Domates tava nasıl oluyor Cano?Sahura ;
Kıymalı yumurta
Domates tava
Kahvaltılık
Meyve
Çay var. Afiyet olsun herkese
Kesin doğranıp tavaya atılıyordur ama ismi bayağı havalı heDomates tava nasıl oluyor Cano?
Domates tava nasıl oluyor Cano?
Domatesi halka şeklinde doğruyorum. Tavaya diziyorum tuz serpiyorum. İsteğe bağlı kekik acı vs. Dilimlerin üzerine ufak tereyağ parçaları. Çevirerek kızartıyorum. Nefis oluyorKesin doğranıp tavaya atılıyordur ama ismi bayağı havalı he
Doğru tahmin etmişim, emeğini bana bana yersin,Domatesi halka şeklinde doğruyorum. Tavaya diziyorum tuz serpiyorum. İsteğe bağlı kekik acı vs. Dilimlerin üzerine ufak tereyağ parçaları. Çevirerek kızartıyorum. Nefis oluyor
Sağol canımDoğru tahmin etmişim, emeğini bana bana yersin,afiyet olsun canım.
MerhabaHayırlı sahurlar kızlar nolur bana akşama bi iftar menüsü söyleyin çooooook dertliyim daha ramazanın başında
sahur menümüzde bugün pide ile tost sahamda yumurta ve çay var arkadaşlar hepinize afiyet olsun rabbim tuttuğunuz orucları hatta tutamayıp oruç tutsun diye başkası icin hazirladığınız sofraların ibadetini kabul etsin
Ayyy allah razı olsun yemin ederim evde kaos cıkıcak daha 4. Günde ben şu an birsey yapamadiğım icin kokudan vs annem var annemde öyle aşırı dinç bi insam degil 70 yaşında kadın eşimle ugraşılmıyor beni gercekten dusunmekten kurtardınız 2 3 gün idare edilir yazdıklarınız ile artık maske vs giricem mutfağa cok tesekkur ederimMerhaba
Kuru fasulye yada nohut yemeği yanına pilav salata yada turşu, ayran
İzmir köfte, pilav, salata yada cacık
Fırında sebzeli tavuk, yanına bulgur pilavı olabilir
Tavuk dünyası da güzel oluyor. Tercih edilebilir
Mevsim sebzesinden yemek olur.
Tavuk sote olur. Yanına pilav olur
Pideli köfte olabilir
Patates yada patlıcan musakka olur
Çorbalar dan
Yayla çorbası
Ezogelin çorbası
Mercimek çorbası
Tarhana çorbası
Domates çorbası
Tavuklu şehriye çorbası
Rica ederim canım. Allah kolaylık versinAyyy allah razı olsun yemin ederim evde kaos cıkıcak daha 4. Günde ben şu an birsey yapamadiğım icin kokudan vs annem var annemde öyle aşırı dinç bi insam degil 70 yaşında kadın eşimle ugraşılmıyor beni gercekten dusunmekten kurtardınız 2 3 gün idare edilir yazdıklarınız ile artık maske vs giricem mutfağa cok tesekkur ederim
Damla sakızı kürü tavsiye ettiler şimdi onu araştırıyorum. Ya da kafa nakli yaptıracağımBenim kızımın da alerjisi var. İlaçları bıldırcın yumurtası ile ilaçları bıraktık. Şimdi de bıldırcın yumurtası, propolis ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz. İyi geliyor. Denemediyseniz tavsiye ederim.