Biz aldık kelek çıktııııBugun menude cipura ve roka salatasi var ustune de karpuz
Geçen gün ben de aldım pazardan ama güzel çıkmadı rengi kırmızı ama tadı yoktu pazarlarda var artik ama daha buranın karpuzu değil İran karpuzu diyorlarBiz aldık kelek çıktıııı
Sizinki iyi çıkmıştır inşallah
Bizim de suyu kokusu güzel, ama renk pembe, şekeri azdı, dolapta duruyor, eşim iftardan önce yenir mi bu elden çıkaralım mı dedi, - yenmeyecek biliyorum ama kıyamadım - dursun belki yenir dedimGeçen gün ben de aldım pazardan ama güzel çıkmadı rengi kırmızı ama tadı yoktu pazarlarda var artik ama daha buranın karpuzu değil İran karpuzu diyorlar
biz havalar iyice ısınmadan karpuz yemeyiz ve hatta eve bile almayız. tatsız geliyor bana çok.Bizim de suyu kokusu güzel, ama renk pembe, şekeri azdı, dolapta duruyor, eşim iftardan önce yenir mi bu elden çıkaralım mı dedi, - yenmeyecek biliyorum ama kıyamadım - dursun belki yenir dedim
Biz de öyle.biz havalar iyice ısınmadan karpuz yemeyiz ve hatta eve bile almayız. tatsız geliyor bana çok.
Biz şansımızı deniyoruzbiz havalar iyice ısınmadan karpuz yemeyiz ve hatta eve bile almayız. tatsız geliyor bana çok.
Bizde aldık direk mersinden geliyor akraba manav o yüzden güzel di tadıGeçen gün ben de aldım pazardan ama güzel çıkmadı rengi kırmızı ama tadı yoktu pazarlarda var artik ama daha buranın karpuzu değil İran karpuzu diyorlar