Niye öyle dedin kiÜzülmeyin siz, burada beni pek seven yok, siz çok seviliyorsunuz ne mutlu size
Dökmeyin ya sokaktaki çocuklara filan verinOda tadını bozucak karışacak tadı tuzu kaçacak
Aaa aklıma gelmedi o öyle yapayim bir çay bardağı anca içtim zatenDökmeyin ya sokaktaki çocuklara filan verin
Çok teşekkür ederim bilmukabeleBen sevdim
Bu bölüme gelen seviliyor
İşte o bdv yok mu o bdv, kime birşey yazsam niye öyle dedin niye böyle dedin başlıyorlar hmm sen çok mutsuzsun belli filan….burada sevilince bi hoş oldumNiye öyle dedin ki
Niye sevilmiyesin ayrıca
Sevenlerim var sağolsunlar bende seviyorum onları ama mutlaka sevmeyenlerde vardır
Heleki Bdv de
Yok kötü amaç diye demedim beni seven yok dediniz onun için dedim niye böyle dediniz diyeİşte o bdv yok mu o bdv, kime birşey yazsam niye öyle dedin niye böyle dedin başlıyorlar hmm sen çok mutsuzsun belli filan….burada sevilince bi hoş oldum
Siz zaten seviliyormuşsunuz ne mutlu dedim kötü bir amacım yoktu
OkudumBugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
O zaman beni sevme ihtimalin bile yok çünkü ben çay hiç sevmiyorumBen çay sevmeyen insan bile sevmiyorum
Ben de hic cay içtiğimi bilmem.O zaman beni sevme ihtimalin bile yok çünkü ben çay hiç sevmiyorum
Latife ettim olur mu öyle şeyO zaman beni sevme ihtimalin bile yok çünkü ben çay hiç sevmiyorum
Allah razı olsun canım benimLatife ettim olur mu öyle şey
Benim sevgi limitim yok ki Allah bana ben yaratılana…..
Sen çay yerine beni sev ben seni daha çok seveyim
Merhabalar ,bende salatasız yemek yiyemeyenlerdenim . En son marula 16 lira vermiştim geçen hafta . Bu hafta 20 dir kesinYemekte de salatasız yapamıyorum ben ya, oğlanı da alıştırdım vitamin ye diye diye, ya salata ya turşu ya cacık illa olacak
Amma problemli insanmışım şimdi farkettim
Bizim manavda 18 liraydı, ot yani, en büyüğü iki yemelik ot 20 lira
Balkonunuz varsa size bir öneri vereyim, çiçekçiden toprak alın paketli toprak, çok derin olmayan bir saksıya aralarında 10-15cm olacak şekilde kıvırcık yada marul fidelerini dikin, her gün yada gün aşırı sulayın, yapraklar büyüyünce yaprakları koparıp alın kullanın köküne gövdesine zarar vermeyin, suladıkça yeni yapraklar çıkaracak. Böyle böyle gün aşırı salatalık kıvırcık yaprağınız hazır olacak. Ben geçen yıl 3 fide ektim 6 ay pazardan kıvırcık almadık, yetti de arttı bile yalnızca üç fide
Fidesini de 5 liraya filan almıştım galiba
Keşke ikram edebilseydim okadar aromalıydı ki çok çok lezzetliydi
Nasipse bu yıl da dikecem
Bu yıl 6 tane dikme niyetim var, üçünü bu hafta üçünü önümüzdeki hafta….böylece birinin yaprakları büyürken diğerleri yetişmiş olacak hergün koparabilecem
Maşallah yasom daha ne kaldıAni misafire karşı mantı ve baklava yaptım, et kavurup dondurucuya attım.
Kıyma kavurdum pide harcı olarak, kuru yufkam var.
Başka bir şey yapmadım henüz
Evlatlar severek yiyince analar doyuyor değil miPatates kızartması
Tarhana
Makarna
Pırasalı graten yapmısım bi arkadaslar benım paşa bundan bundan dıye dıye ıkı dilimi goturdu kızım da guzel olmus anne begendım dedi valla guzeldi ılk yaptım.