Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Esim de iki defa oldu hiç öyle bir şey yok. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Ben daha hiç olmadim maşallah diyin korona olmayan nadir kişilerdenim
Maşaallah Maşaallah
Bana 2 sini eşim getirdi yoksa çok gezen rahat biri değilim1 ini hastaneden kaptım
Eşim polis memuruSürekli insanlarla temas halindeO hasta olursa mutlaka bana bulaştırıyor
O 2 günde rahatça geçiriyor.Ben 20 gün çekiyorum.Koku,tat 1 yıldır bozuk

Benim esimde iki defa oldu dediğim gibi ilkinde yine biraz korunmustum ama ikincisinde umursamadım geçmedi bana. Bulastirici degil eşim

Menüye karar vermedim.Yoksa hamur işimi yapsam
Evvelsi gün daha yeni Kayseri yağlaması yapmışsın, sık sık yapma hamurişi
Menümü oluşturdum.

Tarhana Çorbası
Karnıyarık(buzlukta hazır)
Pirinç pilavı
Aşure bunu bayağıdır düşünüyordum. Bugün yapmaya karar verdimEvdeki malzemelerle

Herkese hayırlı iftarlar
Aşuureee
Çabuk yapılan bir şey olsa yapardım.

Merhabalar
Bugun hazırcıyım.
Dışarıdan pizza söyleyeceğiz.
Çorba da var dünden.
Tatlımız da browni yine dünden.

Bunu okuyan değerli hanımlar bugun ettiğiniz dualara minik bir çocuğu da eklerseniz sevinirim.
Bir yakınımın 4 yaşındaki çocuğu, çok zorlu bir ameliyata girecek bu akşam, aklınıza gelir de Yüce Allahtan şifa dilerseniz memnun olurum.
Allah kimseyi darda koymasın...
Tuttuğumuz oruçlar ruhumuza vucudumuza sağlık olsun inşallah, sevgiler

Allahım acil şifalar versin inşallah.
Hemen eklerim duama kendisini.
Allahım anneciğine ve babacığına güç kuvvet versin inşallah.

Rabbim şifa versin

Allah şifa versin inşallah.

Kolay gelsin canım hanımlar!

Bugün çok yoruldum. Tırtıla gelen hediyeleri yıkamıştık. Kurumamışlar. Kalorifer üstünde alt üst yapıp ortalığı toparladım. Çok az kaldı. Kalkınca onları da yerleştiririm inşallah.

Maşallah ne bereketli evlatmış. Biz bir kaç parça kıyafet aldık. O kadar çok hediye geldi ki çok mutluyum.

Bir yandan da iftar için buzluğu açtım.

İftar menümüz;
Tarhana çorbası. Az önce pişirdim.
Kıymalı lahana sarması. Buzluktan. Kayınvalidem sağ olsun.
Zeytinyağlı yaprak sarması. Kocam sağ olsun.
Patates haşlaması.
Canım Güllaç!!!
Bol su!

Övünmek gibi olmasın ama bir güllaç yapmışım ki anlatamam. O kadar güzel olmuş ki doyamadım yemelere.

Sahur menümüz
2 yumurta
Katmer. Kocam gelirken A101’den alsın.
Peynir
Avokado
Patates haşlaması.
Kefir
Ceviz, kuru kayısı, badem

Eğer tırtıl uyanmazsa ikindiye kadar uyumasam da biraz yatayım diyorum, sonra ağrılarım artıyor, kocamı üzüyorum. Yatayım ki dinleneyim.

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…