Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Tavuk pilav yanına...taze yada kuru fasulye yapabilirsin yada türlü ...börek ekle bir de

Lalem pırasalı börek yakmaz mı ayolll

barbunyan eminim bence de güzel olmuştur

maalesef baklagil sevmediğimden hiç aklıma gelmez barbun

eline sağlık arkadaşım

Çok zahmetli olmayan ek bir ana yemek. Fırında köfteli patates veya et sote. Yeşil salata da yanına.

Selamlar herkese, kalan yemekleri bitirdik yeni yemek yapma zamanı geldi. Umarım yetiştiririm ehehe.

Sütlü kabak çorbası (üzerine dereotu da doğruyorum çok yakışıyor)
Fırında soslu püreli köfte
Az bir şey közlenmiş patlıcan var dolapta belki onu köz biber konservesinden bir iki biber ile karıştırıp yoğurtlar üstüne ceviz serperim
Tatlımız yok :)

Herkese şimdiden afiyet olsun.

Bence olur ya. Tavuklu pilavı ben ana yemek olarak yiyorum genelde. Tavuk suyuna mercimek çorbası, salata, acı biber turşusu ve ayran yetmez mi?

Olur neden olmasın tavuklu pilavı bende ana yemek gibi yerim pilav üstü tavuk yada haşlanmış baget ile beraber.

Tavuk suyu çorbayı mercimek çorbasına cevirebilirsiniz. Fasulye De varmış yanına salata yaparsınız.

selam canlar
bitti resmen Ramazanı şerif, Rabbim seneye tekrardan kavuştursun sağlıkla inşallaahh..

bugün menümü;

yeşil mercimekli erişteli çorba,
barbunya (çookk severimm)
bulgur pilavı çok az yapacağım
salata
yogurt

tatlı olarak dün komşum ev baklavası vermişti,tırtıklarım
eşim sadece kahve içer yemek sonrası ve bol su, tatlı vs hiç aramaz .. sevdiği tek tatlı puding :))
aslanım haftanın 3 günü spordaydı, ramazanda bile bırakmadı helal yani,
benim gözler iftar sonrası şaşı bakıyor artık iş,ev sanırım uykusuzluktan

Lalem pırasalı börek yakmaz mı ayolll

barbunyan eminim bence de güzel olmuştur

maalesef baklagil sevmediğimden hiç aklıma gelmez barbun

eline sağlık arkadaşım
Bilmem ki canım benim.

Zaten hep çok susuyorum.

Biraz da pırasalı börek susatsın ne yapalım!

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.

Hepimizin ellerine sağlık olsun inşallah.

Bence olur bu menü.
Zaten salata yapıyorsunuzdur.
Yoğurt koyarsınız.
Turşu koyarsınız.
Tamam.

Ellerinize sağlık arkadaşım.

Tatlıyı da getirirler inşallah.

Menü güzel, ekstra biseye gerek yok bence. Fasulye kuru mu taze mi bilmiyorum ama et koyarsanız güzel menü olur. Ben de misafir cagirdigimda etli yemeğin yanına pilav tavuk yaparım normalde

Aynen.

Ben borcamda dikdörtgen şeklinde yapıyorum.

Anneciğim de dikdörtgen ama ince uzun yapardı. Öyle kalıp da yoktu da nasıl öyle olurdu acaba?
Bende borcamda yaptım bakalım nasıl olacak eskiden kalıp filan yoktu anne pastası anne keki derdik ve daha lezzetliydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…