- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
valla çok güzel oluyor. patlıcanları tavada çok az yağda çevirdik kızarttık. minimum yağ yani. içine küçük kuzu eti koyduk. ama köfteyle de olur. o da güzel oluyor. tavsiye ederim.Ayy islim kebabi canim cekti mantidan vazgecip ben de islim kebabi yapicam sanirim
Ben hep kofteyle yapiyorum ustunede domates biber imhhvalla çok güzel oluyor. patlıcanları tavada çok az yağda çevirdik kızarttık. minimum yağ yani. içine küçük kuzu eti koyduk. ama köfteyle de olur. o da güzel oluyor. tavsiye ederim.
patlıcana bu haliyle bayılıyorum
Kızım 10, oğlum 24 yaşında.
Ben muhallebi olsun dedim . Kızım istemediben muhallebili güllaç yapacağım bir ara. önümüzdeki günler olur. canım ondan istiyor
Oğlum artık minnak gelmiyor gözüme, boy da uzun olunca hiç gelmiyorAy maşallah kocaman çocuklarınız varmış ben sizinkileri minnak sanıyordum. Gerçi sizin gözünüzde hep minnaktırlar tabi :)
Bazı ilaçlarla greyfurt etkileşime giriyor siz de ilaç kullanıyorsunuz diye hatırlıyorum greyfurt tüketmeseniz olur mu?Mutlu hafta sonu olsun inşallah hepimize!!!
Kocam ben rahatsızım diye işe geç gitti bugün. Yavruyu besleyip uyuttu. Erken gelirse kayınvalidelere gideceğiz, bebeği gösterip geleceğiz. İftar geç oluyor,bebeğin uyku saati bozulmasın.
Biraz iyileşiyorum ama uçuklar geldi,acıtıyor dudağımı… Neyse buna da şükür…
İftar menümüzü de gene kayınvalide verecekmiş. Menü belli olduğu için hemen paylaşayım.
Yayla çorbası bana
Kelle paça çorbası kocama
Karışık kızartma
Sarımsaklı yoğurt. Çoooook severiz!!!
Bol su
Tulumba tatlısı dün kocam getirmiş.
Çok az güllaç kalmıştı,onu da kayınvalideye paket yaptım,biz de onu götürelim.
Sahur menümüz de belli;
Göz yumurta bana
Sucuklu omlet kocama
Kahvaltılıklar
Greyfurt suyu bana
Çay kocama
Gevrek,boyoz. Akşamüstü alıp koyarız.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.