Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Keşke uyabilsekİftardan önce demliyorum

Kola yılda 1 ya da 2 içerizEn son ne zaman içtim hatırlamıyorumKurban bayramı olabilir

İftardan 2-2 buçuk saat evvel soğuktan çayı koyarım ocağa, hiç bekleyemem 45 dk falan

Kolayı sadece misafirim varken alırız, kalan da dökülür içmeyiz

17 canımBende küçükken vermedim.Ama cidden alışkanlık değil içinde olacak insanın1-2 yıldır arada içiyorlar.Biri neredeyse hiç içmez
Bende hiç sevmiyorum çay kahvede sevmem gerçi 5 sene icmesem aklıma gelmez ışte bazen misafirlikte içiyorum 1 bardak ama çok zor geliyor onu bile içmek kahvaltıda 1 bardağı zor bitiriyorum

Öğrencilik zamanlarımda kahvaltıda bile kola içerdim, aç tok farketmez çok içerdim, böbreklerimi idrar yollarımı mahvedince bıraktım
O da ciddi bağımlılık yapıyor ama birkez o döngüyü kırıp bırakırsan daha aramıyorsun
Belki on yılı geçmiştir hiç girmedi evimize, çocuk da olunca ona örnek olmama adına hiç içmedik
Soğuyup içmemek isterseniz şu zero olanları tavsiye ederim iğrenç bir tadı var koladan soğutuyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…