Dm kutun kapalı canim astoria
Tavuğu baharatladım tepsiye dizdim elektrik yokMerhabalar
Bugun dünden bulgur pilavım var. Fazla fazla yapmışım. Sadece eşim oruç fazla yiyemedi oda bi tencere duruyor çorba bile istemedi.40 laf söyler şimdi aynı yemek diye ama yapacak birşey yok.
Yanına da sadece fırında tavuk ve salata yapacağım :) çorbaydı oydu buydu fazla yüklenmemeye karar verdim. Koca bi tabak salata bile kaldı dün pek yenmedi birşey . Biraz da moralsizim sanırım havadan..
Allah kabul etsin inşallah
Ocakta pisirin bence elektrik kesintilerine güven olmuyor kaçta gelecegi bizde bu sene çok sık kesinti yaşadık akşam 9 buluyordu gelmesi elektrigin yine bizde jeneratör var onunla idare ediyorduk.Tavuğu baharatladım tepsiye dizdim elektrik yok7:20 de Ezan okunacak inşallah 6 civarı gelir 6 gibi atarım diyodum fırına.
MerhabaKolay gelsin kizlar, Rabbim tum ibadet ve dualarinizi kabul etsin
Ben mercimek corbasi yapacagim simdi
Dunden kalan
Yumurtali ispanak
Makarna
Zeytinyagli yaprak sarma var yeterli . Tatli da dunden kaldi kadife tatlimiz .
Komsumun verdigi karisik kuru dolma da var
Gece icin yufka alabilirsem gozleme yapmak istiyorum canim cok istedi suan ama milfoy den borekte yapabilirim nasip bakalim.
Bende tost yapıyorum oda güzel oluyorMerhaba
Milföyden gözleme denediniz mi? Çok güzel oluyor, zahmetsiz direkt az yağlı tavaya atıyorsunuz. Kabarınca ayrılan yerine kaşar da koyabilirsiniz, çok harika oluyor.
Hayırlı iftarlar
Evet ya bu sene kış ortasında uzun uzun elektrik kesintileri oldu bizimde. Aynen öyle yapacağım en iyisi ocakta pisireyimOcakta pisirin bence elektrik kesintilerine güven olmuyor kaçta gelecegi bizde bu sene çok sık kesinti yaşadık akşam 9 buluyordu gelmesi elektrigin yine bizde jeneratör var onunla idare ediyorduk.
Ah evet ona da bayılırım, simit bile oluyor. Milföy severimBende tost yapıyorum oda güzel oluyor
Bende severimAh evet ona da bayılırım, simit bile oluyor. Milföy severim
Menuye benim için güllaç ve eşimle oğlum için tulumba tatlısı eklendi.Selam kızlar.
2. günü de yarıladık bile...
Bizde sahurda yine dünkü yemekler vardı.
Iftar menüm:
Mercimek çorbası (Dünden)
Patatesli, havuçlu karnabahar yemeği
Mısırlı pirinç pilavı
Kabak mücveri
Mevsim salata
Yoğurt
Ev limonatası
Ben milfoyleri eritiyorum. 2 tane kare olani birlestirip beze yapiyorum. Onu yuvarlak acip icine peynir vs koyup yarim ay gibi kaliyorum. Yagsiz tavada kizartiyorum.Merhaba
Milföyden gözleme denediniz mi? Çok güzel oluyor, zahmetsiz direkt az yağlı tavaya atıyorsunuz. Kabarınca ayrılan yerine kaşar da koyabilirsiniz, çok harika oluyor.
Hayırlı iftarlar
Merhabalar tesekkur ederim denememistim. Ben usendim de esim yufka aldi geldi. Geceye yaparim insallah valla canim istediMerhaba
Hayırlı iftarlar