Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Ay abla 🤭 peynirli poğaça var buzlukta aslında 😂mücver için kabağım yok önceki gün yedik kabağı 🤭 ağlayan pasta da hiç denemedim becerebilir miyim bilmiyorum

Aaa tatlımız var eşim dün gece kazandibi yapmıştı duruyo dolapta 🤭 bi çorba bi ana yemek kaldı. Aslında makarna istiyor canım ama tek başına basit mi olur bilemedim
Ben de çok severim makarnayı bugünün menüsü belli yarına yapayım yanına salata ve cacik yeter zaten bizim caciklar biraz çorba gibi olur çorbaya gerek olmuyor aslında 😀

Ağlayan pastanın yerini tutar mı bilmem ben borcamda normal kek yapıyorum sonra kekin üzerine 1 bardak süt döküp çikolata sosu yapıp kekin üzerine döküyorum ustunede hindistan cevizi çok güzel oluyor.

Ben de çok severim makarnayı bugünün menüsü belli yarına yapayım yanına salata ve cacik yeter zaten bizim caciklar biraz çorba gibi olur çorbaya gerek olmuyor aslında 😀

Ağlayan pastanın yerini tutar mı bilmem ben borcamda normal kek yapıyorum sonra kekin üzerine 1 bardak süt döküp çikolata sosu yapıp kekin üzerine döküyorum ustunede hindistan cevizi çok güzel oluyor.
Bende de bi ıslak kek tarifi var ne zamandır canım istiyor ama evden bi tatlı eksik olmuyor eşim alıp alıp geliyor 🤭 ss aldım dediğin gibi de yapcam bir gün 😍

Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah. 🤲🏻🌹

Çileklik (çalı çileği) çorbası yapacağım, buzluktan çıkardım.
Ben pek sevmem ama eşim için köfte -patates yapacağım.
Dünden az piyaz var.
Bir de ayran yaparız, Allah bereket versin.

Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin inşallah 🤲🏻🌹

Selamlar hepinize
Kadir geceniz şimdiden mübarek olsun. Rabbim Tekrarlarına erişmeyi ve affolunan kullarından olmayı nasip eylesin.
Bugün dünden kalan yemeklerim var ancak iş yerimin iftarı var oraya gideceğim. Fikir olması için dünki menüm

Mercimek çorbası
Fırında Beğendili garnitürlü et yemeği
Pirinç Pilavı
Paçanga Böreği
Kuru biber ve patlıcan dolması
Yalancı çerkez tavuğu
Kaşık Salatası ve iftariyelikler

Olmaz mı?
Ellerine sağlık arkadaşım.

Süper olur!

Ben de öyle yapayım keki bari.

Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah. 🤲🏻🌹

Çileklik (çalı çileği) çorbası yapacağım, buzluktan çıkardım.
Ben pek sevmem ama eşim için köfte -patates yapacağım.
Dünden az piyaz var.
Bir de ayran yaparız, Allah bereket versin.

Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin inşallah 🤲🏻🌹
Aaa öyle mi?

Benim de et adına yiyebildiğim üç yiyecektir; köfte,pide,lahmacun.

Başka et istemem.

Merhabalar. Herkese hayırlı kandiller diliyorum öncelikle. İftarda yine dünkü yemekler olacak. Domates çorbası ve mantı. Mantı bir tabak anca kaldı. Kıyma aldım, buradan aldığım tarifle köfte yapmayı düşünüyorum umarım güzel olur. 🥺

merhabalar yine geldim. iş aralarında girip yazabiliyorum :)

Bugün iftarda cumartesiden kalan yemekler var. Malum dün evde değildim yemekler kaldı.
Ezogelin çorba
Patates püresi
Havuç tarator
Yanına döküm tavada ızgara et ve yeşillik salatası yapacağım.
Tatlı olarak da dondurma almayı düşünüyorum.

Herkese hayırlı akşamlar, güzel ve afiyetli iftarlar dilerim.
Dualarda buluşmak üzere 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Kadir gecemiz mübarek olsun 🤲 🥰
IMG-20230417-WA0001.jpg

X