- 27 Mart 2019
- 29.131
- 104.314
Evet aynen ya ne yapicam bilmem dökülecek içende olmazHazır içeceklerin hepsi bana çok şekerli geliyor. Komposto yapmak daha mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen ya ne yapicam bilmem dökülecek içende olmazHazır içeceklerin hepsi bana çok şekerli geliyor. Komposto yapmak daha mantıklı
Hazır içecek pek almıyoruz.Meyve suyu,şerbet almayalı yıllar olmuşturPazar günü marketten ramazan serveti aldım beğendiniz mi
Bana çok şekerli geldi icemdim kokusu falan güzelde ağır geldi bana
Olur o da olur gönüller bir olsunAblan olmasın
Afiyet olsun bende içmeye devam ediyorum
Tamam kardeşOlur o da olur gönüller bir olsun
Farklı bir şey oksun bakalimtadina dedik aldık ama çok tatlı aynen zararlı nevom kimbilir ne var icindeİşte misafir gelecek diye almıştık.Misafir ile beraber içtim diye hatırlıyorum
Aslında severim ama zararlı olduğu için almıyoruz.
Evet yazın 5 lt buluyordur kesin asiri sicaklardan 19 litre damacana hergun bitiyor desem yeridir hergün cesmeden dolum yapılıyor yaz aylarında kış aylarında da yine çok içiyorum tabiSu içmeyi sever misin
Çok şekerli oluyor onlarFarklı bir şey oksun bakalimtadina dedik aldık ama çok tatlı aynen zararlı nevom kimbilir ne var icinde
Ama şimdi niye böyle dedin fena gisgandimTamam kardeş
Bu sıralar kardeşe çok ihtiyacım var
Bol limon sıkın içine o zaman içilebilir oluyorEvet aynen ya ne yapicam bilmem dökülecek içende olmaz
Biminkini beğeniyoruz bizFarklı bir şey oksun bakalimtadina dedik aldık ama çok tatlı aynen zararlı nevom kimbilir ne var icinde
Şifa olsunBende çok su içiyorumEvet yazın 5 lt buluyordur kesin asiri sicaklardan 19 litre damacana hergun bitiyor desem yeridir hergün cesmeden dolum yapılıyor yaz aylarında kış aylarında da yine çok içiyorum tabi
Sen zaten kardeşimsinAma şimdi niye böyle dedin fena gisgandim
Oda tadını bozucak karışacak tadı tuzu kaçacakBol limon sıkın içine o zaman içilebilir oluyor
Okudum canım.Bugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
Tüm kalbimleTamam kardeş
Bu sıralar kardeşe çok ihtiyacım var
Tüm kalbimle
Sen zaten kardeşimsin
Allah kabul etsinOkudum canım.
Tüm gidenler nur içinde uyusun inşallah.
Ben de bugün anneme gitmiştim, sokağa çıkmışken…
Üzülmeyin siz, burada beni pek seven yok, siz çok seviliyorsunuz ne mutlu sizeAma şimdi niye böyle dedin fena gisgandim
Ben sevdimÜzülmeyin siz, burada beni pek seven yok, siz çok seviliyorsunuz ne mutlu size