Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Yetişiyor tabi
Soğuk su ile demlenen çay gibisi yok benim için

Sen ziyan etme, o seni ziyan eder Deynep’im
Alt çaydanlıkta da üst çaydanlıkta da soğuk su koyup, üstteki çaydanlığa aynı anda çayını mı koyuyorsun yasmin?
Ben de deneyeyim öyleyse, o kadar güzel oluyorsa.

Alt çaydanlıkta da üst çaydanlıkta da soğuk su koyup, üstteki çaydanlığa aynı anda çayını mı koyuyorsun yasmin?
Ben de deneyeyim öyleyse, o kadar güzel oluyorsa.
Aynen öyle canım. Alta da, üste de soğuk su koyuyorum ve direkt soğuk suya çayı döküyorum. En küçük göz ve kısık ateşte 2 buçuk-3 saatte demlenmiş oluyor. Ve bayatlamıyor

Aynen öyle canım. Alta da, üste de soğuk su koyuyorum ve direkt soğuk suya çayı döküyorum. En küçük göz ve kısık ateşte 2 buçuk-3 saatte demlenmiş oluyor. Ve bayatlamıyor

Çay suyunu koyunca hemen kaynıyor, çayı demle sonra 15 dk bekle iç. Bu tam bana göre çay kendi kendine ocakta beklesin, belli bir saat sonra alttakinin altını açıp içmeye başlayabilirim değil mi

Herkese selam birgün daha buradayız şükür, elimdeki alçı çıktı, doktor yarına iş başı yazdı o yüzden evdeyim. Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin, 15 gün alçı depresyona soktu beni resmen eşim ne kadar yardım etse de talan olmuş evimle başbaşayım buna bile şükrediyorum şu an. Biraz evi toplama ve pazara çıkma planım var, iftar ve sahur menümü belirledim

İftar:
Ezogelin çorba
Fırında baget (dünden kaldı 3 tane)
Pilav (dünden)
Nohut
Salata
Yaprak sarması (buzluktan azıcık kalmış)
Tatlı olarakta şekerpare, dondurmada var

Sahur:
Kahvaltılıklar
Melemen
Peynirli börek

Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul eylesin, hastalara şifa nasip etsin

Hayırlı günler herkese
Bugünkü iftar menüm;
Köy tavuğu haşlama
Pirinç pilavı
Soğan mezesi
Ayran
Sulu yemek olunca çorba aramıyoruz ama iftara yakın canımız isterse yaparım iki dakkada
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi huzuru eksik etmesin, Rabbim bütün ibadetlerimizi kabul etsin Aminnn

Geçmişler olsun inşallah

Ben dün kremalı tavuklu pilav denedim.
Biz cok begendik.
Gögüs tavugu küp küp dograyıp,soganla soteliyorz,tuz biraz kırmızı biber,biraz karabiber(ben tane kullanıyorm toz acı geliyor bana)ekleyip en son 1 paket krema.Kremasını cekene kadar pisirdim.
Normal beyaz pilav yapıp,kaseye önce tavuk,üzerine pilav ters cevirdim.
Cidden cok iyi oldu ana yemek gibi.
İgda görmüstüm tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…