- 13 Nisan 2007
- 32.970
- 99.764
- 45
Şükürler olsun iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. Siz nasılsınız?Amin
Her yıl burada görüşüyoruz sizinle
Nasılsınız
Sizi görmek ne güzel..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsun iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. Siz nasılsınız?Amin
Her yıl burada görüşüyoruz sizinle
Nasılsınız
kocaman maşallah kendisine.İlk sahurumuzda Ramazan pidesi, zeytin, peynir, salatalık, domates, sahanda yumurta vardı
Teyzeleri bir Maşaallah rica edeyim oğluma, ilk sahuruna kalktı yavrum, akşamdan salçalı kaşarlı sucuklu tost sipariş etmişti, yaptım yedi yattı
Kalkınca kahvaltısını yapacak, öğlende meyve yiyip tekrar niyet edip iftara kadar oruç tutacak kuzucum
Geçen yıldan beri çok dua ettim Rabbime tekrar Ramazan’a kavuşabilmek için, şükürler olsun kabul buyurdu, niyetimizi ettik, çok mutluyumŞükürler olsun iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. Siz nasılsınız?
Sizi görmek ne güzel..
Çoooook teşekkür ediyorum oğlum adınakocaman maşallah kendisine.
Çok çok tatlı.
Eksik olmayın, hislerimiz karşılıklı.Geçen yıldan beri çok dua ettim Rabbime tekrar Ramazan’a kavuşabilmek için, şükürler olsun kabul buyurdu, niyetimizi ettik, çok mutluyum
İnşaallah sıkıntılarınız biraz hafiflemiştir, size sempati duyuyorum hayrolsun
Oooo doğal meyve suyu, hoşaf en sevdiğim.Ben maalesef başlayamadan oruca açmadan dükkanı kapattım
Annem oruçlu sadece menümüzde
Mercimek çorbası
Kabak dolması
Enginar yemeği
Pazardan da yabanmersini kurusu almış.Ben tutamadım ama sahurda biz çay içemiyoruz kaynattık denedik.Efsane oldu soğuk soğuk.Tavsiye ederim.