- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.713
Sagol canım benim.Allah hepimize kolaylık versin.Allahım kolaylık versin inşallah arkadaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım benim.Allah hepimize kolaylık versin.Allahım kolaylık versin inşallah arkadaşım.
Benim dunku halim kac olmustu menu yoktu ortadaHala bi menüm yok burdan bişeyler bakip yapicam sanirim, canim yine aşiri tatli istiyor
Lale Hanım geçen yıl sizi teselli ettik burada, bu sene aynı yokluğu ben yaşıyorum, Allah kalan sevdiklerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin.Ellerine sağlık arkadaşım.
Allahım en yakın zamanda derdine derman versin inşallah.
Allah kalbinize ferahlık ve sabırlar versin inşallah.Lale Hanım geçen yıl sizi teselli ettik burada, bu sene aynı yokluğu ben yaşıyorum, Allah kalan sevdiklerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin.
Amin, sağolunAllah kalbinize ferahlık ve sabırlar versin inşallah.
Ah kıyamam.Lale Hanım geçen yıl sizi teselli ettik burada, bu sene aynı yokluğu ben yaşıyorum, Allah kalan sevdiklerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin.
Bugün dışarıda işlerim var diye kolaya kaçmıştım.Ama bizim canımız kısır istediO sebeple pilavı kısıra çevirdikHerkese merhaba
Bugün dünden mercimek çorbası
Karnıyarık(buzlukta hazır sadece pişecek)
Bulgur Pilavı
Salata
Tatlı henüz yok.Dışarıda işlerim var gelince bakarım
Hayırlı iftarlar
Elinize emeğinize sağlık,merak ettim sarmaya hangi baharatları katiyorsunuz.Benim eşim malesef et ve sebze yemiyor.Yemek yaparken çok zorlanıyorum.Tavuk suyuna şehriye çorbası
Tavuklu yaprak sarma
Biz baba evinde hep kıymalı sarma yapardık eşim mardinli buraya geldim sarmalar ya kuşbaşı ya tavuklu yapılıyor bol sumaklı ve baharatlı hoşuma gitti size de tavsiye ederim :) yalnız bir karadenizli olarak yemeğe tadını verenin bol baharat olduğunu burda öğrendim haklarını yemiyim çok lezzetli yapıyolar
Düzeltme yapayım mantar değil tavuk sote yaptimHerkese hayırlı iftar,
Mercimek çorbası(inş.bugün) bitecek.
Pilav (dünden )
Mantar sote
kereviz salatası
Etimek tatlısı(dünden kalan)
Yemekleri az yaptığım halde bir sonraki güne kalıyor, çünkü pide ile bandıra bandıra yiyip karnımızı doyuruyoruz.
Benimki de etsiz yemek yemiyor ben de sebzeciyim bamyaya bile et katsaydın diyor bu da çekilmez bi durum :/Elinize emeğinize sağlık,merak ettim sarmaya hangi baharatları katiyorsunuz.Benim eşim malesef et ve sebze yemiyor.Yemek yaparken çok zorlanıyorum.
Yemediklerini değilde sadece yediği sebzeleri sayayım.
Patlıcan,
Kereviz ve semizotunu çiğden yoğurtlu sarımsaklı salatası olursa yiyiyor.Brokoli, Brüksel lahanası da pişmiş yemez kahvaltida ya da salata çiğ yer.
Kİrmizi et yemiyor.yesil mercimek falanda yemez.Nohutu yemezdi neyse ki onu 2 senedir yiyor.
Dİğer sebzeleri falan yemiyor bende tam aksine sebzeyi çok severim.Sabah kız kardeşim ile konusurken diyor yazık bacimın evinde aş pişmiyor
Allah sağlık versin zamanls inşallah alışacak,bol baharatlı köfte yapıyorum hamburger gibi onu yemeye başladı 3 tane köfte yemesi bile benim için mucize
Zeytinyağlılarda kullanırım ama etli yaptığımda çok fazla baharat ve sumak kullanmam. Etli de pul biber ve karabiber kullanırım sadece. Tavukluda da aynı siz etlide de mi sumak kullanıyorsunuzBen biber dolmasını da yaprak sarmasını da bol sumakli yaparim.
Biz sumak kullanmazdik. Benim esim de guneydogulu orada cok kullanirlar ve dolmalara cok yakışıyor.
Ha bir de domates salatasinda da sumak süper oluyor.