Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Bugün nohutlu pirinç çorbası
Fırında bütün piliç(yanına patates havuç da attım)
Üstelik yarışmaya katicagim bununla hadi inşallah
Pilav
Salata
Tatlı yok ama hazır alırız belki
Yapacak enerjim çok yok bugün
Herkese afiyet olsun şimdiden
Rabbim oruçlarımizi kabul etsin.

Allah şifa versin inşallah.

Rabbim ya şafi isminin yüzü gözü hürmetine şifa versin inşallah

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah

Rabbim şifa versin en kısa zamanda InşaAllah.
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar, gözden kaçırdıklarım kusura bakmasın.
Her görenin şifa dilediğinden eminim zaten.
Sağolun..
İnşallah Allahım kalıcı şifalar versin

Hayırlı iftarlar, Ankara iftarına az kaldı

Ciğerin yanında patates kızartması da güzel oluyor, patates te kızartsana
Bende çok seviyorum ciğerin yanında patates kızartması canım Ama eşim pilav seviyor diye yapıyorum Tam bir pirinç pilavı hastası, sadece yazın sebzeli, sarımsaklı olursa bulgur pilavı yer.. Bende sadece kendim için kızartmaya üşeniyorum

Bugün başıma ne geldi
Tavuğu haşladım, sebzeleri doğradım bulgur pilavı için. Tam pişirmeye başladım bulgur bitmiş meğer İftara var 40 dakika Eşimi aradım, marketin yakınlarındaymış Allahtan. O gelene kadar sebzeleri kavurup hemen bulguru attım. Fırın tepsisine buz kabı, soğuk su koyup pilav tenceresini oturttu, yetiştirdim iftara

Çok şükür yetişmiş

Benim annemde asla peynirli yumurta yemez (tavada) biz cocukken cok fazla yapmis kadın tiksinmiş ama biz hâlâ cok seviyoruz. Sanki sofrada o olmazsa doymuyorum ben

bugün ki iftar
Tarhana çorbası
Balık
Salata ve makarnaydı
bitter çikolata birde kefir tükettim
Su bile zor kaldırıyor midem yiyince şişiveriyor karnım doygunluk çok erken oluşuyor suyu bile içecek yer bulamıyorum
Dengesini tutturabilirim inşallah
Bugün sahurda pek birşey istemiyor canım ama yinede kahvaltılık birşeyler yapacağım herkese hayırlı sahurlar

Tarhanayı siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben bir süre ıslatıyorum, suda bekletiyorum. Bazıları toz tarhanayı kavuruyormuş, siz de mi öyle yapıyorsunuz?
Bizde az bi sıcak su koyup bekletiriz daha lezzetli oluyor bence. Bir de sarımsak döveriz içine mutlaka. Hiç kavurmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…