Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Yaa ne kadar tatlisiniz cokkk mutlu oldum bu guzel dusuncenize keske yakin olsaydik ama ben İstanbul’dayim. Gullactan ziyade dostlugunuz icin cok isterdim gorusmeyi Allah razi olsun soyledikleriniz cok mutlu etti gercekten
Asıl ben teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.

Allahım hepimizden razı olsun inşallah arkadaşım.

Allahım evladınızı hayırlı sağlıklı doğumla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Az kalmış,ne tatlı heyecanlar!

Ben içine nişastaya krema ekleyerek deneyeceğim. Krema lezzet katar. Kremşanti de koyan var ama çok yağlı olur sanırım.

Aminn insallah tesekkur ediyorum evet heyecan dorukta cok az kaldi insallahh

Herkese merhaba, yine burada buluştuk. Çok seviyorum bu konuyu. Özellikle ihtiyacımız olan bu günlerde bir aradalık duygusunu bana daha çok hissettiriyor.

Sahurda klasik kahvaltılık vardı, haşlanmış yumurta ile birlikte.1-2 kaşık da lütenitsa yedim.

İftarda,

Mercimek çorbası (Burada ilk gün mercimek çorbası pişirmenin bereketli olduğunu okumuştum, o yüzden yaptım)
Tavuklu nohutlu pilav
Acı biber turşusu
Ayran var.

Herkese hayırlı iftarlar diliyorum, güzel bir Ramazan ayı geçirmemiz dileğiyle.

Teşekkür ederim canım 1 ay oldu hala tam geçmedi tam iyelisiyorum derken tekrar başlıyor ev halkida hasta olunca öksürük gecseydi bir.

Sizede çok geçmiş olsun canim

Herkese hayırlı bereketli ramazanlar
Ailecek hasta olduğumuz için yapabildiğim
Yayla çorbası
Pırasa kavurup yumurta kiricam
Bugünde böyle olsun
geçmiş olsun hasta olunca zaten insan birşey yiyemiyor. yese de tat almıyor. gayet güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…