Bende yapamadımİftarda herkesin tatlısı var genelde her gün mü böyle yoksa Ramazan da tatlı yeme yapma isteği mi artıyor
Biz normalde tatlı yemeyiz ama eşim ramazanda arıyor, şerbetli bir tatlı ve üzerine dondurma her sene fix, ramazan geçince vazgeçiyor yemektenİftarda herkesin tatlısı var genelde her gün mü böyle yoksa Ramazan da tatlı yeme yapma isteği mi artıyor
Benim yok mesela kuzum ara ara yaparım ağır gelmesin yediklerimiz içtiklerimiz diyeİftarda herkesin tatlısı var genelde her gün mü böyle yoksa Ramazan da tatlı yeme yapma isteği mi artıyor
Aksama yaptım iftara canim.sagolasın bılgı ıcın.1 sene ye kadar dondurucuda muhafaza edilebilir diye biliyorum
Allah'ım razı olsun canım benimMuhteşem menü.
Bizim iftarlar genelde bu şekilde geçiyor.
Yemek çok seçtiğim için benim için en güzeli kahvaltı.
Ellerine sağlık arkadaşım.
Dualarına kocaman amin inşallah diyorum.
Size de afiyet şifa olsun bayılırım kuru patlıcan biber dolmasınaKolay gelsin güzel hanımlar!
Bizim de Ramazan 3 iftar-sahur menümüz bugün erken belli oldu.
Kızkardeşim ve erkek arkadaşını davet ettik, onlar da kabul etti. Kocamın daha önce yapıp buzluğa attığı yemekleri değerlendirelim dedik.
Tarhana çorbası
Yazın benim kurutup kocamın doldurduğu kuru patlıcan, biber dolması
Salata
Yoğurt
Tatlıyı onlar getirsin artık.
Bizim menüler sizinkiler gibi dolu dolu değil ama doyuyoruz. Allahım bereket versin inşallah.
Aaa bir de kocam sahur menümüz için aradı. Kendince planlama yapmış.
Bizim buradaki fırına sipariş vermiş.
Anne poğaçası
Lor kurabiyesi
Anneciğim her ikisini de çok severdi, biz de onun adına yiyelim demiş.
Ceviz, badem, fındık
Peynir, zeytin vs.
Çay kocama
Portakal suyu bana
Bol su.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.
Şifa bulalım en yakın zamanda inşallah…
Yarın ki iftar menüsünü buldum sayenizdeBugün ki iftar menüm
Bamya çorbası(dünden)
Kuru fasulye
Salata
Kuru cacık
Tulumba tatlısı(dünden)
Şimdiden afiyet olsun o zaman canım ❤❤Yarın ki iftar menüsünü buldum sayenizde
Allah razı olsun tatlım size de afiyet olsunŞimdiden afiyet olsun o zaman canım ❤❤
Sağol canımAllah razı olsun tatlım size de afiyet olsun
Geçmiş olsun sanırım salgın var bende aynı durumdayım. Bal limon karabiber ılık su karıştırıp içebilirsiniz iyi geliyor birazSahurda haşlanmış yumurta, zeytin peynir ve marul vardı.
Bugün çok kötüydümsürekli feci hapşırık ve baş ağrısıyla dolandım.
İlaç kullandım, ıhlamur içtim ama hala beterim yarınki durumu bilemiyorum
Var mı yöntemi olanlar