Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Merhabalar🌷
Bugun hazırcıyım.
Dışarıdan pizza söyleyeceğiz.
Çorba da var dünden.
Tatlımız da browni yine dünden.

Bunu okuyan değerli hanımlar bugun ettiğiniz dualara minik bir çocuğu da eklerseniz sevinirim.
Bir yakınımın 4 yaşındaki çocuğu, çok zorlu bir ameliyata girecek bu akşam, aklınıza gelir de Yüce Allahtan şifa dilerseniz memnun olurum.
Allah kimseyi darda koymasın...
Tuttuğumuz oruçlar ruhumuza vucudumuza sağlık olsun inşallah, sevgiler 🌷
Rabbim ya şafi isminin yüzü gözü hürmetine şifa versin inşallah ♥️

Merhabalar🌷
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.

Bunu okuyan değerli hanımlar bugun ettiğiniz dualara minik bir çocuğu da eklerseniz sevinirim.
Bir yakınımın 4 yaşındaki çocuğu, çok zorlu bir ameliyata girecek bu akşam, aklınıza gelir de Yüce Allahtan şifa dilerseniz memnun olurum.
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲

Biz ıspanaklı kiş yapıyoruz hamur işinden sayılır mı? :KK48:
Netten gördüm ama hiç yapmadım. Evde ıspanak yok Allahtan. Ispanaklı böreğe dönderirdim onu:KK70:
Merhabalar🌷
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.

Dua ederim canım. Allah ameliyatının başarılı geçmesini nasip etsin. Çabucak iyileşmesini nasip etsin. Allah herkesin yavrusuna sağlık, sıhhat versin 🤲Ailesine kolaylık versin 🤲
Aynen yapmayayım🤭
Aşure yapıyorum :KK45: :süslü::21::rolleyes:
Afiyet şifa olsun. Benim için de ye:KK45:

Hayırlı huzurlu günler herkese :KK25:
Bugünkü iftar menüm;
Arnavut ciğeri
Pirinç pilavı
Yeşillik salatası
Ayran
Herşeyim hazır ama çorbaya karar veremedim daha, bide çocuklar ciğer yemediği için onlara bol sebzeli makarna....
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi ve huzuru eksik etmesin. Rabbim ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin... Hayırlı iftarlar şimdiden herkese 😍💞

Merhabalar🌷
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.

Rabbim şifa versin en kısa zamanda InşaAllah.

Kolay gelsin canım hanımlar! :spor:

Bugün çok yoruldum. Tırtıla gelen hediyeleri yıkamıştık. Kurumamışlar. Kalorifer üstünde alt üst yapıp ortalığı toparladım. Çok az kaldı. Kalkınca onları da yerleştiririm inşallah. :KK69:

Maşallah ne bereketli evlatmış. Biz bir kaç parça kıyafet aldık. O kadar çok hediye geldi ki çok mutluyum.:KK31:

Bir yandan da iftar için buzluğu açtım.

İftar menümüz;
Tarhana çorbası. Az önce pişirdim.
Kıymalı lahana sarması. Buzluktan. Kayınvalidem sağ olsun.:KK71:
Zeytinyağlı yaprak sarması. Kocam sağ olsun.:21:
Patates haşlaması.
Canım Güllaç!!!:KK37:
Bol su!

Övünmek gibi olmasın ama bir güllaç yapmışım ki anlatamam. O kadar güzel olmuş ki doyamadım yemelere.:KK3:

Sahur menümüz
2 yumurta
Katmer. Kocam gelirken A101’den alsın.:KK9:
Peynir
Avokado:skandal:
Patates haşlaması.
Kefir
Ceviz, kuru kayısı, badem

Eğer tırtıl uyanmazsa ikindiye kadar uyumasam da biraz yatayım diyorum, sonra ağrılarım artıyor, kocamı üzüyorum. Yatayım ki dinleneyim.:uykucu:

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK5:
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.:KK50:
Güllaç tarifini, varsa püf noktanın alırız😍
Bir de kızmazsan birşey soracağım. Hep tarhana çorbası yapıyorsun çorba olarak. Başka çorbayı sevmiyor musunuz? 🤔

Netten gördüm ama hiç yapmadım. Evde ıspanak yok Allahtan. Ispanaklı böreğe dönderirdim onu:KK70:

Dua ederim canım. Allah ameliyatının başarılı geçmesini nasip etsin. Çabucak iyileşmesini nasip etsin. Allah herkesin yavrusuna sağlık, sıhhat versin 🤲Ailesine kolaylık versin 🤲

Afiyet şifa olsun. Benim için de ye:KK45:
Sağ ol canım tamam inşaallah🤗

Hayırlı huzurlu günler herkese :KK25:
Bugünkü iftar menüm;
Arnavut ciğeri
Pirinç pilavı
Yeşillik salatası
Ayran
Herşeyim hazır ama çorbaya karar veremedim daha, bide çocuklar ciğer yemediği için onlara bol sebzeli makarna....
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi ve huzuru eksik etmesin. Rabbim ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin... Hayırlı iftarlar şimdiden herkese 😍💞
Ciğerin yanında patates kızartması da güzel oluyor, patates te kızartsana :KK45:

Afiyet
Ay dene bak çok lezzetli oluyor.Bende zaten altındaki hamuru için yiyorum onu :KK70:

Son düzenleme:
X