- 15 Haziran 2016
- 7.705
- 20.416
- 38
Demir mi? O ne ki?Benimde demirim diplerde ama ben vazgeçemiyorumGeçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın
TamamdırDemir mi? O ne ki?
Damardan veriyorlar bana, o derece yok
Ama çay çok güzeeeeel
İflah olmaz çaykolikler kulübüme üye yaptım sizi
Allah beni ıslah etsin dicem de dilim varmıyorSen ağır tiryakisin o zaman.
Keşke uyabilsekHerkes çayını erken demleyip içmeye başlamış. Ben yeni demliyorum bu saatlerde. Yemekten en az 45 dakika sonra içilmesi gerektiğini okumuştum. Kahvaltıda, ikindi çay saatlerinde falan yemek yanında içiliyor, bari akşam yemeği vitamini, demiri gitmesin diye geç demliyorum.
Manevi bacımsın bundan sonraTamamdır
Çay ince mesele bizim için
Akşam yemeklerinde uyuyorum ben de sadeceKeşke uyabilsekİftardan önce demliyorum
Ablan olmasınManevi bacımsın bundan sonra
Bu bardağı senin şerefine içiyorum, canına değsin
Hayatta uyuyamamAkşam yemeklerinde uyuyorum ben de sadece
Kola yılda 1 ya da 2 içerizBen de kolayı çok seviyorum, yok mu kola seven
Üstte yemeğin yanına çay demlemediğimi gören de sağlığıma çok dikkat ediyorum sanar
Çay yapma, kola iç yemeğin yanına, sonra çay sağlıksız de
İftardan 2-2 buçuk saat evvel soğuktan çayı koyarım ocağa, hiç bekleyemem 45 dk falanHerkes çayını erken demleyip içmeye başlamış. Ben yeni demliyorum bu saatlerde. Yemekten en az 45 dakika sonra içilmesi gerektiğini okumuştum. Kahvaltıda, ikindi çay saatlerinde falan yemek yanında içiliyor, bari akşam yemeği vitamini, demiri gitmesin diye geç demliyorum.
Kolayı sadece misafirim varken alırız, kalan da dökülür içmeyizBen de kolayı çok seviyorum, yok mu kola seven
Üstte yemeğin yanına çay demlemediğimi gören de sağlığıma çok dikkat ediyorum sanar
Bende hiç sevmiyorum çay kahvede sevmem gerçi 5 sene icmesem aklıma gelmez ışte bazen misafirlikte içiyorum 1 bardak ama çok zor geliyor onu bile içmek kahvaltıda 1 bardağı zor bitiriyorum17 canımBende küçükken vermedim.Ama cidden alışkanlık değil içinde olacak insanın 1-2 yıldır arada içiyorlar.Biri neredeyse hiç içmez
Kola hayat içmem en son ne zaman içtim inan hatırlamıyorumKola yılda 1 ya da 2 içerizEn son ne zaman içtim hatırlamıyorum Kurban bayramı olabilir
Su içmeyi sever misinBende hiç sevmiyorum çay kahvede sevmem gerçi 5 sene icmesem aklıma gelmez ışte bazen misafirlikte içiyorum 1 bardak ama çok zor geliyor onu bile içmek kahvaltıda 1 bardağı zor bitiriyorum
Hazır içeceklerin hepsi bana çok şekerli geliyor. Komposto yapmak daha mantıklıPazar günü marketten ramazan serveti aldım beğendiniz mi
Bana çok şekerli geldi icemdim kokusu falan güzelde ağır geldi bana
Öğrencilik zamanlarımda kahvaltıda bile kola içerdim, aç tok farketmez çok içerdim, böbreklerimi idrar yollarımı mahvedince bıraktımBen de kolayı çok seviyorum, yok mu kola seven
İşte misafir gelecek diye almıştık.Misafir ile beraber içtim diye hatırlıyorumKola hayat içmem en son ne zaman içtim inan hatırlamıyorum