Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Tavuğu baharatladım tepsiye dizdim elektrik yok 7:20 de Ezan okunacak inşallah 6 civarı gelir 6 gibi atarım diyodum fırına.

Tavuğu baharatladım tepsiye dizdim elektrik yok 7:20 de Ezan okunacak inşallah 6 civarı gelir 6 gibi atarım diyodum fırına.
Ocakta pisirin bence elektrik kesintilerine güven olmuyor kaçta gelecegi bizde bu sene çok sık kesinti yaşadık akşam 9 buluyordu gelmesi elektrigin yine bizde jeneratör var onunla idare ediyorduk.

Merhaba
Milföyden gözleme denediniz mi? Çok güzel oluyor, zahmetsiz direkt az yağlı tavaya atıyorsunuz. Kabarınca ayrılan yerine kaşar da koyabilirsiniz, çok harika oluyor.

Hayırlı iftarlar

Ocakta pisirin bence elektrik kesintilerine güven olmuyor kaçta gelecegi bizde bu sene çok sık kesinti yaşadık akşam 9 buluyordu gelmesi elektrigin yine bizde jeneratör var onunla idare ediyorduk.
Evet ya bu sene kış ortasında uzun uzun elektrik kesintileri oldu bizimde. Aynen öyle yapacağım en iyisi ocakta pisireyim

Menuye benim için güllaç ve eşimle oğlum için tulumba tatlısı eklendi.

Merhaba
Milföyden gözleme denediniz mi? Çok güzel oluyor, zahmetsiz direkt az yağlı tavaya atıyorsunuz. Kabarınca ayrılan yerine kaşar da koyabilirsiniz, çok harika oluyor.

Hayırlı iftarlar
Ben milfoyleri eritiyorum. 2 tane kare olani birlestirip beze yapiyorum. Onu yuvarlak acip icine peynir vs koyup yarim ay gibi kaliyorum. Yagsiz tavada kizartiyorum.
Hem pratik oluyor. Hem de oglum icin falan hemen 1 2 tane yaptigim icin hamur yogurmaya gerek olmuyor

Merhaba

Hayırlı iftarlar
Merhabalar tesekkur ederim denememistim. Ben usendim de esim yufka aldi geldi. Geceye yaparim insallah valla canim istedi size de hayirli iftarla aklimda olsun milfoyden de yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…