Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Mercimek çorbası (dünden kaldı)

Fırında soslu tavuk, patates ve mantar

Şehriyeli tavuk suyuna bulgur pilavı

Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli)

Meyveli yaş pasta
Bu salataya küçük küp küp doğradığım ekmekleri tost makinesinde kızartıp ekliyorum bir de sarımsak ve naneyi birlikte dövüp ekliyorum.
Fikir olması açısından yazdım :)

çok çok teşekkürler :)

Bu salataya küçük küp küp doğradığım ekmekleri tost makinesinde kızartıp ekliyorum bir de sarımsak ve naneyi birlikte dövüp ekliyorum.
Fikir olması açısından yazdım :)
semizotu salatasını bende çok severim ama sizin dediğiniz gibi hiç yapmadım denicem ama bizim burda daha çıkmadı istanbulda pazarda görmedim belki manavda vardır.

Merhabalar
Hem menü yazmaya hem fikir almaya geldim
Mercimek çorbası
Soğan dolması
Salata
Tatlı kalburabastı
(Soğan dolmasının yanına 2. bir yemek olarak veya meze olarak ne gider? Daha önce hiç yapmadım da)
Patates püresi veya kızartması veya sigara böreği-patates salatası da olur. Bana patatesten yana görünmüş olabilirler

Merhabalar, ben de bu günden itibaren menü. İçin fikir almaya ve elimden geldiğince menümü paylaşıp fikir vermeye geldim oruç tutamıyorum ama çalıştığım için eve varış en iyi ihtimalle 17:30, o yüzden tariflerde pratiğe kaçabilirim
Dün kayınvalidemdeydik, onun menüsü;
Kesme un çorbası
Etli yaprak sarma
Yoğurt
Sucuk içi
Salata
Baklava ve kadayıf

Bugün için menüm;
Çorbaya karar veremedim
Fırında tavuk kanat
Basmati pilav
Üzüm hoşafı
Tatlı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…