Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Alerji ilaçları sadece semptomları baskılıyor tedavi etmiyor😒 doktoruma bu görüşümü söyleyince gayet rahat evet dedi. Eeeee tedavi etmiyorsa ömür boyu alerji ilacına mı mahkum kalacağım dedim. Hala evet diyor birde 😁 Karaciğerimi ve böbreğimi daha çok seviyorum, varsın hapşurarak burnum tıkanıp açılarak geniz akıntımla yaşarım ama mutlu karaciğer ve böbrekle yaşarım 🤭
Alerji baskılanmadığı zamanda astıma sebep oluyor ama, iki ucu pis değnek yani🙈 sadece mevsim geçişi ise idare edilebilir tabi ama benim gibi dört mevsim hergün yaşıyorsanız ilaç mecburi oluyor. Birde tabi alerjinin reaksiyon gösterdiği yerde önemli, hapşırık, öksürük bir süre tolere edilebilir belki benim yutağım şişiyor mesela yiyecekler boğazıma kaçıyor o yüzden ilacı hergün kullanıyorum. Arada karaciğer ve diğer tetkikler yapılıyor bir sorun yaşamadım beş yıldır şükür,yeni nesil alerji ilaçları çok daha hafif, Rabbim dermansız dertten korusun hepimizi, bunlar idare edilebilir şeyler, çok geçmiş olsun🙏

tayincisiniz yani. taşınmak zordur. Allah kolaylık versin.
Aslında bizim emeklilik doldu.Eşim 26 yıllık memur.2.5 yıl önce memlekete geldik.Burası son olur burada emekli oluyoruz diyoruz.Ama işte yeni yasalar çıkartılıyor.Şimdilik tayin görünmüyor. Ama memur olunca birde polis veya asker olunca ne derlerse onu yapıyorsun.
Umarım çıkmaz ama çıkarsa artık eşim yalnız gidecek🤷🏻‍♀️
Kızlar seneye 12.sınıf oğlum 7 oluyor.Çocukların sınav zamanları onları maceraya sokamayız.Ama maddi manevi bizi zorlar😏
Dua edin bize yerimizde kalalım🤲🏻

Aslında bizim emeklilik doldu.Eşim 26 yıllık memur.2.5 yıl önce memlekete geldik.Burası son olur burada emekli oluyoruz diyoruz.Ama işte yeni yasalar çıkartılıyor.Şimdilik tayin görünmüyor. Ama memur olunca birde polis veya asker olunca ne derlerse onu yapıyorsun.
Umarım çıkmaz ama çıkarsa artık eşim yalnız gidecek🤷🏻‍♀️
Kızlar seneye 12.sınıf oğlum 7 oluyor.Çocukların sınav zamanları onları maceraya sokamayız.Ama maddi manevi bizi zorlar😏
Dua edin bize yerimizde kalalım🤲🏻
inşallah canım yerinizde kalırsınız. ayrı ayrı ev zor olur. zaten 3 çocuk okuyor. Allah kolaylık versin. senin kızlar ikizdi değil mi?

Alerji ilaçları sadece semptomları baskılıyor tedavi etmiyor😒 doktoruma bu görüşümü söyleyince gayet rahat evet dedi. Eeeee tedavi etmiyorsa ömür boyu alerji ilacına mı mahkum kalacağım dedim. Hala evet diyor birde 😁 Karaciğerimi ve böbreğimi daha çok seviyorum, varsın hapşurarak burnum tıkanıp açılarak geniz akıntımla yaşarım ama mutlu karaciğer ve böbrekle yaşarım 🤭
Benim kızımın da alerjisi var. İlaçları bıldırcın yumurtası ile ilaçları bıraktık. Şimdi de bıldırcın yumurtası, propolis ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz. İyi geliyor. Denemediyseniz tavsiye ederim.

Benim kızımın da alerjisi var. İlaçları bıldırcın yumurtası ile ilaçları bıraktık. Şimdi de bıldırcın yumurtası, propolis ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz. İyi geliyor. Denemediyseniz tavsiye ederim.
bende de alerji var. bunları ne oranda kullanıyor acaba? hergün mü yiyor?

Kolay gelsin kizlar, Rabbim tum ibadet ve dualarinizi kabul etsin

Ben mercimek corbasi yapacagim simdi
Dunden kalan
Yumurtali ispanak
Makarna
Zeytinyagli yaprak sarma var yeterli . Tatli da dunden kaldi kadife tatlimiz .

Komsumun verdigi karisik kuru dolma da var

Gece icin yufka alabilirsem gozleme yapmak istiyorum canim cok istedi suan ama milfoy den borekte yapabilirim nasip bakalim.

Yaaa ne güzel insansın
Gerçekten yemiş kadar oldum rabbim sofrana ömrüne bereket şifa versin
Sen benim gönlümü doyurdun şu mübarek günde hep gülsün yüzün
Duamda sen de varsın
Allahım ne güzel dualar aldım dua edenin duasını da kabul et yarabbim🤲🥰🥰😊

Teşekkür ederim canım seninde.gonlune göre versin inşallah 💕💞😊🌹🌺🤔💝yaradan

Muzu kakaoya buluyorum ben kızıma😂
Cikolata sanıyor
Tatlı yerine geciyor diyetlerde🥰
Teşekkür ederim.Aklımda bulunsun.Ben kendim için sormuştum daha 5 aylık emziriyorum ben diyet yapıyorum dün arkadaşlar da öneride bulundu yapayım dedim ama kakaoda da eser miktarda süt varmış baktığım her şeyin içeriğinde süt var

X