- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenTabiiiii , anası çok güzel yemek yapıyor maalesef. Brnimkileri beğenmiyorsa gitsin onda yesin
Alerji baskılanmadığı zamanda astıma sebep oluyor ama, iki ucu pis değnek yani sadece mevsim geçişi ise idare edilebilir tabi ama benim gibi dört mevsim hergün yaşıyorsanız ilaç mecburi oluyor. Birde tabi alerjinin reaksiyon gösterdiği yerde önemli, hapşırık, öksürük bir süre tolere edilebilir belki benim yutağım şişiyor mesela yiyecekler boğazıma kaçıyor o yüzden ilacı hergün kullanıyorum. Arada karaciğer ve diğer tetkikler yapılıyor bir sorun yaşamadım beş yıldır şükür,yeni nesil alerji ilaçları çok daha hafif, Rabbim dermansız dertten korusun hepimizi, bunlar idare edilebilir şeyler, çok geçmiş olsunAlerji ilaçları sadece semptomları baskılıyor tedavi etmiyor doktoruma bu görüşümü söyleyince gayet rahat evet dedi. Eeeee tedavi etmiyorsa ömür boyu alerji ilacına mı mahkum kalacağım dedim. Hala evet diyor birde Karaciğerimi ve böbreğimi daha çok seviyorum, varsın hapşurarak burnum tıkanıp açılarak geniz akıntımla yaşarım ama mutlu karaciğer ve böbrekle yaşarım
eşin asker mi canım?Gelmişti ama geri u dönüş yaptık gibiBiz Elazığ'da 2 şark yapmıştık.Hatta 1 yılda fazlamız varÖnce kabul edilmedi tercih yaptık.Sonra yeni genelge yayınlandı.Orada Elazığ'da kabul olduğu yazıyor.
Ondan bize 2.şark yok gibi
Polis canımeşin asker mi canım?
tayincisiniz yani. taşınmak zordur. Allah kolaylık versin.Polis canım
Muzu kakaoya buluyorum ben kızımaTeşekkür ederim canım bakıcım
Aslında bizim emeklilik doldu.Eşim 26 yıllık memur.2.5 yıl önce memlekete geldik.Burası son olur burada emekli oluyoruz diyoruz.Ama işte yeni yasalar çıkartılıyor.Şimdilik tayin görünmüyor. Ama memur olunca birde polis veya asker olunca ne derlerse onu yapıyorsun.tayincisiniz yani. taşınmak zordur. Allah kolaylık versin.
inşallah canım yerinizde kalırsınız. ayrı ayrı ev zor olur. zaten 3 çocuk okuyor. Allah kolaylık versin. senin kızlar ikizdi değil mi?Aslında bizim emeklilik doldu.Eşim 26 yıllık memur.2.5 yıl önce memlekete geldik.Burası son olur burada emekli oluyoruz diyoruz.Ama işte yeni yasalar çıkartılıyor.Şimdilik tayin görünmüyor. Ama memur olunca birde polis veya asker olunca ne derlerse onu yapıyorsun.
Umarım çıkmaz ama çıkarsa artık eşim yalnız gidecek
Kızlar seneye 12.sınıf oğlum 7 oluyor.Çocukların sınav zamanları onları maceraya sokamayız.Ama maddi manevi bizi zorlar
Dua edin bize yerimizde kalalım
Amin canım Allah razı olsuninşallah canım yerinizde kalırsınız. ayrı ayrı ev zor olur. zaten 3 çocuk okuyor. Allah kolaylık versin. senin kızlar ikizdi değil mi?
Benim kızımın da alerjisi var. İlaçları bıldırcın yumurtası ile ilaçları bıraktık. Şimdi de bıldırcın yumurtası, propolis ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz. İyi geliyor. Denemediyseniz tavsiye ederim.Alerji ilaçları sadece semptomları baskılıyor tedavi etmiyor doktoruma bu görüşümü söyleyince gayet rahat evet dedi. Eeeee tedavi etmiyorsa ömür boyu alerji ilacına mı mahkum kalacağım dedim. Hala evet diyor birde Karaciğerimi ve böbreğimi daha çok seviyorum, varsın hapşurarak burnum tıkanıp açılarak geniz akıntımla yaşarım ama mutlu karaciğer ve böbrekle yaşarım
bende de alerji var. bunları ne oranda kullanıyor acaba? hergün mü yiyor?Benim kızımın da alerjisi var. İlaçları bıldırcın yumurtası ile ilaçları bıraktık. Şimdi de bıldırcın yumurtası, propolis ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz. İyi geliyor. Denemediyseniz tavsiye ederim.
Allahım ne güzel dualar aldım dua edenin duasını da kabul et yarabbimYaaa ne güzel insansın
Gerçekten yemiş kadar oldum rabbim sofrana ömrüne bereket şifa versin
Sen benim gönlümü doyurdun şu mübarek günde hep gülsün yüzün
Duamda sen de varsın
Teşekkür ederim.Aklımda bulunsun.Ben kendim için sormuştum daha 5 aylık emziriyorum ben diyet yapıyorum dün arkadaşlar da öneride bulundu yapayım dedim ama kakaoda da eser miktarda süt varmış baktığım her şeyin içeriğinde süt varMuzu kakaoya buluyorum ben kızıma
Cikolata sanıyor
Tatlı yerine geciyor diyetlerde