Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Ben cumartesi gitmiştim. Kıvırcığa 20 lira deyince adamın kafasına geçiresim geldi. Yemek yapsan yapılmaz, tek başına karın doyurmaz 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Ben bugün aldım aynen 20 tl profild3 yazdım sadece salata için 150 tl gitti marul domates salatalık maydonoz 150 tl yuh valla

Kaç yaşındalar?
Benim oğlan 8 yaşında biz vermiyoruz hala, çok yiyip midesi rahatsız olursa bir bardak ballı paşa çayı veriyorum yalnızca, çocuklar içmesin ya
Yeğenlerim üniversiteye gidiyorlar, kahve seviyorlar, içtiklerini görünce ellerine vurasım geliyor, hala çocuklar gibi geliyor ben büyüttüm sayılır, kara olursunuz diyorum dalga geçiyorlar 😛🤣🤣🤣🤣🤣😛😛
17 canım🤗Bende küçükken vermedim.Ama cidden alışkanlık değil içinde olacak insanın🤭1-2 yıldır arada içiyorlar.Biri neredeyse hiç içmez🤭

Bugün instagramda bir haberler dolanıyordu. Tekstil ürünlerinede yazın ciddi zam bekleniyor diye.
Bu kış neden böyle oldu herşey coştu anlamıyorum
Bizim bahce var bayram sonu bahçe işleri başlıyor herşey bahçede yetişiyor ama almaya gücü olmayanlara çok üzülüyorum
Sadece sebze meyve degilki market ürünleri deterjandan süt et ürünlerine kadar herşey uçtu

Şimdi bile pahalı🤷🏻‍♀️
Kızlara birer kot birer bafi alsam en az 500-600 civarı🤷🏻‍♀️Bir tane neye yetecek🤦🏻‍♀️
Allah kahretmesin 🙈🙈🙈 badi yazmak istedin sanırım. Bende bafi ne demekmiş diye arattım ne çıktı. Şok oldum önce sonra anladım
Screenshot_20220406-212213_Chrome.jpg

Ben cumartesi gitmiştim. Kıvırcığa 20 lira deyince adamın kafasına geçiresim geldi. Yemek yapsan yapılmaz, tek başına karın doyurmaz 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Yemekte de salatasız yapamıyorum ben ya, oğlanı da alıştırdım vitamin ye diye diye, ya salata ya turşu ya cacık illa olacak
Amma problemli insanmışım şimdi farkettim 🤪🤪🤪
Bizim manavda 18 liraydı, ot yani, en büyüğü iki yemelik ot 20 lira
Balkonunuz varsa size bir öneri vereyim, çiçekçiden toprak alın paketli toprak, çok derin olmayan bir saksıya aralarında 10-15cm olacak şekilde kıvırcık yada marul fidelerini dikin, her gün yada gün aşırı sulayın, yapraklar büyüyünce yaprakları koparıp alın kullanın köküne gövdesine zarar vermeyin, suladıkça yeni yapraklar çıkaracak. Böyle böyle gün aşırı salatalık kıvırcık yaprağınız hazır olacak. Ben geçen yıl 3 fide ektim 6 ay pazardan kıvırcık almadık, yetti de arttı bile yalnızca üç fide
Fidesini de 5 liraya filan almıştım galiba
Keşke ikram edebilseydim okadar aromalıydı ki çok çok lezzetliydi
Nasipse bu yıl da dikecem
Bu yıl 6 tane dikme niyetim var, üçünü bu hafta üçünü önümüzdeki hafta….böylece birinin yaprakları büyürken diğerleri yetişmiş olacak hergün koparabilecem

Hayırlı akşamlar herkese 🙋‍♀️
İkindi saatinde yayla çorbası yaptım, çorbam hazır olsun dedim. Oğluma sordum iftara ne yapayım diye tavuk sote-pilav istedi. Yaptım. Hem yayla çorbası hem pilav, bilsem çorbayı başka yapardım, ama önden içildiği için sorun olmadı.
Yayla çorbası
Tavuk sote, pilav
Salata
Turşu
Geceye ıspanak doğradım, hazır yufkadan börek yapayım diye ama büyük ihtimalle oğlum pilav, tavuğu yemek isteyecek.

17 canım🤗Bende küçükken vermedim.Ama cidden alışkanlık değil içinde olacak insanın🤭1-2 yıldır arada içiyorlar.Biri neredeyse hiç içmez🤭
Ben o yaştayken yalnızca dem içerdim hiç şeker koymadan, mide kanaması geçirdim, bir yandan kıvranıp bir yandan iyileşsem de çay içsem diyordum manyaklık valla

Ben o yaştayken yalnızca dem içerdim hiç şeker koymadan, mide kanaması geçirdim, bir yandan kıvranıp bir yandan iyileşsem de çay içsem diyordum manyaklık valla
Benimde demirim diplerde ama ben vazgeçemiyorum🤦🏻‍♀️Geçmiş olsun😏Rabbim tekrar yaşatmasın🤲🏻

X