Amin inşallah arkadaşım. Allahım tüm yavrulara sağlıklı ve mutlu ömürler nasip etsin inşallah.Merhaba sanırım 2 gündür yazamadım toplu yazayım
Mercimek çorba
Etli güveç
Marulu salata
Yaş pasta
Şehriye çorbası
Kuru dolma patlıcan biber sarma
Çoban salata
Havuç tarator
Dün akşamdan bunlar kaldı ekleme sadece lahana salatası
Herkese hayırlı iftarlar
Laale Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah
Afiyet olsun. Kac kisinin cani cekmisBenim oğlumda bayilir kisira hergun yapsam hiç bıkmaz yarın bende yapıyım olmazsa canım istedi
Kisiri çok severim bizim bu tarafın erkekleri çok seviyor galiba mersin-adana bizimkilerde çok sever aile,akraba vs
Bir komşu vardı kadinin cani kisir istemiş akşam için yapmış kocası bugün tavuk yemegimi yiyeceğiz demiştabi sevmesede yemis gine
Ben gözleme yapacağım.Hamuru kalkıp yoğurayımIspanağı seçtim, leğene suya koydum. Eşim ıspanağı her gördüğünde ıspanaklı börek mi yapacaksın der her defasında
Ben de dayanamaz yemeğinden vazgeçip böreğini yaparım. Bu sefer demez inşallah
Hamur işi çok yaptım bu aralar, özellikle sahurda
Sanırım her evde aynı ıspanak ortaya ciktimi börek mi olacakIspanağı seçtim, leğene suya koydum. Eşim ıspanağı her gördüğünde ıspanaklı börek mi yapacaksın der her defasında
Ben de dayanamaz yemeğinden vazgeçip böreğini yaparım. Bu sefer demez inşallah
Hamur işi çok yaptım bu aralar, özellikle sahurda
Afiyet olsun canım. Geçen gün ben de yapmıştımBen gözleme yapacağım.Hamuru kalkıp yoğurayım
Bence börek yap daha güzel olurAfiyet olsun canım. Geçen gün ben de yapmıştımBiraz önce eşim marketten aradı,ne yapıyorsun falan diye. Şimdi de aradı akşam börek mi yapacağım demiştin sen diyor. Yoo ıspanak temizliyorum demiştim dedim. Adam ıspanak lafını duyunca bile ıspanaklı börek geliyor aklına
Hele bir yıkayayım da neye dönüşecek bizim ıspanak meçhul