- 22 Temmuz 2017
- 44.000
- 130.731
Vesile olduğunuz için Allah sizden de razı olsunAllah razı olsun, yüreğinize sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vesile olduğunuz için Allah sizden de razı olsunAllah razı olsun, yüreğinize sağlık
Ben bugün aldım aynen 20 tl profild3 yazdım sadece salata için 150 tl gitti marul domates salatalık maydonoz 150 tl yuh vallaBen cumartesi gitmiştim. Kıvırcığa 20 lira deyince adamın kafasına geçiresim geldi. Yemek yapsan yapılmaz, tek başına karın doyurmaz
17 canımBende küçükken vermedim.Ama cidden alışkanlık değil içinde olacak insanın1-2 yıldır arada içiyorlar.Biri neredeyse hiç içmezKaç yaşındalar?
Benim oğlan 8 yaşında biz vermiyoruz hala, çok yiyip midesi rahatsız olursa bir bardak ballı paşa çayı veriyorum yalnızca, çocuklar içmesin ya
Yeğenlerim üniversiteye gidiyorlar, kahve seviyorlar, içtiklerini görünce ellerine vurasım geliyor, hala çocuklar gibi geliyor ben büyüttüm sayılır, kara olursunuz diyorum dalga geçiyorlar
Bugün instagramda bir haberler dolanıyordu Tekstil ürünlerinede yazın ciddi zam bekleniyor diye.Ben bugün aldım aynen 20 tl profild3 yazdım sadece salata için 150 tl gitti marul domates salatalık maydonoz 150 tl yuh valla
Şimdi bile pahalıBugün instagramda bir haberler dolanıyordu. Tekstil ürünlerinede yazın ciddi zam bekleniyor diye.
Bu kış neden böyle oldu herşey coştu anlamıyorumBugün instagramda bir haberler dolanıyordu. Tekstil ürünlerinede yazın ciddi zam bekleniyor diye.
Allah kahretmesin badi yazmak istedin sanırım. Bende bafi ne demekmiş diye arattım ne çıktı. Şok oldum önce sonra anladımŞimdi bile pahalı
Kızlara birer kot birer bafi alsam en az 500-600 civarıBir tane neye yetecek
Hahahha tobe yarabbi tobeAllah kahretmesin body yazmak istedin sanırım. Bende bafi ne demekmiş diye arattım ne çıktı. Şok oldum önce sonra anladım Eki Görüntüle 3042681
Vallahi ayakkabı çeşidi falan zannettim sneaker gibi. Neymiş diye arattımHahahha tobe yarabbi tobe
Yemekte de salatasız yapamıyorum ben ya, oğlanı da alıştırdım vitamin ye diye diye, ya salata ya turşu ya cacık illa olacakBen cumartesi gitmiştim. Kıvırcığa 20 lira deyince adamın kafasına geçiresim geldi. Yemek yapsan yapılmaz, tek başına karın doyurmaz
KıyamamBenim kızım küçükken tadını merak etmişti. Ben şekersiz içtiğim için kendi çayımdan verdim. Nefret etti çocuk o işide öyle hallettik yani
Ben o yaştayken yalnızca dem içerdim hiç şeker koymadan, mide kanaması geçirdim, bir yandan kıvranıp bir yandan iyileşsem de çay içsem diyordum manyaklık valla17 canımBende küçükken vermedim.Ama cidden alışkanlık değil içinde olacak insanın1-2 yıldır arada içiyorlar.Biri neredeyse hiç içmez
Klavye sağ olsun aslında hemen düzelttimAllah kahretmesin badi yazmak istedin sanırım. Bende bafi ne demekmiş diye arattım ne çıktı. Şok oldum önce sonra anladım Eki Görüntüle 3042681
Olsun sayende yeni bir kelime öğrendimKlavye sağ olsun aslında hemen düzelttim
Benimde demirim diplerde ama ben vazgeçemiyorumGeçmiş olsunRabbim tekrar yaşatmasınBen o yaştayken yalnızca dem içerdim hiç şeker koymadan, mide kanaması geçirdim, bir yandan kıvranıp bir yandan iyileşsem de çay içsem diyordum manyaklık valla
Okudum. Allah rahmet eylesin.Bugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
Sen ağır tiryakisin o zaman.Ben o yaştayken yalnızca dem içerdim hiç şeker koymadan, mide kanaması geçirdim, bir yandan kıvranıp bir yandan iyileşsem de çay içsem diyordum manyaklık valla
Bayağı gerekli bir kelimeymişOlsun sayende yeni bir kelime öğrendim