Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Bazı ilaçlarla greyfurt etkileşime giriyor siz de ilaç kullanıyorsunuz diye hatırlıyorum greyfurt tüketmeseniz olur mu?
Uçuk da bağışıklık sisteminizin çoook zayıfladığını gösteriyor, oruç şifadır, biraz da bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler tüketirseniz Allah ın izniyle sağlığınıza kavuşursunuz
Menü de çooook güzelmiş afiyet olsun
Çok teşekkür ederim.
Benim ilaçlarla greyfurt suyu etkileşim yapmazmış.

Evet maalesef geçen hafta ateşim hiç düşmedi, ilk uçuk öyle geldi, diğer uçuklar da yeni geldi. Geçerler inşallah Allah'ımın izniyle.

Tekrar çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba.
3.gunu de devirmek üzereyiz çok şükür.

Sahur
Eşime; fix dünkü yemekler
Bana; tavada peynirli kuru yufka böreği, haşlanmış yumurta, zeytin, hurma

İftar menümüz
Tarhana çorbası
Fırında sebzeli köfte
Kremalı makarna
Ev yoğurduyla cacık
Karadut şurubu
Bitter çikolatalı puding
Ellerine sağlık canım benim.
Yerinde olsam ben kendime sahurda hep kahvaltı hazırlarım.
Yumurtayı, peyniri hatta böreği bile gündüzden hazırlarım hem sahurda hazırlamak zor olmaz hem de kahvaltı yapmış olursun.

Kızım 2 gün tuttu. Gece kalkmakta zorlandı. Okula giderken tuttun da evde mi tutamayacaksın, öğleye kadar yatarsın, bugün de tut, Ramazan ortasına kadar tutmazsın mola verirsin dedim. Hala uyuyor, bakalım saat kaçta uyanacak 🤣
Ay ayyy maşallah!
Allah'ım kabul etsin inşallah.

Ahhh ah ben de o günleri görebilecek miyim acaba?

Ben anneciğimle beraber sahura kalkardık, çok eğlenceli olurdu iki kişi de olsak. Nedense ikimizden başka hiç kimse kalkmak istemezdi.

Bizim yavrumuz da sahura kalkıp oruca niyet eder inşallah...

Herkese hayırlı ramazanlar şükür bu sene ki Ramazan’a da kavuşturdu rabbimiz nicelerini görmek nasip olur inşallah. 🤲🏻
Evde bi ben tutuyorum sahurları yumurta kahvaltılık yiyorum dün yiyemedim iftarda midem çok şişince, tek su ve hurma yiyebildim maşallah kolay tuttum zorlanmadım iftarda ne kadar az da yesek illa ki çorbayla da şişiyor mide çok zorlamamaya çalışıyorum. Bu akşam iftarda mercimek çorbası pilav kuru fasulye salata vardı.

Bu ne kadar doğru ya ne kadar az yaparsam yapayım mutlaka bi su ekleme olayı oluyor🤣

Eklentiler

• Screenshot_20230326_022944_Instagram.jpg
    Screenshot_20230326_022944_Instagram.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 51
X