Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Merhabalar

Bugün ;
Tarhana çorbası
Dünden haşlama et
Kremalı patates
Yoğurtlu biber kızartması

Tatlı olarak da dünden supanglemiz var hala hepimize birer kase

Oruçlarınız, ibadetleriniz, bütün iyi niyetleriniz, dilekleriniz kabul olsun inşallah, ailenizle sevdiklerinizle sağlıklı günler

Hayırlı günler herkese
Bugün iftarda;
Kuru fasulye
Pilav
Bol yeşillikli salata..
Minik kızım tam bir tatlı canavarı, canı tatlı istemiş onun için portakallı, cevizli ve bol çikolata soslu kek pasta arası tatlı yaptım. Kendi kafama göre yaptığım bir tarif sürekli yaparım ev halkı çok sever ama biraz abarttım bu sefer en büyük fırın tepsisinde yaptım ne düşündüysem
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi eksik etmesin, Rabbim alım gücü olmayanlara bol rızık ve alım gücü versin sofraları dolup taşsın Aminnn

Kızlar selam, ben yayla çorbası yapacağım.
Yemek olarak da 2 fikrim var yorgunluk durumuma göre değişecek.
Fikir 1- dışardan porsiyon döner sipariş vermek ve evde salata yapmak
Fikir 2 - fırın poşetinde karışık sebze ve eşim doysun diye ona köfte

Bakalım, ev yapımını kazanacak yoksa dışardan hazır alma mı bilmiyorum.

Sahura da yine yulaf lapası yedim, tavsiye ederim aşırı tok tutuyor.. Hem de benim gibi çalışıyorsanız yatmadan yapıp 5 gibi kalkıp yiyip kahve sigara (içiyorsanız) güne başlayabilirsiniz. Ben bazen 8 e kadar geri de uyuyorum

Tavuk suyuna şehriye çorbası
Tavuklu yaprak sarma

Biz baba evinde hep kıymalı sarma yapardık eşim mardinli buraya geldim sarmalar ya kuşbaşı ya tavuklu yapılıyor bol sumaklı ve baharatlı hoşuma gitti size de tavsiye ederim :) yalnız bir karadenizli olarak yemeğe tadını verenin bol baharat olduğunu burda öğrendim haklarını yemiyim çok lezzetli yapıyolar

Bende bazen tavuklu yaprak sarma yaparım güzel olur ama sumaklı yapmazdım yine yaparsam sumak ta ekliycem teşekkürler Afiyet olsun

Bende bazen tavuklu yaprak sarma yaparım güzel olur ama sumaklı yapmazdım yine yaparsam sumak ta ekliycem teşekkürler Afiyet olsun
iç harcina sumak çok yakışıyor tavsiye ederim azicikda nar eksisi çok güzel oluyor bizde uzum fistik tarçın vs kullanamazlar birde cigden yaparız hep.

Kolay gelsin güzel hanımlar!

Bizim menü dünden belli oldu.
N NesNa dan kıskanıp akşam kahvaltısı yapalım diyoruz.

Tarhana çorbası, az önce pişirdim.
Lorlu omlet bana
Sucuklu omlet kocama
Domates, salatalık, biber
Bol peynir hep canım peynir istiyor
Patates şimdi haşlanıyor, kocam çok sever, kahvaltıda haşlama patates.
Kocam gelirken gevrek, boyoz getirecek.
A 101den Kazandibi de getirecek
Oooo daha ne olsun, çok şükür verdiğin nimetlere Rabbim.

Sanırım yarın oruç tutamayacağım. Çok çok üzüldüm. Hastane işlerimiz var, oruç olmaz dediler.
Allahım bir an evvel herkes şifaya kavuşsun inşallah da kendi düzenimi çok özledim.

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.

Ellerine sağlık arkadaşım.
Allahım en yakın zamanda derdine derman versin inşallah.

Ben biber dolmasını da yaprak sarmasını da bol sumakli yaparim.
Biz sumak kullanmazdik. Benim esim de guneydogulu orada cok kullanirlar ve dolmalara cok yakışıyor.
Ha bir de domates salatasinda da sumak süper oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…