Ben bu yıl unutmuşum burayı :))
Yine çok güzel öneriler var . Herkesin ellerine sağlık . Ben ilk bir hafta tutabildim oruç sadece ama eşim hiç ara vermedi .Menümü paylaşayım yine de
Yılın ilk patlıcanıni aldığımıza göre ;
Patlıcan kebabı
Mercimekli bulgur pilavı ( dünden )
Yeşillik ya da salata
Ayran
İyi pazarlar
Akşama dünden kalan
Yoğurtlu arpa şehriye çorbası
Patatesli gül böreği(iki gündür börek ten gidiyoruz)
Az kalan çiğköfte
Biraz salata
Baklava var.
Geçen gün ben de aldım pazardan ama güzel çıkmadı rengi kırmızı ama tadı yoktu pazarlarda var artik ama daha buranın karpuzu değil İran karpuzu diyorlar
Geçen gün ben de aldım pazardan ama güzel çıkmadı rengi kırmızı ama tadı yoktu pazarlarda var artik ama daha buranın karpuzu değil İran karpuzu diyorlar
Bizim de suyu kokusu güzel, ama renk pembe, şekeri azdı, dolapta duruyor, eşim iftardan önce yenir mi bu elden çıkaralım mı dedi, - yenmeyecek biliyorum ama kıyamadım - dursun belki yenir dedim
Bizim de suyu kokusu güzel, ama renk pembe, şekeri azdı, dolapta duruyor, eşim iftardan önce yenir mi bu elden çıkaralım mı dedi, - yenmeyecek biliyorum ama kıyamadım - dursun belki yenir dedim
hayırlı kandiller herkese,
akşama iftara dünden tarhana çorbası,ıspanak yemeği var bugün buzluktan bezelye çıkardım onu yaparım. turşu ve ayranda olur sonrada çay tabiki .....
Günahlarımızın affolduğu, dualarımızın kabul olduğu bir kandil diliyorum herkese
İftara çorba (karar vermedim türüne)
Fırında biber dolması
Fırında makarna
Dünden kalma yoğurtlu kızartmam var.
Bilmiyorum başka bişey yapar mıyım. Tatlı aklımda yok şimdilik.
Dünkü köfteyi de eşim güzel yapmıştı, eline sağlık, köfte işini eşime postaladım artık Sevmiyorum yoğurmayı galiba Sofralarımız şen olsun, günümüz güzel geçsin