Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)

Bizde de
Çorba
Fırında biber dolması, yaprak sarması
Çocuklar için makarna
Bizim orada kırçan denir, dikenucu, melülcan gibi değişik isimleri de var, onun kavurması
Kadayıf
Birde ortaya yoğurtlu birşey olur yeter.
Herkese hayırlı iftarlar, Allah ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin

Selamlar

Bugun
Mercimek çorbası (kemik suyuna)
Etli lahana sarma
Yoğurtlu birşey ortaya onu henüz düşünmedim

Tatlımız şekerpare dünden
Bir de çay yanına limonlu kekimiz var

Son 10 gündeyiz, fazileti bol günler, istifade etmek nasip olsun, Allah kabul etsin ibadetlerimizi.
Esenlikler dilerim

Hayırlı günler herkese
Bugünkü iftar menüm;
Kemik suyundan sarımsaklı un çorbası (dünden)
Peynirli gözleme (ramazan hazırlığı olarak yapıp buzluğa bolca koymuştum)
Çiğköfte
Ayran ve yeşillik
Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin, evimizden ve soframızdan bereketi eksik etmesin, Rabbim durumu olmayanlara bol bol rızık versin İnşaAllah. Hayırlı huzurlu iftarlar

Mehlika ismi pek yaygın değil ama bu sitede bir kaç tane Mehlika nicki var, sadece Mehlika kıyamadım nur ekledim o yüzden,
Ben İstanbul'da oturuyorum, sizde mi İstanbul'dasiniz , Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın, 3. İçin hiç pişman değilim, diğer çocuklarim büyüdü,küçüğü 8 yaşında, 7 yıl sonra 3. Oldu ,iyiki de olmuş, inşaallah sizin de 3. Ye niyetlenirseniz hayırlı sağlıklı bir kızınız olur

Afiyet olsun .Ohhh tatlılar ne güzelmiş:)

Bizimde tatlı yok ondan gözüme ilişti
Biz bayanlar tatlıyı çok seviyoruz:)
Buyrun çaya gelin bize,size tatlı ikram edeyim
Ramazanda özellikle insanın canı tatlı istiyor di mi, ben canım tatlı istediyse un helvası ya da irmik helvası yapıyorum, sufle de çok pratik oluyor, hem sıcağı sıcağına servis edilince güzel oluyor
Sufle diyince aklıma başka bir şey geldi C Cay6 anlar hemen

Çok teşekkür ederim Şu süreci atlatıp birlikte bir şeyler yiyip,içtiğimiz sohbet ettiğimiz günlere dönelim inşaallah:)

İstanbul dayız. Büyük beş buçuk yaşında. Küçük bir buçuk yaşında. Ancak üç sene sonra fallan belki. Küçük çok hasta oluyor. Her ay serum iğneler hastane fasli. Her şey yoluna girer inşallah. O zaman belki cesaretim gelir

Daha küçükmüş küçüğün, benim küçüğüm de 14,5 aylık, şubatta doğum yapmıştım, Rabbim yardımcınız olsun, benim de büyük oğlum öyleydi malesef, astımı vardı, hala alerjisi egzamalari var, Rabbim şifa versin

Evet evet ramazanda sufle iyi gider

Bende ilk kez kek koymustum buzluga okdr kek yaparim buzluga koyulmaz sanardim esimde isten gelnce canim kek gibi bisey istiyor deyince cikariverdim simdi cayla yiyoruz okadar guzelki mis gbi kimse anlamaz dolaptan ciktgna .

Sende ne tatli var bu aksam sayfayi okumadim etiketine geldim

Gelmisken menumu yazayim pilic cevirme pilav taze fasulye idi

Buzluğa kek koydum mu hatırlamıyorum ama ıslak kurabiye koymuştum, çıkarınca taze gibiydi, misafir geldiğinde bir çeşitim hazırdı,
Afiyyet şifa olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…