Ooooo ellerine sağlık canım kardeşim.O zaman makarnaya karar verdim
Ben de çok severim makarnayı bugünün menüsü belli yarına yapayım yanına salata ve cacik yeter zaten bizim caciklar biraz çorba gibi olur çorbaya gerek olmuyor aslındaAy ablapeynirli poğaça var buzlukta aslında mücver için kabağım yok önceki gün yedik kabağı ağlayan pasta da hiç denemedim becerebilir miyim bilmiyorum
Aaa tatlımız var eşim dün gece kazandibi yapmıştı duruyo dolaptabi çorba bi ana yemek kaldı. Aslında makarna istiyor canım ama tek başına basit mi olur bilemedim
Bende de bi ıslak kek tarifi var ne zamandır canım istiyor ama evden bi tatlı eksik olmuyor eşim alıp alıp geliyorBen de çok severim makarnayı bugünün menüsü belli yarına yapayım yanına salata ve cacik yeter zaten bizim caciklar biraz çorba gibi olur çorbaya gerek olmuyor aslında
Ağlayan pastanın yerini tutar mı bilmem ben borcamda normal kek yapıyorum sonra kekin üzerine 1 bardak süt döküp çikolata sosu yapıp kekin üzerine döküyorum ustunede hindistan cevizi çok güzel oluyor.
makarnaBen de çok çok çok severim.
Bizde çorbasız bile makarna yenebilir.
Olmaz mı?Ben de çok severim makarnayı bugünün menüsü belli yarına yapayım yanına salata ve cacik yeter zaten bizim caciklar biraz çorba gibi olur çorbaya gerek olmuyor aslında
Ağlayan pastanın yerini tutar mı bilmem ben borcamda normal kek yapıyorum sonra kekin üzerine 1 bardak süt döküp çikolata sosu yapıp kekin üzerine döküyorum ustunede hindistan cevizi çok güzel oluyor.
Aaa öyle mi?Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Çileklik (çalı çileği) çorbası yapacağım, buzluktan çıkardım.
Ben pek sevmem ama eşim için köfte -patates yapacağım.
Dünden az piyaz var.
Bir de ayran yaparız, Allah bereket versin.
Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin inşallah
Köfte haricinde bütün et çeşitlerine bayılırım ama çocukluğumdan beri pek sevmem köfte, patates kızartması, makarnaAaa öyle mi?
Benim de et adına yiyebildiğim üç yiyecektir; köfte,pide,lahmacun.
Başka et istemem.
Afiyet şifa olsun inşallah arkadaşım.Köfte haricinde bütün et çeşitlerine bayılırım ama çocukluğumdan beri pek sevmem köfte, patates kızartması, makarnaAma yerim yine de, nimet
ben de hiç aramam köfteyi. önüme gelirse de zorla yerim. bilmediğim yerse zaten ağzıma süremem bileKöfte haricinde bütün et çeşitlerine bayılırım ama çocukluğumdan beri pek sevmem köfte, patates kızartması, makarnaAma yerim yine de, nimet
Aaa sivitim ben ramazan başından beri hiç makarna yapmamışım ya yarın yapıyım artık çocuklarda istemedi hiçO zaman makarnaya karar verdim