- 24 Aralık 2021
- 2.804
- 14.232
Afiyet şifa olsun inşallah arkadaşım.Bu yemek işi her gün her gün beni yoruyor, herkesi pıçaklarım ha modundayım
Eşim su böreği istiyor, yanına da çay.
Benim için de kırmızı kıvırcık marul salatası
Bu sevdam da birkaç aydır var. Kendimi bu marulun içine sarsam yatırsam yine doymam gibi geliyor, niye böyle oldu
Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin inşallah
Salçalı , soğanlı, domatesli,biberli makarna
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli)
Cacık, turşu ve fanta
Sütlaç
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun şimdiden.Ay şu menüyü çok canım çekti yarın ben de makarna ve semizotu salatası yapayım, afiyet olsun.
Hutt marka iki çekmeceli olanlardan 8 lt. Uzun iki çekmecesi var bu sayede tavuk şiş, Urfa adana sis vs de kolaylıkla sığıyor. Çok memnunum.sizdeki hangi marka ve model acaba?
ohh ne güzel son iş günüyse biz yarın yarım gün geleceğizgünaydın hanımlarrr,
hayırlı cumalar dıyesım geldi, son iş günü olunca bi cuma havasına girdim :)
az kaldı bayrama
bugünkü menümüz ;
Tarhana çorbası
Aırfreyde et şiş (marine ettim dolapta beni bekliyor)
Bulgur pilavı (dünden)
yeşil salata
kola canım istedi birde,
Herkese hayırlı günler, Allahım seneye tekrardan Ramazana kavuştursun,
herkesin ellerine sağlık, keselerine bereket...
ellerınee saglık canım,ohh ne güzel son iş günüyse biz yarın yarım gün geleceğiz
çok saçma geliyor şu yarım gün bana yaa
neyse buna da şükür
Günaydınlaarrrr herkese efendim
tarhana çorbası (dünden)
patates sosis kızartması (eşimin canı istemiş)
semizotlu yoğurt (dünden var oda)
kornişon turşu
eşime bir aldırdım ki 3 bağ semizotunu :)ellerınee saglık canım,
semızotu bende cok severım ya görürsem alayım,
ya bızımde yarın yarım gün aslında, tüm gün tatil yapıp yarım günü yıllık izinden kırpıyorlar
biraz temizlik yapmam lazım salon cam,perdem kaldı.. kapıları silmem lazım..
koltuk silmek istiyordum ama bakalım yarın eşime evden çalışacakmış..
bide hava soğuk,sıcak ols camları açardım hemen kururdu, bilemedim ..
ay benım eşimde aynı :) bır al dersin 3 alır :))eşime bir aldırdım ki 3 bağ semizotunu :)
2 bağını neredeyse yemek kalanını da salata yaptım
aslında bende izin alabilirim ama bu ara çok aldım o yüzden almıyorum kızımın 23 nisan gösterisinde de alıcam :)
daha kıştayız sayılır (istanbul) boşver koltuk cam silmeyi 1 mayısta yaparız
benimki de eli boldur ama ben dedim özellikle 3 bağ diyeay benım eşimde aynı :) bır al dersin 3 alır :))
haklısın bızımkı bıraz mecburi , şirket o şekilde mail atıyor bayram önce ..
aynen bende istanbuldayım :)baya soguk yaa..
neyse koltuk kalsın artık hıc canım silmek de istemiyor zaten.. salon canımı silsem yeter.
evet sönüyorr dogru..benimki de eli boldur ama ben dedim özellikle 3 bağ diye
e pişince az kalıyor semizotu o yüzden :)
bizde isteyen izin alıyor
Aynı fikirdeyim canım.bence müslüman ülkedeysek iş kanunları da buna göre biraz esnetilebilir. Nasıl ki dini bayramlarda evdeysek, arefelerde de esnek davranılmalı. Bir kaç seneye akşam 5 6 gibi iftar açmaya başlayacağız inşallah. O zaman mümkün değil çalışan kimse yetişemez. ben zaten sadece 1 saatten fazla yol gidiyorum artık teravihe müteakip eve varmam umarım
Amin arkadaşım hepimize inşallah. Lale sen çalışıyor musun hala?Aynı fikirdeyim canım.
İnsanlar ya memlekete gidiyor ya misafir ağırlıyor ya tatile gidiyor. Eninde sonunda ailemizle beraber olmak istiyoruz.
Zaten çalışma şartları çok zor. Bari ibadetlerimizi yaparken rahat olabilsek. Bizde de mescit yok. Çok isterdim mesela. Camiler yakın ama. Yanlış anlaşılırım diye hiç namazın lafını bile etmedim. Oysa namazımı kılayım işime bakayım daha huzurlu olurdum.
Dediğin gibi iftarın erken saatte olması süper de herkesin işe evi yakın değil ki. Yemeği dünden hazırlasan iftar sonrası insan çok yorgun oluyor.
Allahım güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.
Benim iş ile evimiz yakın çok şükür ama herkesin öyle değil ki.
Yok canım.Amin arkadaşım hepimize inşallah. Lale sen çalışıyor musun hala?
Benim iş yeri şehir dışında Aydın yolunda. Bu iş yerimde mescit yok ama bugüne kadar hep vardı çalıştığım yerlerde. Sanırım İzmir'e has bu durum. sanki iç Anadoluya doğru kaydıkça mescit iftar ramazan algısı daha yüksek. İzmirde tutan tutmayana saygı gösteriyor. O kadar az ki maalesef oruç tutabilen. Ne diyim allah herkesin yardımcısı olsun tutabilenin de tutamayanın da.