyduruk,basit ve muhteşem yemeklerden biri!!!

Tarhana çorbası. Asla bıkmayacağız!
Kaşarlı-tereyağlı pide.
Çay,çay,çay!
Dileyen arkadaşlarımız için fanta.
Bol su!
Burma baklava. Kocam gelirken getirecekmiş. Bu adam bana 2.defa güllaç yaptırmayacak bu gidişle!

Sahur menümüz;
Sucuklu omlet kocama.
Lorlu omlet bana.
Kahvaltılıklar.
Burma baklava kalır inşallah.

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı,dualarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.

Pişi çok çok severim.
Yap yap pişi yap.
Ellerine sağlık arkadaşım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…