Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Niye öyle dedin ki
Niye sevilmiyesin ayrıca

Sevenlerim var sağolsunlar bende seviyorum onları ama mutlaka sevmeyenlerde vardır
Heleki Bdv de
İşte o bdv yok mu o bdv, kime birşey yazsam niye öyle dedin niye böyle dedin başlıyorlar hmm sen çok mutsuzsun belli filan….burada sevilince bi hoş oldum
Siz zaten seviliyormuşsunuz ne mutlu dedim kötü bir amacım yoktu

Yok kötü amaç diye demedim beni seven yok dediniz onun için dedim niye böyle dediniz diye
Bakin burda ne güzel sohbet ediyoruz tanıyoruz Bdv de konulara yorum oluyor bazen sert bazen farklı görüşler oluyor maalesef farklı görüşleri kabul etmeyenler oluyor
Ama burda bakın karşılık muhabbete daha çok birbirini anlıyor ve tanışma.oluyor sohbet pozitif oluyor sohbet akıyor o yüzden böyle yerlerde kişileri tanımak çok daha güzel oluyor karşılıklı bir nokta da buluşunca sevgi muhabbete bağlanıyor sevgi duygusu daha çok oluyor
Bdv de böyle bir şey yok o yüzden buralara takıl hem stres yapmıyor buralar

Ben oruç tutamıyorum bu yıl maalesef ama eşim tutuyor birlikte iftar yapıyoruz :) Karbonhidrati az tüketmeye çalışıyorum . Menüde o şekilde şekilleniyor

İftar menüsü :

Et kavurma ( az porsiyon)
Zeytinyağlı pırasa
Yoğurtlu pancar
Bir küçük avokadodan ezme

Merhabalar ,bende salatasız yemek yiyemeyenlerdenim . En son marula 16 lira vermiştim geçen hafta . Bu hafta 20 dir kesin Dikim için geç kalınmistir diye dusunuyordum ama degilmis ,bilgilendirme için çok tskler :) Fideyi nerden almıştınız acaba çiçekcilerde olur mu ? Tohum bulunuyor da fide görmedim yakın çevremde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…