Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Güllaç tarifini, varsa püf noktanın alırız
Bir de kızmazsan birşey soracağım. Hep tarhana çorbası yapıyorsun çorba olarak. Başka çorbayı sevmiyor musunuz?
Yok canım aşk olsun niye kızayım?
Evet evet en çok tarhana çorbası seviyorum. Hatta içmelere doyamıyorum inan ki. Başka çorba da beceremiyorum zaten.
Esnaf usulü mercimek çorbası kocam çok iyi yapar, ona kıyamıyorum yorulmasın diye.
Domates çorbası da severim ama çok uğraştırıcı, onu da yapamam.
Ne varsa kayınvalide tarhanasında var! Yaşasın kayınvalideler!!!

Canım Güllaç’ı süt kaynamadan ısınınca hemen Ocağı söndürüp yaprakları ıslatıyorum. Püfse benim püfüm bu!

Geçen güllaçtan soğuk baklava tarifi gördüm onu deneyeceğim
Güllacı her zaman yaptığımız gibi yapıyoruz.Dolapta bekletiyoruz.Sonra çıkarıp kakao serpiyoruz,çikolata rendesi döküp dilimliyoruz.
Bence güzel olur

Bende tarhana delisiyim, sabah akşam sadece tarhana içsem sıkılmam. Eşim de aksine hiç sevmez

Ramazan’da hasret kaldım tarhanaya

Size afiyet şeker olsun inşallah

Bende tarhana delisiyim, sabah akşam sadece tarhana içsem sıkılmam. Eşim de aksine hiç sevmez

Hepimize afiyet şifa olsun inşallah.
Hastaymışsınız.
Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Tarhana bende severim. Ama babannemlerle 1 hafta ramazan gecirmistim genc kizken, sahur iftar surekli 30 gün boyunca tarhana yiyorlarmış. O dönem den bir soğuma geldi bana

Tarhana bende severim. Ama babannemlerle 1 hafta ramazan gecirmistim genc kizken, sahur iftar surekli 30 gün boyunca tarhana yiyorlarmış. O dönem den bir soğuma geldi bana
Çocukken ailem evimizi yaptığı zamanlarda yaşadık biz o durumu. Evde sadece tarhana pişerdi, kaldır kondur tarhana.

Annem hep der, 3’ünüz de nasıl bıkmadınız tarhanadan. Şimdiki çocuklar olsa yemez, bir de vitaminsizlik falan çıkar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…