- 17 Nisan 2016
- 1.028
- 2.627
Ev arkadaşımıs ismi mehlika idi. Çok severdim kendisini. Sizi onun yerine koyup öyle okuyorum mesajlarınızı. Şimdi nerde nasıl bilmiyorumSize de afiyyet şeker şifa olsun
Mehlika ismini daha bir sevdim şimdi , teşekkür ederimEv arkadaşımıs ismi mehlika idi. Çok severdim kendisini. Sizi onun yerine koyup öyle okuyorum mesajlarınızı. Şimdi nerde nasıl bilmiyorum
Çok geçmiş olsun.Bir-kac gündür iyi değildim. Hiç-bir sey yiyemiyordum. Midem bulanıyordu.
Bugün a101 den lavaş aldık. Içine peynir, kızarmış patates,domates salatalik zeytin koydum. Dürüm yaptım. Onu yedik iftarda
Bi de gözleme yapıp buzluğa koydum 15_20 taneeşim diyordu ikidebir sinirlendim. Patlayana kadar yiyebilirsin dedim
Sahurda onlardan pişiririm . Bi de kahvaltılıkyeter bence. Günler geçtikçe yenmiyor.
Tatlı ile aram yok almıyorum eve. Eşim de kilo aldığı için tatlı yemek istemiyor.
Hurma ile kuru meyve yiyor tatlı niyetine
Hepinizi seviyorum❤ hayırlı iftarlar. Hayırlı sahurlar dilerim
Ya cidden buzluk hayat kurtariyor derlerdi de dogruymus yoksa dun aksam 7 de esim kek istiyor canim deynce hic takatim yoktuBen hep koyarım. Geçen köstebek pasta koymuştum 2 dilim. Dün gecede canım nasıl pasta çekti .çıkardım yedim .hazır alınmış gibi oldu iyi oldu valla
MagnumDün
Yeşil fasulye
Bulgur pilavı
Cacık
Sütlaç
Bugün
Tepsi kebabı
Pirinç pilavı
Patates kızartması
Şehriye çorbası
Magnum
Yok . Aklıma bile gelmedi. Iyi gelir derseniz heMen içerim bu akşam ❤Çok geçmiş olsun.
Nane-limon kaynatıp içtiniz mi?
Afiyet olsun canım kızlar bayıla bayıla yiyor oruçken canım istedi ama iftarda çok su ince hiç canım istemediMagnumAyy dun resmen bogurtlenlisine aserdim esim gelirkende marketler kapaniyordu aslnda bulmus ama cok zor buldum dedi gece luplettik cok sukur
Bulantıya iyi gelir.Yok . Aklıma bile gelmedi. Iyi gelir derseniz heMen içerim bu akşam ❤
Evet bende 2 gun alisverise gittim geldm hava da cok sicakti resmen agzim yapisti dondurma hayaliyleAfiyet olsun canım kızlar bayıla bayıla yiyor oruçken canım istedi ama iftarda çok su ince hiç canım istemedi
Benim kızlar 1 aydır yiyorlarEvet bende 2 gun alisverise gittim geldm hava da cok sicakti resmen agzim yapisti dondurma hayaliyleben kizima gecen hafta yedirdm hemen bogazi agridi 1 gece o yuzden ona bi sure dha vermek istemedgmden kendim onla marketten alamiyordum neyseki esim almis 3 5 tane nasil krize girdiysem
Aynen sizin oralar sicaktirBenim kızlar 1 aydır yiyorlar
ama burası sıcak
Aynen canım dikkatli olunAynen sizin oralar sicaktir
Ya alismadi iste benim kizim biraz hassasannesi gbi yazin hergun yiyor da smdi 1 ay daha filan gecsin iyice isinsin hava gecen hafta korktm cnku su ara doktor isleri de zor cnku .
Aynen valla sanki komşu 1 tabak uzatmis gibi oluyorYa cidden buzluk hayat kurtariyor derlerdi de dogruymus yoksa dun aksam 7 de esim kek istiyor canim deynce hic takatim yoktu