- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.338
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam Adana, Mersin, Antalya hic bana gire yerler degil.Ya evet carsida pazarda sicak diyenleri duyunca sok gecirirdim.bi arkadasim yillar once nisan ayında mersine gelmis sicaktan nefes alamadim diyor kendisi yozgat lı.dedim sen birde ağustosta geleydin
Suan 26-27 derece ama sıcaklık etkili oluyor birde geçenlerde toz yağdı o zaman hiç çekilmiyor .Anam Adana, Mersin, Antalya hic bana gire yerler degil.
Bne 27 28 derece olunca sizlanmaya basliyorum. Nefes alamiyorum resmen.
Nefret ediyorum sicak havadan.
Burasi suan 17 derece. Iyi boyleSuan 26-27 derece ama sıcaklık etkili oluyor birde geçenlerde toz yağdı o zaman hiç çekilmiyor .
Bir ara bir arkadaş ışte hava durumunda 32-34 derece gösteriyorlar diyor mersin için kendisi farklı şehirde dedim onun üstüne birde nem ekle oluyor 50 derece hatta bundan bir kac sene önce rekor sıcaklık 59.5 derece olmuştu o zaman da bir hafta gece gündüz toz yağmuru yagmisti o sicaklarda.
Ya evet carsida pazarda sicak diyenleri duyunca sok gecirirdim.bi arkadasim yillar once nisan ayında mersine gelmis sicaktan nefes alamadim diyor kendisi yozgat lı.dedim sen birde ağustosta geleydinBen de bir süre istanbul da yaşadım tabi yaz mevsimi ışte orada oturanlar çok sıcak burası kadar sıcak bir yer yoktur diyorlar dedim burasımi sıcak ıstanbul bana yayla geldi dedim siz bide mersin ve civarını görün dedim hatta grupta bir arkadaş vardı mersinliydi oda aynısı dedi kocası mersine dönmek istiyordu kendisi sırf sıcağından ötürü istemiyordu.
Bende hic sevmiyorum.bi müdet serin yerde yaşayın ca alistim hic cekemez oldumAnam Adana, Mersin, Antalya hic bana gire yerler degil.
Bne 27 28 derece olunca sizlanmaya basliyorum. Nefes alamiyorum resmen.
Nefret ediyorum sicak havadan.
Menünüz gayet güzel bence, bana hiç diyet menüsü gibi gelmediAkşama hurma tavuklu çorba
Nohutlu salata var. Sürekli diyette olmak sinir yapmaya başladı bende
Sizin yazdıklarınıza iç geçirerek bakıyorum
Bu kadar diyet yapmaya birde zayıflasam kilolar yerinde maşallah
Meyveli muhallebi nasıl oluyorMerhaba kizlarr
Bugün kahvaltı türü canımız çekti
Menemen
Patates kızartması
Yumurta haşlama
Kahvaltılıklar
Meyveli muhallebi var