Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hiiicc bir hazirligim yok😔 yarin bi sarma sariyim diyorum bigunde manti yapiyim firsat bulursam buzluga atarim sigara boregi sararim baska da aklima bisey gelmiyor. Burdan kopya cekerim artik☺️

Benim hiçbir hazırlığım yok, dondurucuda yazdan koyduğum şeyler bitmedi, oradan yararlanırım, Allah ne verdiyse yaparız bu sene de inşallah 😊

Bu gece de birer kaşarlı tost, birer de haşlanmış yumurta, kahvaltılıklarla birlikte..
Eşim ve ben 2 kişiyiz zaten.
3 küçük çocuklu bu kardeşinize kolaylık dilerseniz sevinirim.

Allahım herkesin ibadetlerini kabul etsin.
Bu zorlu dönemde herkesin evine bolluk bereket versin, ramazan bereketi inşallah.
Maddi ve manevi bereketle donandığımız, maneviyatını derinden hissettiğimiz güzel bir ay olsun.
Sevgiler🥰

Bende Katmer ve gözleme yapip buzluga attim sahur icin…Bütün Islam aleminin Ramazani mübarek olsun
729C66C2-F345-4415-A065-5DD38C46B9C8.jpeg
D2040A79-F080-4297-B39F-94C066094297.jpeg
BA8CD413-7183-4436-9984-567D2AA3526C.jpeg

Ben yalnız yaşıyorum ilk defa bir Ramazan'ı tek başıma geçireceğim. Normalde bile ne pişirsem diye düşünmek çok zor geliyor Ramazan'da burdan yararlanırım artık 😊

Hazırlık sayılırsa marketten peynir, turşu ve makarna aldım 😅 Sahura da üşenmezsem patatesli börek yapacağım.

Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin Ramazan ayının feyzinden bereketinden nasiplendirsin hayırlı Ramazanlar herkese🤗

Bende çalıştığım için pek bişey yapamadım ama yazdan kalmaz fasulye beselye vs vardı yemeklik.
Bide biraz poğaça, börek, ve bazlama yaptm sahur için 💗
Allah'ım hayırlı Ramazanlar geçirmeyi nasip etsin hepimize 🌺
Her bakımdan ruhumuz doysun inşallah🤲

Hayirli ramazanlar olsun. Ben sarma manti corbalik kofte ve icli kofte yaptim. Sahur icin de tahinli katmer peynirli pogaca ve patatesli gubate yaptik annelerle. Dogranmis et var dolapta hemen cikar.pisir o konuda biraz rahatim ama kofte de yapip atsam buzluga olurdu onu da ilk gunlerde yaparim artk🌞

Hayırlı Ramazanlar herkese.
En çok zorlandığım konu yemek fikri.
Bu başlık çok iyi olmuş.
Bir de şunu sormak istiyorum. Sarma sarıp buzluğa nasıl koyuyoruz ? Bir çılgınlık yapıp gece sarma sarsam diyorum.
Klasik ic hazirliyorum sarip posete dizip atiyorum buzluga. Ama salamura yaprak icin pismis ic harci, taze yaprak icin cig ic harci yapariz biz. Cikarinca duduklu tencereye siralayip bazen erik bazen visne bazen limonla pisiriyorum. Mis mis

X