Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimizin de değil ,ben bekarken kızım olursa Mehlika koyarım diye düşünüyordum, hatta evlenmeden önce eşimle konuşmuştuk o da Su eklemişti, Mehlika Su koyacaktık,sonra biz evlenmeden kv vefat etti, kızımız olunca kv min ismini koyduk, yanına ikinci isim olarak uymaz diye düşündüğümüz için Mehlikayi koymadık, sonra iki oğlum oldu, 4. düşünmüyorumDün hastaneye gititm. Bı anne kız gelmişti. Kızın ismi mehlikaydi. İlk defa duydum bu ismi. İsim sizin mi. Yoksa kızınızın mi.
Bugün pişti olmuşuz, bizim menü de mercimek çorbası ve kısırdı, yanına turşu ve Ramazan girdi gireli ilk defa kola aldım, normalde de kola gazoz tüketmeyiz hiç, isçıkısı markete uğrayınca ve çok susamış olunca sonuç bu oldu millet harıl harıl cola gazoz alıyor ya beni de özendirdiler ama kısırın yanına gitmedi pek, sizin gibi cacık veya ayran yapsam iyiymiş, çayım demlemisti henüz, çayı da üstüne içtik ve hala içiyoruzHayırlı Günler
Bugün iftarda
Mercimek çorbası
Kısır
Turşu
Cacık
Tatlı şimdilik yok
Herkese hayırlı iftarlar
Afiyet bal şeker olsun Bende hala çay içiyorum:)Bugün pişti olmuşuz, bizim menü de mercimek çorbası ve kısırdı, yanına turşu ve Ramazan girdi gireli ilk defa kola aldım, normalde de kola gazoz tüketmeyiz hiç, isçıkısı markete uğrayınca ve çok susamış olunca sonuç bu oldu millet harıl harıl cola gazoz alıyor ya beni de özendirdiler ama kısırın yanına gitmedi pek, sizin gibi cacık veya ayran yapsam iyiymiş, çayım demlemisti henüz, çayı da üstüne içtik ve hala içiyoruz
Size de afiyyet şeker şifa olsunAfiyet bal şeker olsun Bende hala çay içiyorum:)
Kola genelde almıyoruz ama dediğiniz gibi bazen insan özeniyor:)
Teşekkür ederimSize de afiyyet şeker şifa olsun
Allah bağışlasın . Mehlika ismini ilk defa sende gördüm. Ertesi gün hastanede duyunca acaba dedim. Bende iki oğlan var. Kızım olsun çok istyorum. Ama üçüncüye şuan cesaretim kalmadı. Ne güzel hem kız hem oğlan var sende. .İkimizin de değil ,ben bekarken kızım olursa Mehlika koyarım diye düşünüyordum, hatta evlenmeden önce eşimle konuşmuştuk o da Su eklemişti, Mehlika Su koyacaktık,sonra biz evlenmeden kv vefat etti, kızımız olunca kv min ismini koyduk, yanına ikinci isim olarak uymaz diye düşündüğümüz için Mehlikayi koymadık, sonra iki oğlum oldu, 4. düşünmüyorum