Bir-kac gündür buraya bakamadım.
Biraz huzursuz geçirdim son 2 günü. Dün de tam kapanma gelince işlerim zora girdi. Keyifsizdim zaten. Üzerine geldi yani.
Önceki gece kilo aldığımı fark ettim. Tok halde 52 kilo olmuşum. Normalde 48_49_50 ideal oluyordu.
Boyum kısa
Fazlasıyla ufak tefek bi insanım. Haliyle değil kilo,gram alsam fark ediyor.
Tatlı yemiyorumm hiç aram yok. Cikolata nedir bilmem. Paketli abur cubur yemem. Salatacıyım sebzeciyim. Ama ona rağmen göbeğim 5 aylik hamile resmen.
Hareketsizlikten mi oluyor anlamadım. Ablam sende sorun var ac duruyorsun ve kilo alıyorsun diyor. Sanırım yasaklardan sonra bi doktora görünsem iyi olacak.
2 gündür ac gezdiğim icin menüleri okumak istemedim. Okuyamadım daha doğrusu.
Bir iki gün daha ac takilayim da sonra gevşeteceğim .
Bana dua edin. Allah işlerimi kolaylaştırsın.
Ben de baştaNaaNaa olarak hepimize dua edeceğim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Rabbim yüreğinizden geçen bütün dualarınızı kabul etsin, bütün sıkıntılarınızı gidersin İnşaAllah ❣Bir-kac gündür buraya bakamadım.
Biraz huzursuz geçirdim son 2 günü. Dün de tam kapanma gelince işlerim zora girdi. Keyifsizdim zaten. Üzerine geldi yani.
Önceki gece kilo aldığımı fark ettim. Tok halde 52 kilo olmuşum. Normalde 48_49_50 ideal oluyordu.
Boyum kısa
Tatlı yemiyorumm hiç aram yok. Cikolata nedir bilmem. Paketli abur cubur yemem. Salatacıyım sebzeciyim. Ama ona rağmen göbeğim 5 aylik hamile resmen.
Hareketsizlikten mi oluyor anlamadım. Ablam sende sorun var ac duruyorsun ve kilo alıyorsun diyor. Sanırım yasaklardan sonra bi doktora görünsem iyi olacak.
Bende öyle tahmin ettim çocuklar istiyor demek kiÇocuklar olunca çeşit iyi oluyor
Az kişi olunca fazla oluyor
Ahh canım benim yaa Allah razı olsun.İnan okurken çok duygulandım.Az önce hastaneden geldim .Endoskopi yapıldı doktorun tahmin ettiği gibi gastrit çıktı.3 aylık ilaç tedavisi verdi.Transfer tedavinin de başladığını söyledim ilaçların engel olmadığını söyledi.Hastaneden güzel bir moralle çıktım.Anestezi aldığım için eşimde yanımdaydı onunla bugün vakit geçirmenin mutluluğu ,birde buradaki hiç tanımadığım insanların gizli dualarında olduğumu öğrenince çok daha mutlu oldum.İnan bende burada bir Fatiha isteyen arkadaşlara Fatiha mı okuyorum duamı ediyorum.Kendimi şanslı hissediyorum Allah'ım sen bilmediğimiz insanların gizli dualarında olmayı,ve karşılıklı benimde o insanlara dua etmemi nasip et diye dua ediyorum.Bir-kac gündür buraya bakamadım.
Boyum kısa
Sağ ol canım,Allah hepinizden razı olsun.Kadınlar kulübü ne güzel bir platform,iyi niyetli insanların olduğunu bilmek onlarda dualarla gönül bağı kurmak,özellikle bana çok iyi geldi.Allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsınEderim tabikine Rabim tez zamanda kucağını doldursun
Çok teşekkür ederim ablacım,rabbim dileyen herkesin gönlüne göre versin.Siz ve sevdiklerinizin karşısına her daim iyi niyetli insanlar çıkarsın.Allah gönlünüze göre versin
Hayırlısı ile olur inşaallah
Çok sağ ol canım Allah razı olsun.Rabbim iyi niyetle istenen tüm isteklerimizi gerçekleştirip hakkımızdan hayırlısını nasip etsinAllah güzel sonuçlar nasip etsin inşallah, herşey gönlünüzce olsun
İçi boş olanlar güzel olmuyor. İçinde krema olunca şahane olmuştur bence.
Evet canım profiterol gibi olmuştuİçi boş olanlar güzel olmuyor. İçinde krema olunca şahane olmuştur bence.
Yok değilim ama bizde de annem hep yapardı küçükken ondan kalma alışkanlıkSiz de mi göçmensiniz?
Rahmetli babaannem yapardı biz çocukken.
Ne severdik...
Ellerine sağlık arkadaşım.Slmlar
Kuru pilav
cacık
Lahana sarması
Baklava
Hayırlı iftarlar
Kuru fasülye-pilav demek istemiş bence...Ellerine sağlık arkadaşım.
Kuru pilav nasıl oluyor acaba?
Islak olsa yumuşak daha iyi olmaz mı?