Allah şifa versin inşallah.
Rabbim ya şafi isminin yüzü gözü hürmetine şifa versin inşallah
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Netten gördüm ama hiç yapmadım. Evde ıspanak yok Allahtan. Ispanaklı böreğe dönderirdim onu
Dua ederim canım. Allah ameliyatının başarılı geçmesini nasip etsin. Çabucak iyileşmesini nasip etsin. Allah herkesin yavrusuna sağlık, sıhhat versinAilesine kolaylık versin
Afiyet şifa olsun. Benim için de ye
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar, gözden kaçırdıklarım kusura bakmasın.Rabbim şifa versin en kısa zamanda InşaAllah.
O zaman soğuk baklavanın tarifini de alalım buraya ablaBen evde soğuk baklava yapıyorum güzel oluyor.Hazır hiç yemedim
Ama güllaç ile nasıl olur denemek istiyorum.
Yapalım bakalım nasıl olacak
Teşekkür ederiz
Aslında onun uzmanıO zaman soğuk baklavanın tarifini de alalım buraya ablabir iki tane yiyince de kanmıyor insan.
afiyet olsunTatlı olarak arap komşularım halawet el jibn getirdi. Mozarella peynirinden yapılan bir tatlı. Çok şanslıyım
Teşekkür ederimafiyet olsun
tesadüfen geçenlerde izlemiştim tarifi. yapmak isteyenler için video bırakayım
Bende çok seviyorum ciğerin yanında patates kızartması canımCiğerin yanında patates kızartması da güzel oluyor, patates te kızartsana
Çok şükür yetişmişBugün başıma ne geldi
Tavuğu haşladım, sebzeleri doğradım bulgur pilavı için. Tam pişirmeye başladım bulgur bitmiş meğer İftara var 40 dakikaEşimi aradım, marketin yakınlarındaymış Allahtan. O gelene kadar sebzeleri kavurup hemen bulguru attım. Fırın tepsisine buz kabı, soğuk su koyup pilav tenceresini oturttu, yetiştirdim iftara
Benim annemde asla peynirli yumurta yemez (tavada) biz cocukken cok fazla yapmis kadın tiksinmiş ama biz hâlâ cok seviyoruz. Sanki sofrada o olmazsa doymuyorum benÇocukken ailem evimizi yaptığı zamanlarda yaşadık biz o durumu. Evde sadece tarhana pişerdi, kaldır kondur tarhana.
Annem hep der, 3’ünüz de nasıl bıkmadınız tarhanadan. Şimdiki çocuklar olsa yemez, bir de vitaminsizlik falan çıkar diye
Değil mi beni mi kandırdılar gerçek mi demiştim inanmıştım beeenGerçek eltin sanacak okuyanlar
Bizde az bi sıcak su koyup bekletiriz daha lezzetli oluyor bence. Bir de sarımsak döveriz içine mutlaka. Hiç kavurmayızTarhanayı siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben bir süre ıslatıyorum, suda bekletiyorum. Bazıları toz tarhanayı kavuruyormuş, siz de mi öyle yapıyorsunuz?
Sanal eltiDeğil mi beni mi kandırdılar gerçek mi demiştim inanmıştım beeen