- 13 Nisan 2007
- 32.971
- 99.772
- 45
Geçmişler olsun.Bugün ocak başına geçtim şükür, bir çorba yaptım ve yattım
Ağrılarım hariç iyiyim Deynep’im
Hasta olduğunu bilmiyordum.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişler olsun.Bugün ocak başına geçtim şükür, bir çorba yaptım ve yattım
Rabbim ya şafi isminin yüzü gözü hürmetine şifa versin inşallahMerhabalar
Bugun hazırcıyım.
Dışarıdan pizza söyleyeceğiz.
Çorba da var dünden.
Tatlımız da browni yine dünden.
Bunu okuyan değerli hanımlar bugun ettiğiniz dualara minik bir çocuğu da eklerseniz sevinirim.
Bir yakınımın 4 yaşındaki çocuğu, çok zorlu bir ameliyata girecek bu akşam, aklınıza gelir de Yüce Allahtan şifa dilerseniz memnun olurum.
Allah kimseyi darda koymasın...
Tuttuğumuz oruçlar ruhumuza vucudumuza sağlık olsun inşallah, sevgiler
Teşekkür ederim canımGeçmişler olsun.
Hasta olduğunu bilmiyordum.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahMerhabalar
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.
Bunu okuyan değerli hanımlar bugun ettiğiniz dualara minik bir çocuğu da eklerseniz sevinirim.
Bir yakınımın 4 yaşındaki çocuğu, çok zorlu bir ameliyata girecek bu akşam, aklınıza gelir de Yüce Allahtan şifa dilerseniz memnun olurum.
Netten gördüm ama hiç yapmadım. Evde ıspanak yok Allahtan. Ispanaklı böreğe dönderirdim onuBiz ıspanaklı kiş yapıyoruz hamur işinden sayılır mı?
Dua ederim canım. Allah ameliyatının başarılı geçmesini nasip etsin. Çabucak iyileşmesini nasip etsin. Allah herkesin yavrusuna sağlık, sıhhat versin Ailesine kolaylık versinMerhabalar
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.
Afiyet şifa olsun. Benim için de yeAynen yapmayayım
Aşure yapıyorum
Nazara geldin büyük ihtimalleBugün ocak başına geçtim şükür, bir çorba yaptım ve yattım
Rabbim şifa versin en kısa zamanda InşaAllah.Merhabalar
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.
Güllaç tarifini, varsa püf noktanın alırızKolay gelsin canım hanımlar!
Bugün çok yoruldum. Tırtıla gelen hediyeleri yıkamıştık. Kurumamışlar. Kalorifer üstünde alt üst yapıp ortalığı toparladım. Çok az kaldı. Kalkınca onları da yerleştiririm inşallah.
Maşallah ne bereketli evlatmış. Biz bir kaç parça kıyafet aldık. O kadar çok hediye geldi ki çok mutluyum.
Bir yandan da iftar için buzluğu açtım.
İftar menümüz;
Tarhana çorbası. Az önce pişirdim.
Kıymalı lahana sarması. Buzluktan. Kayınvalidem sağ olsun.
Zeytinyağlı yaprak sarması. Kocam sağ olsun.
Patates haşlaması.
Canım Güllaç!!!
Bol su!
Övünmek gibi olmasın ama bir güllaç yapmışım ki anlatamam. O kadar güzel olmuş ki doyamadım yemelere.
Sahur menümüz
2 yumurta
Katmer. Kocam gelirken A101’den alsın.
Peynir
Avokado
Patates haşlaması.
Kefir
Ceviz, kuru kayısı, badem
Eğer tırtıl uyanmazsa ikindiye kadar uyumasam da biraz yatayım diyorum, sonra ağrılarım artıyor, kocamı üzüyorum. Yatayım ki dinleneyim.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.
Sağ ol canım tamam inşaallahNetten gördüm ama hiç yapmadım. Evde ıspanak yok Allahtan. Ispanaklı böreğe dönderirdim onu
Dua ederim canım. Allah ameliyatının başarılı geçmesini nasip etsin. Çabucak iyileşmesini nasip etsin. Allah herkesin yavrusuna sağlık, sıhhat versin Ailesine kolaylık versin
Afiyet şifa olsun. Benim için de ye
Ciğerin yanında patates kızartması da güzel oluyor, patates te kızartsanaHayırlı huzurlu günler herkese
Bugünkü iftar menüm;
Arnavut ciğeri
Pirinç pilavı
Yeşillik salatası
Ayran
Herşeyim hazır ama çorbaya karar veremedim daha, bide çocuklar ciğer yemediği için onlara bol sebzeli makarna....
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi ve huzuru eksik etmesin. Rabbim ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin... Hayırlı iftarlar şimdiden herkese
Aynen ben hep yaparımCiğerin yanında patates kızartması da güzel oluyor, patates te kızartsana
Amin canım benim, inşallahNazara geldin büyük ihtimalle
Ağrıların da kısa zamanda geçer inşallah.
Ay dene bak çok lezzetli oluyor.Bende zaten altındaki hamuru için yiyorum onuNetten gördüm ama hiç yapmadım. Evde ıspanak yok Allahtan. Ispanaklı böreğe dönderirdim onu
Dua ederim canım. Allah ameliyatının başarılı geçmesini nasip etsin. Çabucak iyileşmesini nasip etsin. Allah herkesin yavrusuna sağlık, sıhhat versin Ailesine kolaylık versin
Afiyet