- 13 Nisan 2007
- 32.962
- 99.691
- 45
Hımmm ben de yöresel bir yemek sandım.Kuru fasülye-pilav demek istemiş bence...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımmm ben de yöresel bir yemek sandım.Kuru fasülye-pilav demek istemiş bence...
Yok çok çeşit yapmıyorum aslında ama Ramazan olunca insan biraz özenmek istiyor, sadece püreli köfte salata yaptığım çok oldu, ama iyiki de yapmışım, püreli köfte fazla olduğu halde bir paket makarna yendi çok az kaldı geriye,Çocuklar var diye mi çok çeşit yapiyorsunuz ? Ay üzülüyorum çok emek var sonuçta . Bu saydiklariniz yeter de artar bile .Benim ailemin evinde de böyle çok çeşitli yemek piserdi evlendim eşim rica ediyorum çok çeşit yapma kafam karışıyor diyor Hoş iki kişiyiz diye iyi oluyor israf da olmuyor .
Amin, evlat isteyenlere Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin, siz de istiyorsanız Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinRabbim bağışlasın evladınızı.ismiyle musmutlu yaşasın
Amin.Allah razı olsunAmin, evlat isteyenlere Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin, siz de istiyorsanız Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tarif verebilir misin. Aklıma düştü şimdiEvet canım profiterol gibi olmuştu
Misafire yemek yapmayı o kadar özledim ki . O telaşlar. Sabahtan akşama kadar mutfakta haldir haldir yemek pisirmesi. Allah kabul etsin.Hayırlı Günler
Bugün iftarda eşim işe yemek götürecek:)Her seferinde biri getiriyor:)
15 kişilik yemek hazırlıyorum:)
Tarhana çorbası(Malatya usulü dövmeli)
Patlıcan Tava
Bulgur Pilavı
Salata
Yaprak Sarma
Bal kabağı Tatlısı
İşim rast gitsin hepsi güzel olsun inşaallah:)
Oruçlu misafire ikram hazırlamak zor ,tadını bilmeden göndermek :)
Çok sağolunAma unutmuşuz bayağı yoruldumMisafire yemek yapmayı o kadar özledim ki . O telaşlar. Sabahtan akşama kadar mutfakta haldir haldir yemek pisirmesi. Allah kabul etsin.
Ben geçen fırında türlü yaptım. Patates kabak patlıcan kırmızı biber sivri biber. Sogan sarımsak. Yarm kilo kuşbaşı tavuk göğüs eti. Hepsi aynı büyüklükte doğradım. Salça baharat az yağ. İki bardak kadar ekledim fırına verdim. Harika oldu. Çok lezzetliydi. Sebze sevmem ben. O yüzden içinde et türü bişey olması lazım. Kızartma dan olduğu için çok hafif olmuştu.Ben ne yapsam bugüne bilmiyorum ya. Sebze yemeği yapmak istiyorum ama sizlerden kopya çekeyim biraz bakalım.
Tarif verebilir misin. Aklıma düştü şimdi