Çok beğendim mutlaka deneyeceğimHaftamız güzel olsun hayırlı haberler alalım inşallah
Dünden kalan balık
Portakallı kereviz
Tarhana çorbası
Makarna kıymalı veya yoğurtlu
Tatlı browni yaptım dün bir de cumartesi Fransız milföy tatlısı yapmıştım. Aşırı lezzetli
Ay nerde ben nite görmedim bakayım hemenÇok beğendim mutlaka deneyeceğim
Bende deniyecem izlerken fırından çıkınca sanki bir şerbete batırıp çıkarıcak gibi hissettim lokma tatlısı gibiHaftamız güzel olsun hayırlı haberler alalım inşallah
Dünden kalan balık
Portakallı kereviz
Tarhana çorbası
Makarna kıymalı veya yoğurtlu
Tatlı browni yaptım dün bir de cumartesi Fransız milföy tatlısı yapmıştım. Aşırı lezzetli
Başınız sağ olsun inşallah arkadaşım. Nurlar içinde uyusun inşallah babacığınız ve tüm kayıplarımız…merhaba lale hanım. eski forum zamanlarından bilirim sizi. Arkadaşlar geçmiş olsun diyorlar ciddi birsey yoktur umarım. kuzunuz da analı babalı büyüsün inşallah.
2 sene önce canımızı babamızı kaybettik çok girmedim kadınlar kulübüne . cevap vermek zorunda değilsiniz. yanlış bisey sordumsa affola
Aminnn, cümlemizin sofraları, evleri bereketlensin inşallah bu mübarek günlerde.En sevdiğim şeylerin bir arada olduğu bir menü.
Allah bereket versin, mükemmel
Afiyet olsun şimdiden
Selamlar
Bugun ,dünden çok yorgunuz,kolay olacak menümüz.
Tavuklu şehriye çorbası
Salçalı makarna
Köfte
Yoğurt
Tatlı olarak puding yapacaktım ama
Atomiks çıtır milföy çok hoşuma gitti, üşenmeyip onu denemek istedim şimdi.
Herkese hayırlı iftarlar
gördüğün göreceğin tüm sıkıntı bununla bitmiş gitmiş olsun inşallahBaşınız sağ olsun inşallah arkadaşım. Nurlar içinde uyusun inşallah babacığınız ve tüm kayıplarımız…
Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah arkadaşım. Geçen sene doğum yaptım. Doğum esnasında belimde stres kırığı oldu. Yürüyememeye başladım. Ama o halde yürütmeye çalıştılar bir kaç defa düştüm. Düşünce de belimdeki kırıklar iyice büyümüş. Aylarca yatmak zorunda kaldım,af edersin tuvalete bile gidemiyordum…
Ya böyle başını ağrıttım. Hiç kimsenin de canını sıkmak istemem. Çok uzun hikaye… Çok şükür bugünlerimize…
Tüm yavrular analı babalı sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah arkadaşım.
fırçayla bal sürülüyor sıcakken sonra 5 dk daha fırınlanıyor. farklı tariflere de bakabilirsinizBende deniyecem izlerken fırından çıkınca sanki bir şerbete batırıp çıkarıcak gibi hissettim lokma tatlısı gibi
öyle de olabilir çok durmadan bi şerbette islatarakta denemek lazım
Böylede çok güzel lezzetli görünüyor elinize sağlık❤❤
Değil mi ama, ben de şerbetli sandım. Şerbetli olmalıymış gibiBende deniyecem izlerken fırından çıkınca sanki bir şerbete batırıp çıkarıcak gibi hissettim lokma tatlısı gibi
öyle de olabilir çok durmadan bi şerbette islatarakta denemek lazım
Böylede çok güzel lezzetli görünüyor elinize sağlık❤❤
çok geçmiş olsun Allah şifalar versinBaşınız sağ olsun inşallah arkadaşım. Nurlar içinde uyusun inşallah babacığınız ve tüm kayıplarımız…
Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah arkadaşım. Geçen sene doğum yaptım. Doğum esnasında belimde stres kırığı oldu. Yürüyememeye başladım. Ama o halde yürütmeye çalıştılar bir kaç defa düştüm. Düşünce de belimdeki kırıklar iyice büyümüş. Aylarca yatmak zorunda kaldım,af edersin tuvalete bile gidemiyordum…
Ya böyle başını ağrıttım. Hiç kimsenin de canını sıkmak istemem. Çok uzun hikaye… Çok şükür bugünlerimize…
gördüğün göreceğin tüm sıkıntı bununla bitmiş gitmiş olsun inşallah
sağlıklı güzel günlerin olsun evlatçığınla ve ailenle
Amin inşallah.çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
çok büyük badireler atlatmışsınız çok çok geçmiş olsun. baş ağrıtmak ne demek olurmu. Her geçen gün çok daha iyi olmanız dileğiyle. Rabbim sizi kuzunuza , kuzunuzu da size bağışlasın inşallah.Başınız sağ olsun inşallah arkadaşım. Nurlar içinde uyusun inşallah babacığınız ve tüm kayıplarımız…
Onu ben de denemek istiyorumSelamlar
Bugun ,dünden çok yorgunuz,kolay olacak menümüz.
Tavuklu şehriye çorbası
Salçalı makarna
Köfte
Yoğurt
Tatlı olarak puding yapacaktım ama
Atomiks çıtır milföy çok hoşuma gitti, üşenmeyip onu denemek istedim şimdi.
Herkese hayırlı iftarlar
Kesinlikle deniyecem bugün tatlım varfırçayla bal sürülüyor sıcakken sonra 5 dk daha fırınlanıyor. farklı tariflere de bakabilirsiniz
Değil mi ama, ben de şerbetli sandım. Şerbetli olmalıymış gibi
Başladım yapmaya
Çok geçmiş olsunBaşınız sağ olsun inşallah arkadaşım. Nurlar içinde uyusun inşallah babacığınız ve tüm kayıplarımız…
Fırına verdim bile, çok pratik, inşallah güzel olur da arada yapacağım yeni bir tarifim olmuş olur.fırçayla bal sürülüyor sıcakken sonra 5 dk daha fırınlanıyor. farklı tariflere de bakabilirsiniz