Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Rabbimiz; bizleri Şa’ban-ı Şerifin son günü ve Ramazan-ı Şerifin arefesi ve tüm müslümanların bayramı olan CUMA’ya kavuşturdun. Sana nihayetsiz hamd ü senalar olsun.
Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden azada vesile olan RAMAZAN-I ŞERİF’in mev’ud olan bütün mükafat ve ecirlerine bizleri nail u mazhar eyle!
Oruç tutamayacak kadar sağlığından muzdarip olanlara acil şifa, geçen ramazanı idrak ettiği halde bu ramazan ebediyet yurduna göçenlerimize de cennet ve cemalini ihsan eyle!
Dua ve ibadetlerimizin kabulü niyazımla, Cuma ve Ramazanınızı tebrik eder, selam, sevgi ve saygılar sunarım.

Ay inşallah canım. Vallahi biz çookk darlık içinde giriyoruz bakalım.. Kara kara düşünüyorum nasıl yapayım diye.. Hadi bu çay ekmek ile idare ederim de ya sonra onuda bulamayacağız.. Rabbim herkes için hayırlı kapılar açsın bize de inşallah..

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Dualarıma eklerim sizi de.

Amin inşaallah Allah razı olsun

Harika bi topik oldu iftara ne pisirsem stresimizi alir en azindan sahur menumuz standarttir bizim. Kahvaltilik yesillik domates salatalik haslanmis ya da terayaginda yumurta bazen borek pogaca falan yaparim ama genelde aynidir. Herkese hayirli ramazanlar diliyorum. Rabbim soframizdan bereketi, evimizden huzuru, begenimizden ve ruhumuzdan sagligi eksik etmesin Rabbim ibadetlerinizi kabul eylesin

Merhaba

Sarma içini kavurarak hazırlıyorum. Sarıp saklama kabına sıralıyorum. Pişirirken de oda sıcaklığında biraz bekletip tencereye boşaltılıyorum. Suyunu zeytinyağını ve tuzunu ekleyip pişiriyorum

Ben çok bekletmiyorum.Birbirinden hafif ayrılıp tencere dizilecek gibi olursa pişmeye alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…