Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Herkese merhaba
Şirket yoğun bu hafta epey yoruldum o yüzden yemekte biraz kolaya kaçtım

İftar menüsü:
Ezogelin çorba
Tavuk sote
Pilav
Salata
Hira tatlısı (komşum getirdi) dondurmada var

Sahur yine yapmıyor eşim, hepimizin duaları, ibadetleri kabul olsun inş, hayırlı iftarlar

Benim menü belli olmaya başladı.
Domates çorba
Belen tava
Pirinç pilavı
Hurma var.
Tatlı olarak meyve olacak büyük ihtimalle
Herkese hayırlı iftarlar
Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin
Tatlıya güllaç eklenecek sanırım
.
Bu arada haftasonu sınavım var öyle böyle konu yok hiç çalışamadım. Beynim yanmak üzere
Dua edin lütfen arkadaşlar

Bayılırım bu otlara
Şimdi tam zamanları
Afiyet şifa olsun

Körpe ıspanakların salatası çok güzel oluyor. Ispanak kavurması da çok severim ben. Sucuklu ve yumurtalı yapıyorum, sucuk giren bir yemeğin kötü olma imkanı yok gerçi ehehe ama bunu da deneyebilirsiniz yapmadıysanız.

Aynen salatalarda iyi oluyor
Sucuklu sadece gözleme yaptım canımYani sucuklu,ıspanaklı
Tamam birgün deneyeyimEminim çok güzel olur

Ben yemeğinden ziyade sote olarak veya yumurtalı daha çok severim. Bugün de yemeğini yapmak nasip olmadı böreğe döndü garibim
Hamuru göz kararı yapayım dedim, unu fazla dökmüşüm, 2 tepsi oldu. Ispanaklı, kıymalı, peynirli. Sahur yemeği de çıkmış oldu aradan. Yanına haşlanmış yumurta, kahvaltılık çay olur.

Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Bizimde öyle olduBazlama yaptım. Gözleme 3-5 kaldı.Sahur yapmak isteyenler yesinBiz bu yıl ortak sahur yapmadık

Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Bizimde öyle olduBazlama yaptım. Gözleme 3-5 kaldı.Sahur yapmak isteyenler yesinBiz bu yıl ortak sahur yapmadık
Ben de sahurda odaya getirirdim yemeği tepsiyile. TV açık olurdu. Fatih Çıtlak hoşuma gidiyordu, dinliyordum. Bu sene mutfakta yiyorlar, hep bu gece götüreyim diyorum, kalıyor yine

Ben de sahurda odaya getirirdim yemeği tepsiyile. TV açık olurdu. Fatih Çıtlak hoşuma gidiyordu, dinliyordum. Bu sene mutfakta yiyorlar, hep bu gece götüreyim diyorum, kalıyor yine
Çocuklar sahur yapıyor. Onlarda bazen odalarında bazen mutfakta yiyorlar
Tv karşısında iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…