Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)

Hayırlı iftarlar şimdiden herkese
Bugünkü iftar menüm dünden kalanlar olacak;
Mercimek çorbası
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Bol salata, ayran
Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin, evimizden ve soframızdan bereketi eksik etmesin, Rabbim durumu olmayanlara bol bol rızık versin İnşaAllah❣

Biraz şakşukam var. Sütlü mantar çorbası yaptım. Yanına ne gider bilemedim spagetti yapsam olur mu acaba ama sade yapmak istemiyorum.
Çok da güzel olur bence.
Salçalı kıymalı domatesli bir sos olabilir.
Veyahut domates biber salçalı biraz nar ekşisi gibi bir sos da olabilir.
Şuan canım böyle istedi
Soslu olsun soslu

Ellerinize sağlık

Çok da güzel olur bence.
Salçalı kıymalı domatesli bir sos olabilir.
Veyahut domates biber salçalı biraz nar ekşisi gibi bir sos da olabilir.
Şuan canım böyle istedi
Soslu olsun soslu

Ellerinize sağlık

Hemen yapıyoruuum teşekkür ederimm. Sizin de ellerinize sağlık

İyi pazarlar hanımlar
Soslu pilic bonfile almıstım fırın posetinde onu pisirdim
Yanına labneli makarna+salata
Kendi capında tavuk dünyası iste
Tatlı da yaptm ama tutmadı
Yalancı(kedi dilinden)profiterol ama muhallebisi cıvık oldu
Evde Allahtan kadife tatlısı var
Hayırlı iftarlar

Pastane poğaçası derken margarin olan tariflerden mi istiyorsun. Onlar çok margarin koyuyor. Ben kendi yaptığım tarifi yazayım. Yumusacik oluo. Bı bardak ılık süt bı bardak ılık su. İki yumurta birinin sarisini üstü için ayır. Yarm su bardağı sıvıyağ . Üç kaşık yumusak yada erimis tereyag. İki tatlı kaşığı toz şeker. Bı paket toz maya. Bunları önce elle karıştırıp sonra azar azar unu ekleyip yoğur. Hamur hafif ele yapisir kivamda olsun. Üstünü ört bı saat mayalansin. İstediğin sekli ver. Tepsinin üstünü ört. Yarm saat tepsi mayası için bekle. Sonra ayırdığın yumurta sarısına bı kaşık sıvıyağ ekle. Pekmez ekleyenler oluo daha iyi kızarsın diye. Sana kalmış orası. 180 derece alt üst fansiz ayarda pişir. Pişince üstünü on dakika kadar temiz kuru bu havlu ile ört. Ben genelde içinde beyaz peynir ve kaşar peyniri karıştırıp koyarim. Top haline getirirm. Sonra üstüne bıçakla bı çizik atip bı dilim domates bı dilim biber iki dilim sucuk koyarım. Pizza tadında pogca oluyo. Hele misafirlerim çok beğenir bu tarifi. Asla bı tane bile kalmaz. Çok detayli yazdım belki faydalanan olur. Sahura yapasim geldi.

Bizde akşama dünden kalan yarma çorbası ve kuru fasulye var. Bugün ekstra olarak köfte kanat patetes kızartacağım.Azcık da pilav yaparım. Salata da olur. Tatlı olarak kadayıf ıslatırız, büyük oğlum çifte dövülmüş maraş usulü dondurma istiyor, site içindeki markette varsa onu da alırız. Bu menüye bir da kola yakışır
Allah ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin, herkese hayırlı iftarlar :)

Valla kahvatli akşam yemeğinde çok severim ben. Bı gün bende öyle yapcam. Hatta pide de yapcam. Mis gibi. Aklıma girdi şimdi. Yarn yaparm belki
Ramazanda eşim sahura kalkmıyor ben de çoğu zaman bir tostla geçiştiriyorum, arada kahvaltı güzel oluyor, hamur kızartması ve pacanga böreği yaptım, melemen, yumurta kahvaltılık daha ne olsun,
Bu hafta cuma gününe kadar eşim iftarlarda olmucak, bu hafta hep kahvaltı türü olur bizde
Bugün sarı mercimek çorbası (salçasız)
Kısır
Pacanga böreği
Çay düşünüyorum
Tatlı da trilece var,

Dün hastaneye gititm. Bı anne kız gelmişti. Kızın ismi mehlikaydi. İlk defa duydum bu ismi. İsim sizin mi. Yoksa kızınızın mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…