- 8 Haziran 2013
- 56.235
- 149.294
Bende o şekilde yapıyorum. Direk çıkarınca ayrılma olmuyorBen çok bekletmiyorum.Birbirinden hafif ayrılıp tencere dizilecek gibi olursa pişmeye alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o şekilde yapıyorum. Direk çıkarınca ayrılma olmuyorBen çok bekletmiyorum.Birbirinden hafif ayrılıp tencere dizilecek gibi olursa pişmeye alıyorum
Süper canım çok teşekkürler. Yani içine su koymuyorsun hiç değil mi sadece kavurarakMerhaba
Sarma içini kavurarak hazırlıyorum. Sarıp saklama kabına sıralıyorum. Pişirirken de oda sıcaklığında biraz bekletip tencereye boşaltılıyorum. Suyunu zeytinyağını ve tuzunu ekleyip pişiriyorum
Hayırlı ramazanlar
Ne güzel bir topik olmuş , ben pek birsey yapamadım bu sene. Sahurda da ıspanaklı gözleme bir de kahvaltılık hazırlarım.
Hayırlı RamazanlarHayırlı ramazanlar
Evet soğanı, salçayı baharatları kavuruyorum. Pirinci de ilave ediyorum. 2 3 tur karıştırıp en son yeşilliğini ilave ediyorum. Su koymuyorumSüper canım çok teşekkürler. Yani içine su koymuyorsun hiç değil mi sadece kavurarak
Evet canım her yıl yaptığımız gibiNevreste yine menülerimizi paylaşacaz di mi canım?
Ah canım çok teşekkür ederim.Evet canım her yıl yaptığımız gibi
Sahur menülerimiz
İftar menülerimiz
Sonra her yıl olduğu gini birbirimizden fikirler edinmiş olacağız, tarifler alacağız
Senin o uzun,çoşkulu,tatlı mesajların olacak bizde seni okuyacağız
Estağfurullah canım bu konuda senin yerin çok ayrıEminim senin mesajlarını takip eden çok arkadaşımız vardırAh canım çok teşekkür ederim.
Elimden geldiğince buralarda olacağım.
Yanlış bir şey yazmıyayım diye çekindim.
Amin inşaallahMaşallah. Rabbim hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin. Evlerimizden bereketi eksik etmesin inşallah
Ah canım ne güzel moral veriyorsun. Allahım razı olsun inşallah.Estağfurullah canım bu konuda senin yerin çok ayrıEminim senin mesajlarını takip eden çok arkadaşımız vardır
Bende aynı yapıyorumMerhaba
Sarma içini kavurarak hazırlıyorum. Sarıp saklama kabına sıralıyorum. Pişirirken de oda sıcaklığında biraz bekletip tencereye boşaltılıyorum. Suyunu zeytinyağını ve tuzunu ekleyip pişiriyorum
Çok güzel bir başlikÇok geçmiş olsun Hayırlı Ramazanlar
İnşaallah canım sensiz ramazan olmazAh canım ne güzel moral veriyorsun. Allahım razı olsun inşallah.
Allah’ımın izniyle toparlanacam, iyi olacağım inşallah.
Fellah köfte çok severim ellerine sağlık canım.Benimde buzlukta yazdan kalma bamya, yaprak sarma var. Mantı ve fellah köfte yaptık.
Afiyet ile yersiniz inşaallahBenimde buzlukta yazdan kalma bamya, yaprak sarma var. Mantı ve fellah köfte yaptık.