Tüm gün düşün düşün en son bende makarnaya karar verdim. kıymalı makarna yapayım bendeO zaman makarnaya karar verdim
Ohhh mis her türlüsüne bayılırımTüm gün düşün düşün en son bende makarnaya karar verdim. kıymalı makarna yapayım bende
Bende oruçken hep makarna ister canım her gün olsun yok dememAaa sivitim ben ramazan başından beri hiç makarna yapmamışım ya yarın yapıyım artık çocuklarda istemedi hiç
Bugün pazarda kilosu 25tlydi.kizim karpuz delisi ceyrek aldim. Aslinda bu ilk karpuzlar sert guzel oluyor. Karpuz çoğaldıkça kepekleniyor öyle hic yiyemiyoruzKilosundan ötürü sanırım dilim satıyorlar pazarda 15 liraydı kilosu sanırım 60 lira vermiştim şimdi pahalı olur biraz Adana çıkarsa ucuzlar
Merhabalar. Herkese hayırlı kandiller diliyorum öncelikle. İftarda yine dünkü yemekler olacak. Domates çorbası ve mantı. Mantı bir tabak anca kaldı. Kıyma aldım, buradan aldığım tarifle köfte yapmayı düşünüyorum umarım güzel olur.
Ya hakikaten çok mutlu oldumKöftem çok güzel oldu, denemek için 2 tane kızarttım tadı enfes. Dinlendirmek için dolaba attım, yarına pişirmek için sabırsızlanıyorum. Teşekkür ederim M Minaredenatbeni
Bu arada sahur menüsünü yazayım,
Bazlama ekmeğine kaşarlı domatesli tost (bir bazlamanın yarısı eşime yarısı bana)
Haşlanmış yumurta
Klasik kahvaltılık tabağı hazırlarım bir de ortaya
Herkese hayırlı sahurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?