Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

İlk sahurumuzda Ramazan pidesi, zeytin, peynir, salatalık, domates, sahanda yumurta vardı
Teyzeleri bir Maşaallah rica edeyim oğluma, ilk sahuruna kalktı yavrum, akşamdan salçalı kaşarlı sucuklu tost sipariş etmişti, yaptım yedi yattı
Kalkınca kahvaltısını yapacak, öğlende meyve yiyip tekrar niyet edip iftara kadar oruç tutacak kuzucum
kocaman maşallah kendisine.
Çok çok tatlı.

Şükürler olsun iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. Siz nasılsınız?
Sizi görmek ne güzel..
Geçen yıldan beri çok dua ettim Rabbime tekrar Ramazan’a kavuşabilmek için, şükürler olsun kabul buyurdu, niyetimizi ettik, çok mutluyum
İnşaallah sıkıntılarınız biraz hafiflemiştir, size sempati duyuyorum hayrolsun ☺️

Geçen yıldan beri çok dua ettim Rabbime tekrar Ramazan’a kavuşabilmek için, şükürler olsun kabul buyurdu, niyetimizi ettik, çok mutluyum
İnşaallah sıkıntılarınız biraz hafiflemiştir, size sempati duyuyorum hayrolsun ☺️
Eksik olmayın, hislerimiz karşılıklı.
Çok şükür Ramazan geldi hoş geldi,

Hayırlı ramazanlar herkese:KK200:
Beklediğim topik acılmıs.
Bu sene de görmek nASip oldu sükür:dua:
İlk sahurda yumurta hasladım kendimize
Mahalleye bi davulcu vermisler valla 2,5 yasında kızım ondan iyi ritim tutuyor gllglgfl
Onun yüzünden kız da uyandı ona da omlet yaptm,kuskus,kahvaltılık kız bizden cok acmıs kjfkkjlg
Bu aksam daha fazla yapmalıyım anladım.
Aksam icin köfte cıkardım ama hic bi fikrim yok:)
Bimde analı kızlı gördüm dondurulmus,deneyen var mı acaba ya 35 tl flaandı riske atabileceğim bir rakam değil:)
Mercimek corbası
İzmir köfte +pilav
sigara böreği
kabak tatlısı(dünden yapmıstım)
ilk iftar menüm kısmetse:KK76:

Ooo menüler ne güzell..fikir almak için çok iyi .
Biz sahurda yiyemeyenlerdeniz..kahve ve suyla başladık bugün..iftar menümde nasip olursa
Mercimek çorbası
Haydari
Musakka-pirinc pilavı
Salata
Baklava(dün yapmıştım)
Böyle planladim.bakalim..
İlk oruclarımız kabul olsun inşallah

Selam kızlar.

Sahurda esim kahvaltı edince cabuk acıktığı için akşamdan kalanlari yiyor.
Ben normalde kahvaltı ederim ama genelde ikimize ayri hasirlamaya üşendiğim icin ben de yemek yiyorum 🤭

Sahurda aksamki yemeklerden yedi esim. Ben de çorba içtim.

Ama 2 gundur 20lik disi apse yaptigi için cok agri cekiyor eşim. Sahurda içtiği agri kesici fayda etmeyince sabaha kadar gezindi. Sabah bozdu dayanamadi :KK43:

Iftar menümü şu şekilde belirledik oğlumla. Pişirmeye de başladım hatta...

Mercimek çorbası
Köfte
Sebzeli bulgur pilavı
Patates salatası
Cacık
Ev limonatası
İki renkli pirinç unu muhallebisi

Herkese bereketli iftarlar olsun şimdiden. Allah oruçlarımızı kabul etsin 🙏

Hayırlı ramazanlaaaaarr😍😍😍
Menüler bir harikaaa maaşallah
Çok şükür bu yıl da kavuştuk Ramazan'a 🤗❤️
Bı fikrim yoktu oluşsun diye geldim konuya şekillenirse kafamda ben de yazarim inşallah 🤗
Sahurda haşlanmış yumurta, domatesli kaşarlı tost, kahvaltılıklar ve kömbe vardı.
Ben bu yıl da tutamıyorum ama yine de menü fikirleri ve güzel sohbet için buralarda olacağım inşallah 🤭💃💃💃

Ben maalesef başlayamadan oruca açmadan dükkanı kapattım :110:
Annem oruçlu sadece menümüzde
Mercimek çorbası
Kabak dolması
Enginar yemeği
Pazardan da yabanmersini kurusu almış.Ben tutamadım ama sahurda biz çay içemiyoruz kaynattık denedik.Efsane oldu soğuk soğuk.Tavsiye ederim. :kk77:
Oooo doğal meyve suyu, hoşaf en sevdiğim.
Ellerine sağlık canım benim.
Biraz toparlansam hemen hoşaf yapmak istiyorum.

X