Bu salataya küçük küp küp doğradığım ekmekleri tost makinesinde kızartıp ekliyorum bir de sarımsak ve naneyi birlikte dövüp ekliyorum.
Fikir olması açısından yazdım :)
Hepinize merhaba hanımlar🤗 yeni yıl yaklaşırken tamda mevsiminde olduğumuz bal kabaklarını değerlendirmek istedim 🎃 çok seveceğinize eminim biz lezzetine bayıldık🤗🥰 Tarife geçiyorum 👇🏻 Malzemeler : 350 gr soyulmuş bal kabağı 2 adet yumurta 1 adet küçük boy soğan 2 tutam maydanoz 2 tutam...
Bu salataya küçük küp küp doğradığım ekmekleri tost makinesinde kızartıp ekliyorum bir de sarımsak ve naneyi birlikte dövüp ekliyorum.
Fikir olması açısından yazdım :)
semizotu salatasını bende çok severim ama sizin dediğiniz gibi hiç yapmadım denicem ama bizim burda daha çıkmadı istanbulda pazarda görmedim belki manavda vardır.
Merhabalar
Bizim menü dünle aynı
Mercimek çorbası
Yuvarlama pilav ve sarma
Tatlı olarak daha karar vermedim.
Bugün düne göre daha iyiyim ama bugün çok acıktım
Küçük çocuk gibi dakika sayıyorum cidden
Merhabalar
Hem menü yazmaya hem fikir almaya geldim
Mercimek çorbası
Soğan dolması
Salata
Tatlı kalburabastı
(Soğan dolmasının yanına 2. bir yemek olarak veya meze olarak ne gider? Daha önce hiç yapmadım da)
Merhabalar
Mercimek çorbası
Soğan dolması
Salata
Tatlı kalburabastı
(Soğan dolmasının yanına 2. bir yemek olarak veya meze olarak ne gider? Daha önce hiç yapmadım da)
Merhabalar
Mercimek çorbası
Soğan dolması
Salata
Tatlı kalburabastı
Merhabalar, ben de bu günden itibaren menü. İçin fikir almaya ve elimden geldiğince menümü paylaşıp fikir vermeye geldim oruç tutamıyorum ama çalıştığım için eve varış en iyi ihtimalle 17:30, o yüzden tariflerde pratiğe kaçabilirim
Dün kayınvalidemdeydik, onun menüsü;
Kesme un çorbası
Etli yaprak sarma
Yoğurt
Sucuk içi
Salata
Baklava ve kadayıf
Bugün için menüm;
Çorbaya karar veremedim
Fırında tavuk kanat
Basmati pilav
Üzüm hoşafı