- 13 Nisan 2007
- 32.970
- 99.764
- 45
Amin inşallah canım.Allah razı olsun canım benim
Allahım hepimizden razı olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım.Allah razı olsun canım benim
Airfrayiniz varsa orda yapmanizi öneririm. Hem mutfak batmıyor hem ızgara tadi. Bulaşık sadece airfrayin bulaşığı oluyor.Ayyyh bugün yoruldum daha yeni oturdum elime telefonu aldım hava güzeldi kızı gezdirelim dedik ordan avm market derken iftara zor yetiştik
Hazır bardak çorba yaptık
Dün kavurma yapmıştım ondan az vardı
Adana yaptık fırında amma velakin ne fırın ne mutfak kaldı duman altı olduk saatlerdir uğraşıyorum
Eşim bir de çiğ köfte çıkardı işin içine önce makineye attık son posta da o yoğurdu
İc hazırlayıp bende veririm bazen bu şekilde burda önemli olan odun komurunde yapan birisine vermeniz. İlk defa deniyorum dediğiniz için söylemek istedim bazıları doğalgaz ateşinde pişiriyor onun lezzeti pek olmuyor.Selam kızlar
Musmutlu hafta sonları olsun
Bugün baya koşturmacali geçti bizim için market alışverişi, temizlik vs derken yeni yeni işlerim hafifledi..
birazda cam silme perde yıkama işine giriyorum akşamları ufak ufak yapmayı düşünüyorum inşallah
Bugünkü menümüz;
Lahmacun (içini hazirladik fırına verdik ) ilk defa deniyoruz inşallah güzel olur komşuma da vereceğim
Bol yeşillik
Mercimek çorbası
Ayran
Kola
Tatlım yok yine sanırım bir kahve ve çikolata ile gecistirecegim çünkü pek halim kalmadı yapacak..
Herkese hayırlı iftarlar
Var da eşim fırında ızgara telde istedi istemez olaydı canım çıktı kokuyu çıkarana kadar fırın da berbat haldeydi tabiAirfrayiniz varsa orda yapmanizi öneririm. Hem mutfak batmıyor hem ızgara tadi. Bulaşık sadece airfrayin bulaşığı oluyor.
sizdeki hangi marka ve model acaba?Airfrayiniz varsa orda yapmanizi öneririm. Hem mutfak batmıyor hem ızgara tadi. Bulaşık sadece airfrayin bulaşığı oluyor.
sizdeki hangi marka ve model?Var da eşim fırında ızgara telde istedi istemez olaydı canım çıktı kokuyu çıkarana kadar fırın da berbat haldeydi tabi
Kumtel digital fastfry 5.5 litre olansizdeki hangi marka ve model?
memnun musun canım? temizliği, performansı, aparatları ve çalışırken ki sesi falan açısından?Kumtel digital fastfry 5.5 litre olan
Ben memnunum temizliğini düzenli yapınca sorun olmuyor. Aparatı yok. Çalışırken çok az bi sesi var rahatsız edici değilmemnun musun canım? temizliği, performansı, aparatları ve çalışırken ki sesi falan açısından?