Allah razı olsun, cümle ölmüşlerimiz cennette olsun inşOkudum. Mekanı cennet olsun inşallah
Ben çay sevmeyen insan bile sevmiyorumHerkes çay seviyor galiba benim gibi
Oda güzelBen çay sevmeyen insan bile sevmiyorum
Bizimde genelde böyleSahur menümüde yazayım şimdiden daha doğrusu menümsü
Yumurta
Yeşillik
Peynir, zeytin, domates. Bayat pideleri tost makinesinde ısıtacağım birde.
İçiyom içiyom, severek içiyom hem deİçmeyeni döveriz koş
Bizimde genelde böyle
Öyle insan mı varBen çay sevmeyen insan bile sevmiyorum
Et almak daha mantıklıİlk günler tost yapmıştım kendime. Sonra üşendimzaten domatesin kilosu 30 lira olmuş. Domates yiyince et yedim sayıyorum kendimi
Var olmaz mıÖyle insan mı var
Okudum, Rabbim yattıkları yerde huzur versin inşallahBugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
Bunlar iyi günlerimizAğlanacak halimize gülüyoruz işte
Offff ben bugün pazara gittim aman Allahım fiyatlaraİlk günler tost yapmıştım kendime. Sonra üşendimzaten domatesin kilosu 30 lira olmuş. Domates yiyince et yedim sayıyorum kendimi
Kaç yaşındalar?Oda güzelÇay sevilmez mi
Benim kızlardan biri içmiyor.
Israr ediyoruz,dolduruyor.Aaa soğumuş deyip döküyor
Ben cumartesi gitmiştim. Kıvırcığa 20 lira deyince adamın kafasına geçiresim geldi. Yemek yapsan yapılmaz, tek başına karın doyurmazOffff ben bugün pazara gittim aman Allahım fiyatlara
Allah razı olsun, yüreğinize sağlıkOkudum, Rabbim yattıkları yerde huzur versin inşallah
DimiÖyle insan mı var
Benim kızım küçükken tadını merak etmişti. Ben şekersiz içtiğim için kendi çayımdan verdim. Nefret etti çocukKaç yaşındalar?
Benim oğlan 8 yaşında biz vermiyoruz hala, çok yiyip midesi rahatsız olursa bir bardak ballı paşa çayı veriyorum yalnızca, çocuklar içmesin ya
Yeğenlerim üniversiteye gidiyorlar, kahve seviyorlar, içtiklerini görünce ellerine vurasım geliyor, hala çocuklar gibi geliyor ben büyüttüm sayılır, kara olursunuz diyorum dalga geçiyorlar