- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine saglik
Teşekkür ederim minikimEllerine saglik
yeter ki tutsunlar alissinlsr uyusunlar farketmezKızım 2 gün tuttu. Gece kalkmakta zorlandı. Okula giderken tuttun da evde mi tutamayacaksın, öğleye kadar yatarsın, bugün de tut, Ramazan ortasına kadar tutmazsın mola verirsin dedim. Hala uyuyor, bakalım saat kaçta uyanacak
kaç yaşındalar canımKızım 2 gün tuttu. Gece kalkmakta zorlandı. Okula giderken tuttun da evde mi tutamayacaksın, öğleye kadar yatarsın, bugün de tut, Ramazan ortasına kadar tutmazsın mola verirsin dedim. Hala uyuyor, bakalım saat kaçta uyanacak
Menüye kızımın isteğiyle bir de güllaç eklendiİftar da
Nohut yemeyi
Pirinç pilavı
Yoğurtlu Semizotu salatası
Dünden kalan şekerpare
biz de yapıyoruz bunu. harika oluyor. hatta bu hafta yaparız. bugün pazardan incecik patlıcanlar aldık
Kızım 10, oğlum 24 yaşında.kaç yaşındalar canım
ben muhallebili güllaç yapacağım bir ara. önümüzdeki günler olur. canım ondan istiyorMenüye kızımın isteğiyle bir de güllaç eklendi
maşallah canımKızım 10, oğlum 24 yaşında.
Evet güzel oluyor. Bizde Urfa da alıştıkbiz de yapıyoruz bunu. harika oluyor. hatta bu hafta yaparız. bugün pazardan incecik patlıcanlar aldık
Ayy islim kebabi canim cekti mantidan vazgecip ben de islim kebabi yapicam sanirimbugünkü iftar menüsü;
islim kebabı
makarna (aslında pilav yakışırdı ama canım spagetti istedi)
salata
yoğurt
meyve