• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

Sarma içini kavurarak hazırlıyorum. Sarıp saklama kabına sıralıyorum. Pişirirken de oda sıcaklığında biraz bekletip tencereye boşaltılıyorum. Suyunu zeytinyağını ve tuzunu ekleyip pişiriyorum 😊
Süper canım çok teşekkürler. Yani içine su koymuyorsun hiç değil mi sadece kavurarak

Süper canım çok teşekkürler. Yani içine su koymuyorsun hiç değil mi sadece kavurarak
Evet 😊 soğanı, salçayı baharatları kavuruyorum. Pirinci de ilave ediyorum. 2 3 tur karıştırıp en son yeşilliğini ilave ediyorum. Su koymuyorum 😊

Evet canım her yıl yaptığımız gibi🥰
Sahur menülerimiz
İftar menülerimiz

Sonra her yıl olduğu gini birbirimizden fikirler edinmiş olacağız, tarifler alacağız🤗🥰
Senin o uzun,çoşkulu,tatlı mesajların olacak bizde seni okuyacağız🤗🥰
Ah canım çok teşekkür ederim.
Elimden geldiğince buralarda olacağım.
Yanlış bir şey yazmıyayım diye çekindim.

Ah canım çok teşekkür ederim.
Elimden geldiğince buralarda olacağım.
Yanlış bir şey yazmıyayım diye çekindim.
Estağfurullah canım bu konuda senin yerin çok ayrı🤗Eminim senin mesajlarını takip eden çok arkadaşımız vardır🥰🌹

Estağfurullah canım bu konuda senin yerin çok ayrı🤗Eminim senin mesajlarını takip eden çok arkadaşımız vardır🥰🌹
Ah canım ne güzel moral veriyorsun. Allahım razı olsun inşallah.
Allah’ımın izniyle toparlanacam, iyi olacağım inşallah.

Merhaba

Sarma içini kavurarak hazırlıyorum. Sarıp saklama kabına sıralıyorum. Pişirirken de oda sıcaklığında biraz bekletip tencereye boşaltılıyorum. Suyunu zeytinyağını ve tuzunu ekleyip pişiriyorum 😊
Bende aynı yapıyorum 🥰❤️

Back