Ben corbayı tarhana corbasına çevirdimEzogelın corbası
Dunden kerevız yemegı
Dunden bulgur pilavı
Pırasa dolması
Sütlaç
Yoğurt çorbasıda ekledim menümeBenim bu akşamki menüm
Etli patates yemeği
Spagetti
Salata yoğurt
Dünden ağlayan pasta
Tatlıya güllaç eklenecek sanırımBenim menü belli olmaya başladı.
Domates çorba
Belen tava
Pirinç pilavı
Hurma var.
Tatlı olarak meyve olacak büyük ihtimalle
Herkese hayırlı iftarlar
Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin
Of of of Maşaallah afiyet şifa olsuntavada mezgit balığı
marul havuç salatası
ekşimaya ekmek
şalgam suyu
tatlı yerine de ballı bademli toblerone çikolata
Bayılırım bu otlaraBiz bugün annemin teyzesinde misafirlikteydik.Değişik otlar denedik.Geçmişte bahçede ne biterse tencerede o pişer dedi
İftar menümüz
Mercimek çorbası
Fırında köfte patates
Efelik,ebegümeci yemeği
Kazayağı salatası
Yaprak sarma
Tatlı olarak ekmek kadayıfı
Teşekkür ederiz Allah razı olsun.Bayılırım bu otlara
Şimdi tam zamanları
Afiyet şifa olsun
Bence börek yap daha güzel olur
Ben yemeğini severim ama sık yemek istemem. Ondan ev ahalisine bir şey diyemiyorum.
Ya börek yaparım ya da ıspanaklı-kıymalı içli köfteGerçi bizim yöresel yoğurtlu bulgur köftelerimiz var. Biri salçalı sıcak diğeri yoğurtlu soğuk Onları da yaparım.
Sana kolay gelsin
Aynen salatalarda iyi oluyorKörpe ıspanakların salatası çok güzel oluyor. Ispanak kavurması da çok severim ben. Sucuklu ve yumurtalı yapıyorum, sucuk giren bir yemeğin kötü olma imkanı yok gerçi ehehe ama bunu da deneyebilirsiniz yapmadıysanız.
Ben yemeğinden ziyade sote olarak veya yumurtalı daha çok severim. Bugün de yemeğini yapmak nasip olmadı böreğe döndü garibimBence börek yap daha güzel olur
Ben yemeğini severim ama sık yemek istemem. Ondan ev ahalisine bir şey diyemiyorum.
Ya börek yaparım ya da ıspanaklı-kıymalı içli köfteGerçi bizim yöresel yoğurtlu bulgur köftelerimiz var. Biri salçalı sıcak diğeri yoğurtlu soğuk Onları da yaparım.
Sana kolay gelsin
Ellerine sağlık canım afiyet olsunBen yemeğinden ziyade sote olarak veya yumurtalı daha çok severim. Bugün de yemeğini yapmak nasip olmadı böreğe döndü garibim
Hamuru göz kararı yapayım dedim, unu fazla dökmüşüm, 2 tepsi oldu.Ispanaklı, kıymalı, peynirli. Sahur yemeği de çıkmış oldu aradan. Yanına haşlanmış yumurta, kahvaltılık çay olur.
Ben de sahurda odaya getirirdim yemeği tepsiyile. TV açık olurdu. Fatih Çıtlak hoşuma gidiyordu, dinliyordum. Bu sene mutfakta yiyorlar, hep bu gece götüreyim diyorum, kalıyor yineEllerine sağlık canım afiyet olsun
Bizimde öyle olduBazlama yaptım. Gözleme 3-5 kaldı.Sahur yapmak isteyenler yesin Biz bu yıl ortak sahur yapmadık
Çocuklar sahur yapıyor. Onlarda bazen odalarında bazen mutfakta yiyorlarBen de sahurda odaya getirirdim yemeği tepsiyile. TV açık olurdu. Fatih Çıtlak hoşuma gidiyordu, dinliyordum. Bu sene mutfakta yiyorlar, hep bu gece götüreyim diyorum, kalıyor yine