Bu salataya küçük küp küp doğradığım ekmekleri tost makinesinde kızartıp ekliyorum bir de sarımsak ve naneyi birlikte dövüp ekliyorum.Mercimek çorbası (dünden kaldı)
Fırında soslu tavuk, patates ve mantar
Şehriyeli tavuk suyuna bulgur pilavı
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli)
Meyveli yaş pasta
çok çok teşekkürler :)Sebze Yemekleri - Bal Kabağı Mücveri-Komili Ayçiçek Yağı Sponsorluğunda
Hepinize merhaba hanımlar🤗 yeni yıl yaklaşırken tamda mevsiminde olduğumuz bal kabaklarını değerlendirmek istedim 🎃 çok seveceğinize eminim biz lezzetine bayıldık🤗🥰 Tarife geçiyorum 👇🏻 Malzemeler : 350 gr soyulmuş bal kabağı 2 adet yumurta 1 adet küçük boy soğan 2 tutam maydanoz 2 tutam...www.kadinlarkulubu.com
semizotu salatasını bende çok severim ama sizin dediğiniz gibi hiç yapmadım denicem ama bizim burda daha çıkmadı istanbulda pazarda görmedim belki manavda vardır.Bu salataya küçük küp küp doğradığım ekmekleri tost makinesinde kızartıp ekliyorum bir de sarımsak ve naneyi birlikte dövüp ekliyorum.
Fikir olması açısından yazdım :)
Patates püresi veya kızartması veya sigara böreği-patates salatası da olur. Bana patatesten yana görünmüş olabilirlerMerhabalar
Hem menü yazmaya hem fikir almaya geldim
Mercimek çorbası
Soğan dolması
Salata
Tatlı kalburabastı
(Soğan dolmasının yanına 2. bir yemek olarak veya meze olarak ne gider? Daha önce hiç yapmadım da)
Cacik olabilirMerhabalar
Hem menü yazmaya hem fikir almaya geldim
Mercimek çorbası
Soğan dolması
Salata
Tatlı kalburabastı
(Soğan dolmasının yanına 2. bir yemek olarak veya meze olarak ne gider? Daha önce hiç yapmadım da)
Patates püresi veya kızartması veya sigara böreği-patates salatası da olur. Bana patatesten yana görünmüş olabilirler
Çok teşekkür edermCacik olabilir
Mesela dünden hangi yemek kaldı? Yemeğin yanınaDünden yemeklerim kaldı aynı şeyleri yemek de istemiyorum düşünüp duruyorum ne yapsam nasıl değerlendirsem
Afiyet olsunBen de yoğurdu, cacığa çevirdim.Teşekkürler